|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.11.2007 20:58:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
   RE: OKTOBER 2006
25.11.2007 21:09:30   
altati
Piskot- kje ste bili pa danesuser posted image user posted image user posted image  Pojma še nimam, kje bom v torek. En dan ta teden moram v svoj domači kraj po napotnico za bolnico, en dan z Đošejovo matero v Qlandio (sem obljubila), jutri imam na obisku g.bivšega  ........hm....mogoče nama uspe, obljubit ne morem pa nič...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
25.11.2007 21:14:13   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Piskot- kje ste bili pa danesuser posted image user posted image user posted image  Pojma še nimam, kje bom v torek. En dan ta teden moram v svoj domači kraj po napotnico za bolnico, en dan z Đošejovo matero v Qlandio (sem obljubila), jutri imam na obisku g.bivšega  ........hm....mogoče nama uspe, obljubit ne morem pa nič...

ati je kuhal, pa smo ful pozno pojedli. pol sva samo sibala do ene kolegice za pol urce, pa domov.

kdo pa je đoše?

no saj imam jaz se od srede naprej dopust. en dan se bomo ze videli upam.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
25.11.2007 21:17:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ati je kuhal, pa smo ful pozno pojedli. pol sva samo sibala do ene kolegice za pol urce, pa domov.

kdo pa je đoše?

no saj imam jaz se od srede naprej dopust. en dan se bomo ze videli upam.

Joshua, ljubica, Joshua (Đošua Ž. po domačeuser posted image , a zdaj vešuser posted image )
pa pozabila sem, da grem en dan še v LJ (k prijateljici na obisk)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
25.11.2007 21:17:51   
altati
če imaš pa od srede naprej dopust, se pa itak vidimo, ni panike
kako pa delaš ta teden?
do kdaj pa imaš dopust?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
25.11.2007 21:21:14   
mis
 na hitro sem se prebila skozi, nisem natančno brala.

Zdaj imam že vzpostavljen internet, samo še kabel morava kupit, da ga potegneva do moje mize, potem sem pa spet na starem tiru. Moram se pa res lotit pisanja mag. dispozicije, tako da če vas bom malo zanemarjala, brez zamere. Pa saj vas ne bom moglauser posted image

Tina je kar pridna, naredi ene 4 korake če si jo podajava, sama nič, se je pa začela tudi sama spuščat, pa pol mal sama stoji.

Jaz sem ok, neki mi je slabo blo čez vikend. Sploh po tistih kumaricah zadnjičuser posted image

Upam da ste vsi zdravi.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
25.11.2007 21:23:36   
piskot
jutri do 17h, torek dopoldan doma. potem sreda - petek dopust. naslednji teden spet do 21h user posted image .

nasa dva sta rekla, da so danes ljudje trumoma hodili v qlandijo, je tudi v nedeljo menda odprto do 17h. promet itak stoji vsak dan tam okoli, zdaj moram k nasim po decka hodit po lokalni cesti, ki se bo ravnokar podrla dol v savo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
25.11.2007 21:28:14   
altati
Verjamem Kuki, da je noro.
Midve s Frau Joshua bova šli en dan zjutraj, ob 9h. Pa da vidimo. Če bo prehuda gužva, bom itak ven ušla.
Midva s tamalčkom sva šla pa danes popoldne (ko ni bilo ne duha ne sluha o vas) po Tio k Frau Joshua in je deček uničil božični kaktud, ki je kraljeval sredi mize, nato je uspel politi konjak, nato je držal v rokah že dva glinena konjička in bil pripravljen, da ju zabriše po tleh, nato je dobil za jest navihančka in ga je nasmetil po celi dnevni (pa vse je bilo kristalno čistouser posted image user posted image user posted image )...no, mislim, da je bil to višek, ker ga je potem Herr Joshua odnesel in se šel z njim igrat v klet, kjer imajo kladiva (tako je komentiraluser posted image user posted image user posted image ). Mislim, da ne bova več povabljenauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
25.11.2007 21:37:27   
muki1
Dober večer.
No, mi pa poznamo bel kakec. Frrrr, sem ti že vse napisala na msn in na mobič, to napišem še za ostale. Virus je. Najprej bruhancija, naslednji dan pa driska, pa traja dok traja. Tri dni.... bošček Jaša, no, upam, da mu ne bo ritke čisto razneslo user posted image  user posted image . Zgleda pa res zelo svetlo, pa penasto. Količinsko pa je ornk veliko, da sploh ne veš, kaj je sploh to dete, ki že nekaj dni le bruha in kaka sploh imelo toliko za posrat user posted image

Pa da se še pridružim klubu bolanih, Neža je danes zjutraj trikrat bruhala.
Prvič ful( vse ostanke od včerajšnje rojstnodnevne zabave svoje prijateljice), drugič čaj, tretjič pa žolč.
Se je potem naspala eno ornk rundo, popoldan je bila že boljša, še celo nekaj voščilnic sva naredili.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
25.11.2007 21:38:00   
piskot

Verjamem Kuki, da je noro.
Midve s Frau Joshua bova šli en dan zjutraj, ob 9h. Pa da vidimo. Če bo prehuda gužva, bom itak ven ušla.
Midva s tamalčkom sva šla pa danes popoldne (ko ni bilo ne duha ne sluha o vas) po Tio k Frau Joshua in je deček uničil božični kaktud, ki je kraljeval sredi mize, nato je uspel politi konjak, nato je držal v rokah že dva glinena konjička in bil pripravljen, da ju zabriše po tleh, nato je dobil za jest navihančka in ga je nasmetil po celi dnevni (pa vse je bilo kristalno čistouser posted image user posted image user posted image )...no, mislim, da je bil to višek, ker ga je potem Herr Joshua odnesel in se šel z njim igrat v klet, kjer imajo kladiva (tako je komentiraluser posted image user posted image user posted image ). Mislim, da ne bova več povabljenauser posted image user posted image user posted image .

groza, kako si sploh upata se kam it user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
25.11.2007 21:39:20   
mis
Ojoj Muki, a spetuser posted image  Dejte se pocajtat no. Frrrr, upam da boste tudi vi kmalu nazaj na starih tirihuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
25.11.2007 21:39:35   
muki1
Lucika, krasna slika. Totalno za razstavo, res user posted image  user posted image  user posted image . To mislim ono v sušilcu. Ostale so tudi srčkane, mi Aidan sploh ne deluje kot blondinec user posted image . Pa čestitke za korake.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
25.11.2007 21:39:38   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dober večer.
No, mi pa poznamo bel kakec. Frrrr, sem ti že vse napisala na msn in na mobič, to napišem še za ostale. Virus je. Najprej bruhancija, naslednji dan pa driska, pa traja dok traja. Tri dni.... bošček Jaša, no, upam, da mu ne bo ritke čisto razneslo user posted image  user posted image . Zgleda pa res zelo svetlo, pa penasto. Količinsko pa je ornk veliko, da sploh ne veš, kaj je sploh to dete, ki že nekaj dni le bruha in kaka sploh imelo toliko za posrat user posted image

Pa da se še pridružim klubu bolanih, Neža je danes zjutraj trikrat bruhala.
Prvič ful( vse ostanke od včerajšnje rojstnodnevne zabave svoje prijateljice), drugič čaj, tretjič pa žolč.
Se je potem naspala eno ornk rundo, popoldan je bila že boljša, še celo nekaj voščilnic sva naredili.

a nam je sploh se ostalo kaj, cesar ti se nismo rekle? pozdravite se, stara obrabljena fraza.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
25.11.2007 21:40:15   
piskot
kje pa je zdaj frrr? a so doma?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
25.11.2007 21:41:14   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Mi smo dopoldne torej mal zapravljali po BTCju in glej ga zlomka, a ne srečam našo Pikabu in njenega moža. Ma moram prav napisati, da je res skoraj nisem prepoznala. Frizura ji krasno pristoja, res je luštna, da pa sploh ne omenim njenih kil - je prava suhica, res postavna mlada damica. Kar žarela je in prav vesela sem, da sva se srečali.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Hvala Maxica, tudi tebe je bilo pravo veselje srečati. Sem že zjutraj razmišljala, kako bi bilo lepo, če bi se videli. Tudi sem prvi hip nisem bila pozorna, kdo me kliče, mi je ušlo iz glave, da imaš drugačno barvo, user posted image drugače pa tudi krasno izgledaš. Pa hvala za pohvale. No, če bi šle še ene tri kilce dol, bi bilo ravno prav, ampak sem tudi takole zelo zadovoljna sama s sabo in se res odlično počutim.

Ah, nehajta že omedlevat user posted image .

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
25.11.2007 21:44:30   
muki1
No, saj vesta, da se hecam, a ne user posted image . Res lepo Pikabu, si se znebila las, kil..... se res moraš počutit kot en nov človek. Le tako naprej user posted image .
Za Maxico pa itak vem, da cela lepa frfota po Ljubljani in nabavlja, bogi možek pa menda tovori ko ena mula njene paketke user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
25.11.2007 21:46:44   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

kje pa je zdaj frrr? a so doma?

Se ni javila na msn, jaz sem ji samo naložila, če bo slučajno brala. UPAM, da so doma. Bi rekla, da spijo.

Hvala za lepe želje. Mah, kaj čem rečt, res sem to vzela že kot da je prehlad. Očitno je tisto Ivino bruhanje bil virus in ga je podarila še Neži in zdaj se je krog sklenil za nekaj dni..... lepo bi bilo, če bi lahko rekla tednov.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
25.11.2007 21:52:31   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

user posted image

danes smo se imeli fino. premagali smo strah pred tuneli :)

o, a vi tudi. nekam moderno je tole s tuneli, bomo morali slediti trendomuser posted image

ampak začela sm pa jst a ne?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
25.11.2007 21:53:58   
muki1
Frrrr, Jaša pa na fotkah res bogi zgleda. Ampak še vedno tak srček lepi user posted image .
Lu, tudi vaša dva sta cortkana, ampak kolikor Jaša zgleda nedolžno, toliko mi tvoja dva delujeta ko ena mala vrageca navihana, še posebej Maja, ki ima tak navihan pogled, kot da komaj čaka, da lahko eno ušpiči user posted image  user posted image . Kako je kaj zdravje pri vas?

Sivkamivka, complimenti tudi Blažu in premaganemu strahu pred tuneli user posted image  user posted image

Moci, frizurca je ful dobra user posted image . Pa glava tudi. Tak nedolžno gledaš v svet s temi rjavimi učkami, kdo bi si mislil, da se za tem nedolžnim pogledom skriva tak nabrit jezik user posted image  user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
25.11.2007 21:55:07   
muki1
Pikapolona, a ste bili torej kmetavzi danes, ali ste se držali na nivoju user posted image ?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
25.11.2007 21:59:04   
muki1
Mis, kakšne slikce novega doma bi prav z veseljem pogledala.

Pa še vedno čakam Maxijine gospodiče na razstavi slik.

Hope, upam, da ne bo koz.
Remy, sem vesela za očeta user posted image . Upam, da vedo kaj delajo in mu opravičeno niso vzeli krvi.

Altati....kako si? Si psihično pripravljena na bližajoči se poseg?

Anč, uživaj v samoti, pa le na RR skoči, če ti bo dolgčas. Kako kaj vaše kopanje in strah pred vodo?.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
25.11.2007 22:04:04   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pikapolona, a ste bili torej kmetavzi danes, ali ste se držali na nivoju user posted image ?

je bil itak tak đumbus da nismo posebej izstopaliuser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
25.11.2007 22:05:02   
pikapolona2
pa še  moja umetnina ki sem jo danes dopoldne skupaj spackala...mi je kr ratalo pa se moram pohvalituser posted image

user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
25.11.2007 22:09:12   
muki1
Zdaj sem pa ostala sama.

No, nekaj ljubavnih:

user posted image

user posted image

user posted image

Pa še najine voščilnice. Niso neke umetnine, ampak midve zelo uživava ko jih delava in nama so všeč user posted image .

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
25.11.2007 22:11:12   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

pa še  moja umetnina ki sem jo danes dopoldne skupaj spackala...mi je kr ratalo pa se moram pohvalituser posted image

user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Kako lepo, kakšen zlati otročiček je Brina. Tebi pa lahko samo ploskam, res si krasno tole zrihtala.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Kaj bi naredili?
mi_2

Pričakujete otroka, s partnerjem pa sta izbrala ime, ki sorodnikom ni všeč. Bi upoštevali njihovo mnenje in izbrala drugo ime, ali pa menite, da se njih to sploh ne tiče?

Menjali bi (6%)

Obdržali bi (94%)

Število vseh glasov: 253

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!