|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
25.11.2007 22:12:03   
pikapolona2
muki...sam a ni po težko k tolk lepih narediš določit kermu boš katero voščilnico poslalauser posted image (to imam jaz vedno dilemo)...ful sta se potrudili....če ima tista smrekica gor smartis bonbone se pa priporočam za njouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
25.11.2007 22:17:40   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

muki...sam a ni po težko k tolk lepih narediš določit kermu boš katero voščilnico poslalauser posted image (to imam jaz vedno dilemo)...ful sta se potrudili....če ima tista smrekica gor smartis bonbone se pa priporočam za njouser posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, to bo Neža kar sama določila. Pa še bova delali, to so šele začetki in potem bova res najlepše izbrali. Sem kupila neke zvezdice iz filca in sem imela idejo, da bi nalepila smrekico, pa na vsako ene tri, štiri zvezdice...potem sem pa videla, da je Neža kar lepila na eno 8 komadov user posted image . Se ji nič ne mešam v delo, naj kar uživa. Se je vsaj malo zamotila, drugače bi ves dan ležala in gledala risanke.
Smarties bombonov pa midve že ne bi lepile, kaj ti pa je user posted image . To se ne lepi, to se poje.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
25.11.2007 22:22:30   
muki1
Trmica, dober večer. A boš kaj napisala, ali samo bereš?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
25.11.2007 22:46:27   
lucika
pikapolona, super si naredila. res lušno. ampak rabiš bit mal računalničarja za tole, jl?

mukica, vidve sta tudi naredile en kup voščilnic, ki bodo razveseljevale tiste, ki jih bodo prejeli! prav lušne so res. kdor se pa ob tem še zaveda koliko veselja in ljubezni je v njih vloženo, pa jih bo itak imel za neprecenljive! pridna mami in pridna neža...

vsi bibeki, ki ste bolančkani, držim pesti, da se ( če ne prej) zbudite zdravi!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
25.11.2007 23:26:28   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

kje pa je zdaj frrr? a so doma?

Se ni javila na msn, jaz sem ji samo naložila, če bo slučajno brala. UPAM, da so doma. Bi rekla, da spijo.

Hvala za lepe želje. Mah, kaj čem rečt, res sem to vzela že kot da je prehlad. Očitno je tisto Ivino bruhanje bil virus in ga je podarila še Neži in zdaj se je krog sklenil za nekaj dni..... lepo bi bilo, če bi lahko rekla tednov.
prav imeli. spali. sem kr z njim zaspala, ker joške mu nisem dala cele, samo pol, da ne bi bilo preveč. gh mu sploh nisem ponujala, ker je itaq bil čas za joško, pa še manj občutljivo se mi zdi moje mleko kot kakšna kašica. ne vem no. vglavnem sva spala do zdajle, ko me je mali zbudil medtem, ko je pollitrski lonček čaja polil po tleh. očitno si je hotel postreči, a ni bil zanj. sva spala v drugi sobi, kjer je vzmetnica na tleh.
zdaj očka vse počistil, js preverila kaj muki napisala - hvala!
grem, ker dete reklo, d gremo dalje spat.
zjutraj poročam.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
26.11.2007 6:45:56   
sonček33
frrr - upam, da je bolje

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
26.11.2007 7:25:54   
Maxica
Dobro jutro. Mi smo precej slabo spali, no, vsaj jaz sem se skoz nekaj zbujala, vmes pa take moreče sanje imela, da sem še zdaj vsa blesava.user posted image  Pa spet me vrat nekaj hoče boleti, moram brž en Ketonal pojest, sam da pozajtrkujem.
Šefico sem vprašala, ampak je rekla, da mora vprašat še predstojnika, zdaj pa njega ni 14 dni, jaz pa... Eh, sem prav mal jezna. Sem namreč v kolektivu pretežno starejših žensk (+45), ki so uboge ubogice že celo življenje žrtve sistema, vse utrujene, in imam občutek, da bi se kateri zdeli za malo, da bi jaz delala "le" 6 ur. Verjetno bi jim morala razložiti, da bom tudi plačana primerno manj.user posted image  Eh, se ne bom obremenjevala z drugimi, sam rada bi pa izvedela, kdaj začnem s krajšim delovnim časom. Priznam, da vsako jutro, no, še slabši so pa večeri, težko odrinem od doma, sem fuuul fuuul ven padla. Saj mi ni nič hudega v službi, ampak tako, kaj pa vem, rajši bi bila kr doma.user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
26.11.2007 8:03:58   
altati
Dobro jutro!
Pridružujemo se klubu bolnih.
Tia je obležala z vročino (trenutno je 38,2 navsezgodaj zjutraj, tako da pričakujem še enormno povišanje) in bolečim grlom.
Jašu teče zaenkrat (trkam!!!!) samo malo iz noska. Upam, da se izogne.
Taro tudi malo grlo boli, a je zaenkrat še čist ok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
26.11.2007 8:06:45   
altati

Altati....kako si? Si psihično pripravljena na bližajoči se poseg?

Ne nisem, ker ne najdem osebe, ki bi mi podala izkušnje. Ne poznam nikogar, ki bi dal to operacijo skozi, na netu ne najdem nič, v glavnem sem v temiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
26.11.2007 8:08:56   
altati
Pikapolona- super truper slikice, resuser posted image user posted image user posted image

Muki- super ustvarjata z Nežouser posted image user posted image user posted image  (midve s Tio bova tudi ta teden, ko bo na bolniški)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
26.11.2007 8:14:55   
altati
Maxica- a pa se ti zavedaš, da tvoja šefica nima kaj predstojnika spraševat, da tebi to ZAKON OMOGOČA? Daj, povej jim to na nek lep, ampak nepopustljiv način. Razloži, da tukaj ni vprašanje A LAHKO?, ampak da je to dejstvo, da ti to pripada in boš pač to koristila. In ne glej 'ostalih žrtev sistema' in ne imej slabe vesti zaradi njih. Verjemi, da največje žrtve sistema smo ravno MI, naša generacija. In vsaj tisto malo, kar nam država dovoljuje, si vsekakor lahko PRIVOŠČIMO. OK?????Misli nase, na svoje tri sončke in na tvoje boljše počutje!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
26.11.2007 8:21:46   
altati
frrrr - kako ste? Upam da bistveno boljše!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
26.11.2007 8:34:59   
mis
Dan!

Uh, kako pada dež!

Super spali. Od 20h do pol sedmih, pol sva se pa še 45 minut crkljaliuser posted image

Zdej pa še nekaj opravkov, potem pa počasi služba

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
26.11.2007 8:36:34   
mis
frrrr-upam da ste boljše

altati, hitro ozdravitev in naj se jaša izogne bolezni

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
26.11.2007 8:46:56   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

user posted image

danes smo se imeli fino. premagali smo strah pred tuneli :)

o, a vi tudi. nekam moderno je tole s tuneli, bomo morali slediti trendomuser posted image

ampak začela sm pa jst a ne?

ja, ti si vsega krivauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4215
26.11.2007 8:47:01   
moci

Zdaj sem pa ostala sama.

No, nekaj ljubavnih:

user posted image

user posted image

user posted image

Pa še najine voščilnice. Niso neke umetnine, ampak midve zelo uživava ko jih delava in nama so všeč user posted image .

user posted image

lepe voščilniceuser posted image
in še lepši blondinki. joooj. tok luštno izgledata, mora bit pa res fino pri vasuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
26.11.2007 8:47:06   
moci

pa še  moja umetnina ki sem jo danes dopoldne skupaj spackala...mi je kr ratalo pa se moram pohvalituser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ful dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 4217
26.11.2007 8:50:12   
naja78
čao punce. sem že v službi.
berem da ste ene slabo spale..............mi tudi,no pri nas bolj jaz kot Lan.zjutri sem ga mogla ob 6.30 zbudit in v 20 min je bil že pri Deji-varuški.čez mesec dni dobi novega cimrauser posted image in konec januarja še enega.tako da bodo 3.
upam da jih bo Lan sprejel,sicer ima zelo rad družbo,skrbi me ker je tooooooooooooooolk živ ,včasih preveč.
pri nas že skoraj laufamo.malemu ful dogaja,spet se je začel igrati,ker se okoli 11 meseca ni,je imel ful dela ko je hodil ob pohištvu.no in sedaj ko vse obvlada,je bolj ok.mami in ati si lahko oddahneta-malo.
jutri imamo sistematiko,ki bi jo morali imeti pri 1 letu in cepljenje,pa smo imeli trebušnop virozo.zdej smo ok.

tako grem preverit kako je,če je kej za slikat-delat.

sivkamivka-mislim nate.kdaj se bomo vidle????
in ostale,se dogovarjate kdaj se dobite.????

lp

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
26.11.2007 8:57:41   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dobro jutro. Mi smo precej slabo spali, no, vsaj jaz sem se skoz nekaj zbujala, vmes pa take moreče sanje imela, da sem še zdaj vsa blesava.user posted image  Pa spet me vrat nekaj hoče boleti, moram brž en Ketonal pojest, sam da pozajtrkujem.
Šefico sem vprašala, ampak je rekla, da mora vprašat še predstojnika, zdaj pa njega ni 14 dni, jaz pa... Eh, sem prav mal jezna. Sem namreč v kolektivu pretežno starejših žensk (+45), ki so uboge ubogice že celo življenje žrtve sistema, vse utrujene, in imam občutek, da bi se kateri zdeli za malo, da bi jaz delala "le" 6 ur. Verjetno bi jim morala razložiti, da bom tudi plačana primerno manj.user posted image  Eh, se ne bom obremenjevala z drugimi, sam rada bi pa izvedela, kdaj začnem s krajšim delovnim časom. Priznam, da vsako jutro, no, še slabši so pa večeri, težko odrinem od doma, sem fuuul fuuul ven padla. Saj mi ni nič hudega v službi, ampak tako, kaj pa vem, rajši bi bila kr doma.user posted image  

maxica, a sva midve sodelavkiuser posted image
jaz imam točno take okrog sebeuser posted image
upam, da uspeš

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
26.11.2007 8:58:11   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Dobro jutro!
Pridružujemo se klubu bolnih.
Tia je obležala z vročino (trenutno je 38,2 navsezgodaj zjutraj, tako da pričakujem še enormno povišanje) in bolečim grlom.
Jašu teče zaenkrat (trkam!!!!) samo malo iz noska. Upam, da se izogne.
Taro tudi malo grlo boli, a je zaenkrat še čist ok.

ježeš. ne dajte se, nouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
26.11.2007 9:18:03   
moci

Moci, frizurca je ful dobra user posted image . Pa glava tudi. Tak nedolžno gledaš v svet s temi rjavimi učkami, kdo bi si mislil, da se za tem nedolžnim pogledom skriva tak nabrit jezik user posted image  user posted image .

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
26.11.2007 9:26:45   
psaša
Dobro jutro. Komaj sem vas prebrala, ste bile pridne. Smo bili včeraj na dolenjskem na Krstu. Je bilo fino. Mali je raztural. Zvečer je sam dol padu. Jaz sem tudi še zmatrana. Se vam dogaja. Kje sem še jaz, da bi ustvarjala voščilnice, nisem glih nek umetniški tip.
Pikapolona in muki enkratne voščilniceuser posted image

Drugače smo OK, mali je spet bil danes zjutraj čist navdušen, ko je videl vrtec. Mi je potem dal pa-pa. Sem se praj smejala, kolk komaj je v garderobi čakal, da se gre igrat.

Tian bravo za prve korake

lucika Aidan je pravi cortek, in tudi njemu čestitke za prve korake

frrrr upam, da ste OK

muki upam, da je z vami tudi OK

pikapolona naša rit je tudi že OK

altati pozdravite se

mis kakšne slikice so dobrodošle

moci lušna frizurca, ti paše

Če sem kaj spustila mi ne zamerit, teta skleroza je še zmeraj na obisku.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
26.11.2007 9:33:10   
piskot
jutro.

nekdo mi je ukradel ogledalo z avta user posted image user posted image user posted image . Sem parkirala za blokom, ker spredaj ni bilo vec prostora. Kar pomeni, da je bil avto direktno pod naso spalnico. Pa si dovolijo kaj takega ... grhrhrhrh.

pikapolona in muki super voscilnice. Mi bomo letos se ostali pri sms-jih in telefonu. Martin nima potpljenja za take mojstrovine. Vceraj sva samo iz kartona rezala pokrove za roze, ker smo jih nekaj prestavili nazaj dol z omar, pa je parkrat dobil histericni napad, ker mu nisem pustila skarij vzet. Zvecer se mi pa res ne da se voscilnic delat, ceprav sem jih vsako leto. Se prodajala sem jih vcasih user posted image . Zgleda da letos ne rabimo toliko denarja user posted image .

frrr, muki upam da je kaj boljse.

altatija ojej, boga tia user posted image user posted image user posted image  od njenega ljubcka in njegove mame.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
26.11.2007 9:36:39   
Arabela
Jutro! Pri nas pa že sije čudovit sonček... z malecko čakava dedija da jo odpelje, jaz pa za knjige... bljak, bi se rajši zunaj potepala....

Pozdravčke vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
26.11.2007 10:00:25   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jutro! Pri nas pa že sije čudovit sonček... z malecko čakava dedija da jo odpelje, jaz pa za knjige... bljak, bi se rajši zunaj potepala....

Pozdravčke vsem...

Arabela, zdaj sem se spomnila, da sem še Katarinine slikce pozabila komentirat. Itak da je prava mala damica. Je ful velika že in tak resno zgleda, zgleda, da se že pripravlja na vlogo Big sister.
Se moraš večkrat javit, veš, pa te ne bom spregledala user posted image .

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

Kaj bi naredili?
mi_2

Pričakujete otroka, s partnerjem pa sta izbrala ime, ki sorodnikom ni všeč. Bi upoštevali njihovo mnenje in izbrala drugo ime, ali pa menite, da se njih to sploh ne tiče?

Menjali bi (6%)

Obdržali bi (94%)

Število vseh glasov: 253

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!