|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
26.11.2007 19:58:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
in čimbolj vlažno okolje. no, tu ni problema, saj se non-stop suši perilo. ponavadi perem 2-5x tedensko, zdaj pa 2-5x dnevno že 6 dni user posted image

frrr- umakni sušenje perila od Jaša! Ta vlaga ni koristna vlaga, ker je polna hlapov iz praška in je vse prej kot priporočena, v zrak se ti sproščajo se kemikalije....Nabavi vlažilec, perila pa ne suši v prostoru, kjer ste. Toplo priporočam!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 19:58:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4252
26.11.2007 19:59:27   
altati
*Lina*- pogrešam te!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
26.11.2007 20:01:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

frrrr.....bravo....kako sem bila vesela, ko sem prebrala tvoje pozitivne stavke...Upam, da mali ne bo bruhal in da Zdržite.....

Poglej jo, našo Lino, kva je tolk redkobesedna, vsa važna, odkar je bila pri Đorđu.user posted image

a....đorđi sindrom je to, kajneuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
26.11.2007 20:04:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

altati  - upam, da je Tia bolje... držim pesti, da se pozitivni učinki vaše terapije že kažejo tudi na Tiinih virozah in bo to prebolela v veliko milejši obliki...

hm....nočem prehitro sklepati, ampak kot kaže je že tako. Tia ima brez kakršihkoli zdravil vročine samo 37,8. Ji ni šla nikamor gor, cel dan....To se še ni zgodilouser posted image user posted image user posted image . Nisva šli nič k zdravniku, sem samo klicala terapevtko na bioresonanco in je rekla naj ji naredim kuro A in C vitamina in da naj bi bila v treh dneh dobra. Upam, da res....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
26.11.2007 20:06:15   
altati
@lina- kakšna luštna frajerja in user posted image user posted image user posted image user posted image  za Matjaževe korake!

Mukica, tvoji dve blondinki sem pozabila komentirat...jah, lepi sta, kot 'tavelika' Mukica. Itakuser posted image !

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
26.11.2007 20:09:57   
Maxica
O @lina, kakšne super fotke, preveč nam skrivaš ta tvoja dva sončka, ki imata tako lepe očke.user posted image  Sem se mogla prav nasmejati tvojim komentarjem nad fotkami, ki so povsem umestni.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
26.11.2007 20:30:42   
pikapolona2
čer,

ahhhh......pa ne no....kako to da je še vedno bolezen v ozračjuuser posted image ...pozdravite se vsi večji manjši in najmanjši ....jst si želim da bi mraz stisnil potem bodo pa tud tile virusi mal pocrkaliuser posted image

@lina....kva maš čedna fanta.

Maxi...@lina ti je super napisala....pa altati tudi....če se prav spomnim ne delaš pri nekem privatniku pa predvidevam da nisi za določen čas tako da imaš še veeeeliko več manevrirnega prostora....naredi tako da boste imeli čim več VI kot družinauser posted image .

Gorenjke a veste da sm celo do qulandije prišla.....sam za pol ure pa sm takoj ene hlače kupila mislim 13 EUR noben gnar....zdejle jih grem še skrajšat. Pol pa mal zlikat cunje je že kar konkreten kup.user posted image

Pa glede poziranja Brine....naredila sem ene 50 fotk...pa moj jo je skozi animiral, skakal okoli in ji kazal osle...ker naš otrok, ko zagleda fotoaparat gre takoj proti tebi in se ga hoče dotaknat....sploh je več ne moreš fotkatuser posted image . Lucika glede rćunalniškega znanja je pa tale program v mojem opisu del...pa ga moram obvladatuser posted image . Tvoja fotka z sušilcem je pa tud super..... jst se nebi upala Brine notr basat...sama pa ne more vanj je previsoko.

Jutri grem pa po 17 letih zopet kontaktne teste za alergijo delat....pa da vidim kaj lahko naredijo zame....tegale spomladanskega veselja ni več za prenašat ...dokler sem imela samo nahod in pa vnete oči je še šlo...ampak zadnjih pet let sm pa še prave napade astme dobila in moram nekaj ukrenit. Homeopatija in pa bioresonanca nista dali nekih rezultatov...moja splošna zdravnica me je prepričala da obstaja tudi neka nova terapija ala hiposenzibilizacija(ali nekja takega) pa da vidim kaj mi bodo povedali.

lep večer....pa kar pogumno stopite v torek

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
26.11.2007 20:32:51   
altati
frrrr- samo to bi dodala glede sušenja na radiatorju Do pred nekaj let sem sama to počela, pozimi, da sem 'kao' vlažila zrak. No in ko sem enkrat to omenila na Golniku, je dr. skoraj kap in mi je povedal,d a delam svojim in tudi dihalom vseh okrog mene, velikoooo škodo. Da ne boš mislila, kaj spet pametujemuser posted image . Kljub splakovanju, vse kemikalije ne gredo ven iz perila in lepo ihlapevaji v prostor kjer jih sušimo, mi pa jih vdihavamo....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
26.11.2007 20:36:06   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

frrrr- samo to bi dodala glede sušenja na radiatorju Do pred nekaj let sem sama to počela, pozimi, da sem 'kao' vlažila zrak. No in ko sem enkrat to omenila na Golniku, je dr. skoraj kap in mi je povedal,d a delam svojim in tudi dihalom vseh okrog mene, velikoooo škodo. Da ne boš mislila, kaj spet pametujemuser posted image . Kljub splakovanju, vse kemikalije ne gredo ven iz perila in lepo ihlapevaji v prostor kjer jih sušimo, mi pa jih vdihavamo....

Res??? Tudi jaz pridno sušim v stanovanju, pa močim cunje, da jih imam na radiatorju. user posted image Hvala za opozorilo, Altati, bo pa samo vlažilec pel.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
26.11.2007 20:36:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Jutri grem pa po 17 letih zopet kontaktne teste za alergijo delat....pa da vidim kaj lahko naredijo zame....tegale spomladanskega veselja ni več za prenašat ...dokler sem imela samo nahod in pa vnete oči je še šlo...ampak zadnjih pet let sm pa še prave napade astme dobila in moram nekaj ukrenit. Homeopatija in pa bioresonanca nista dali nekih rezultatov...moja splošna zdravnica me je prepričala da obstaja tudi neka nova terapija ala hiposenzibilizacija(ali nekja takega) pa da vidim kaj mi bodo povedali.

luba duša, jaz sem jo dala skozi, mene vprašajuser posted image
Hiposenzibilizacijo mislim...
Hodila sem nanjo 3 leta, držala mi je celi dve leti, zdaj sem pa v istem, oz.še hujšem 'dreku'. Govoriva pa o senenem nahodu, kajne?
No, če mene vprašaš, ni vredno tako dolgo hodit na hipo, za tako kratke rezultate. Lahko pa, da bo pri tebi držalo dlje in bolje. Če te pa kaj zanima, kako to poteka, pa kar vprašaj....
Plo ti bo kar nekaj dni in kar velikoooo ur!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
26.11.2007 20:37:50   
lucika
iz sušilca ga mi bašemo ven, ne noter. da me ne bo katera na csd prijavljala:)

smrkamo e vedno. bogi mali. se mi smili ampak je to nič, prroti drugim boleznim, ki jih morajo drugi bibeki pretrpet.

sem si nagledala še enga psa, pa je tud ta šel v druug, toplejši a kaj???, dom. eh, bomo že našli pravega enkrat.

gospodič se dere v spalnici. sva ga pustila 5 minut. zdaj je šel ati ponj, pa se mu dere tud v naročju. ja, če pa je toliko dela, pa tako malo časa...zaspan pa itak ful, da niti gledat ne more...

mis, kako slikco bušija bi. pa od arabele tudi.

tunelček je super. mogoče ga božiček prinese:)
jaz sem pa prejle hotla pisat božičku, ko smo se z maminim domačim, vročim, kruhom basali; da bi imela ta kruhomat. evo, božiček, zdaj mi je taaaak slabo, da preklicujem željo:)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 21:01:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4263
26.11.2007 21:03:24   
altati
Kako prekrasna, bela, nedolžno čudovita Maxiuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
26.11.2007 21:03:32   
Lu
Lucija želim vama, da se čimprej umiri user posted image

@lina res sta cortka.

Muki voščilnice sta pa res lepo nardile. Sem dobila idejo kako jih bove še z Majo delale. user posted image

Altati user posted image za Tio

No in jaz sem tudi mislila, kako je pametno sušiti cunje na radiatorju. res pa je, da jih nisem pogosto. user posted image

A vam še nekaj prišepnem. Saj ne vem a bo obrodilo sadove. No mogoče pa. Našla sva eno vrstno hiško, ki je v bistvu čisto krajna tako da je kar nekaj placa. Mogoče nam pa tokrat uspe in pridemo skupaj z ceno. Držite pestke. Ker jaz si res že želim stran od tuki.user posted image Pa še center je, kar nama ogromno pomeni.

Zdaj grem pa leč.

Vstajam ob 6.25 misleč, da bi v miru kavo spila. He, he malo morgen. Tian je čez 10 min že pokonc, Maja pa čez 15. Kdo bi si mislu.

Lahko noč.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
26.11.2007 21:04:55   
Lu
Tiste, ki imate leče. A imate isto dioptrijo kot očala?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
26.11.2007 21:06:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Tiste, ki imate leče. A imate isto dioptrijo kot očala?

Ne, 0,25 manjšo. Mora bit tako. Ker leče pokrijejo cel vidni spekter, očala pa ne. Kako imaš pa ti?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
26.11.2007 21:07:14   
Lu
Zdaj imam en uč isto, en pa res 0,25 manj.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
26.11.2007 21:08:46   
mis
Čer!

No, sva že pohamsala kostanj, mala je malo pred osmo lepo zaspala, upamo na podobno noč kot danes. Res je mala pravi cuker. Danes sta se z atijem igrala, potem pa mu je prehodila več kot pol hodnika (tko ene 10 korakov), on je pa vpil mami, mami, mami....user posted image  Smo se nasmejali. Mali se pa fino zdi in se krohota...

@lina, res ste lušni. Morava se kaj videti. Če jutri ne gremo vsi v LJ za čez noč in če bo šel mož sam te pokličem in se lahko potem jutri oglasim.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
26.11.2007 21:18:31   
Anonimen
zaljubljena....izgubljena....v rožicah....

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4270
26.11.2007 21:20:59   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

zaljubljena....izgubljena....v rožicah....

a?????

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
26.11.2007 21:21:33   
Anonimen
tam kjer murke cveto, tam kjer ptički pojo, v lepi travi...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4272
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 21:23:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
26.11.2007 21:26:54   
altati
sivkamivka- kaj ti ni jasno?Lina je zaljubljenauser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
26.11.2007 21:53:16   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

kako ste pri frrrrčkovih?
mali spi, mami piše prošnjo za mestno občino glede vrtca user posted image zdravnica napisala naj upoštevajo, da je v zadnjih treh tednih imel 2 infekta in trenutno potrebuje vsaj 1-2 tedna domače oskrbe user posted image
bruhal mali nič. driskal neki malega. kašelj se tudi pomirja... očitno gre na bolje...
jutri grem js sred noči delat, potem pa pridem na daljšo malico domov (tolk, da enih 2x tamauga podojim) in spet nazaj... prej in kasneje bo pa že kaj gh jedel... mislim, da bom cel ta teden tako delala, da ne bo prevelikega šoka...

Maxica, si to ti na sliki? kolk si lepaaaa user posted image

*lina*, kje si se nam pa skrivala? že vidla, zaljubljena do ušes in naprej...

mis, ti se kar najej... sej veš, da potem vse gre s sprehodi dol user posted image

pikapolona, tolk so lepe tvoje fotke Brine, da kr tuhtam ali bi se česa podobnega lotila... ampak je problem - nimam takega talenta kot ti, da bi šivala kape, računalniško fotke urejala... pa Jaša vprašanje ali bi želel tako pridno pozirat kot Brina, bi tudi prijemal fotoaparat... ampak mika me pa user posted image

vreme - a ne bi blo fino, da bi blo jasno in mrzlo... virusi šli adijo... potem bi pa čez kakšnih 10-14 dni snegec padel in spet mrzlo, da bi sneg obstal cel december user posted image

Remy - tak filing smo mi imeli pri dedku, ko so ga dali na oddelek, pa ni mogel še nič sam. potem so ga pa kr iz bolnice hoteli odpustit, pa sam doma in 5 sveže pripravljenih obrokov svetovanih, on pa stat ni mogel in sedet in nič user posted image zdaj se je pa vse uredilo. tudi pri tvojemu očetu se bo, čeprav v določenem trenutku misliš, da so ga kr pustili in naj se znajde z vašo pomočjo kakor se ve in zna. verjemi, da bo bolje!

@lina - kateri datum torej naj vpišem kot korakanje vašega malega princa? sicer pa Matjaž čist lepo je user posted image važen je trud user posted image sta pa tko lepa... se mi zdi, da se bosta mukijini princeski začeli za vaše konce zanimat, če ne bo Maxica kakšnih fotk prilepila user posted image

tudi mis, lucika in Lu, povejte točne dneve prvih korakov, pls!

altati, na to pa nisem pomislila, da so še hlapi praška v zraku. sicer perilo obešam v sobi za goste, bodoči spalnici. na radiatorjih sem pa zdej sušila kavbojke in odeje, ki bi se sicer predolgo sušile. v sobi, kjer spimo pa brisačo dajeva gor... jo zmočiva, ko gre Jaša spat in potem še ko greva midva... drug dan pa spet isto. sicer imamo pa doma še eno tako okrasno zadevco - stojalo z veliko posodo na vrhu, ki je neke vrste vlažilec zraka in ambientalna lučka obenem... ponavadi tam notr vodo natočim in prižgem. odkar je tamauček, nisem uporabljala eteričnih olj. zdej mi je pa mis poslala olje 31, to bom pa kakšno kapljico dodala. do zdej samo voda laufala. no, bom upoštevala nasvet! hvala!
sem pa vesela, da je s Tio skoraj vse ok... res je že čas, da punca začne uživat in ne bit skoz bolana. ampak, ko pomislim na praznike brez čokolade, se mi pa še vedno tolk smili - ubožica mala...

gorenjke - tale vaša qulandija... sem se kak mesec nazaj začela z njo ukvarjat in sem bla prav vesela, da sem zaključila ta projekt... zdej jo pa ve skoz omenjate user posted image

lucika - tale kruhomat po eni strani res fajn... po drugi pa tolk diši, ko se peče, da je potem težko počakat, da bi se kruh shladil in posledice že čutiš - bogica.

vsi prehlajeni noski in Tia in Neža - pozdravite se!

Lu - držim pesti za vaše želje glede vrsten hiške!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Katerega bi izbrali?
jan2010

Prosim za pomoč, za lažjo odločitev.

Matevž (38%)

Martin (28%)

Lovro (34%)

Število vseh glasov: 232

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!