|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
27.11.2007 13:37:58   
altati
Da se malo pohvalim:
Tia ima škrlatinkouser posted image user posted image user posted image !
Naj gre vse skupaj nekamuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
27.11.2007 15:10:55   
*anč*
ojoj, tasha, grozno! user posted image   ti kr menjaj službo,da boš več s svojim pikcem.

ojoj,altati, sranje! želim ji čimprejšnje okrevanje! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
27.11.2007 15:17:33   
Anonimen
Altati...ma pošlji tiste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nekam !!! Drži se !

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4303
27.11.2007 15:53:53   
piskot
koncno ... na pa moram spet it.

l8r.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
27.11.2007 16:02:23   
Maxica
Oh sranje, Altati, uboga Tia, da mora vse pokasirat, no. Naj se čimprej pozdravi.
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
27.11.2007 18:54:46   
*anč*
še en kompliment:  maxica  prekrasen avatar!! user posted image si tok lušna,ko mal nagajivo gledaš izpod šopka!user posted image
z veseljem bi si ogledala ostale poročne slikice,če mi pošlješ geslo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
27.11.2007 19:05:22   
*anč*
sivkamivka je omenila kavala oz.naše srečanje pa me zanima, če je kej interesentov za prednovoletno srečanje in kdaj bi vam kej ustrezalo?

menle smo se tut za kreslina,ste še zainteresirane? frrrr?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
27.11.2007 19:34:48   
moci
jaz bi šla v kavala, če bom jaz in kakšna varuška frajuser posted image
december smo si že nekaj planirali, celo dvojno in sva ostala brez varuške za kreslinauser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
27.11.2007 19:39:11   
Anonimen
Maxica, kaj ko bi ti tudi z menoj delila tvoje poročne slike ?

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4309
27.11.2007 19:44:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Maxica, kaj ko bi ti tudi z menoj delila tvoje poročne slike ?

pa z mano tud, prosimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
27.11.2007 20:00:11   
Arabela
Poln  kufer imam tega učenja... bolj se učim, manj znam.... pa se mi zdi, da malecko samo v varstvo tiščim, nisva bili na sprehodu skupaj že celo večnost... Izpite pa imam v četrtek v Mb, v petek pa NM... sranje... pa še ati je spet službeno v Nemćiji... pa bo že...

Pozdravčke vsem... malecko nahranim, pa upam da bo mirno spala...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
27.11.2007 20:05:56   
Anonimen
joj Arabela, nič ti ne zavidam....takole sem jest preživela nosečnost....na stolu, ali pa v Mariboru.......ampak se pa splača potruditi !!!!! 

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 20:10:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4313
27.11.2007 20:26:01   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

anč, kreslin je razprodan, smo se tako dolgo obirale user posted image

moci, a ti že imaš karti in ne veš, kam z njima? odkupim user posted image

u, a razprodan je? jooooj noooo.
menjam petek za soboto ali četrtek. user posted image
bom poskusila najti kakšno varuško, drugače jih bova morala res prodatuser posted image pa tako sem se veselila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
27.11.2007 20:26:09   
*anč*
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!user posted image user posted image user posted image  
kako razprodan??? pa sej še ni december ... surla do tal ...

Neposredna povezava do sporočila: 4315
27.11.2007 20:29:02   
*anč*
sivkamivka a me vzameš sabo user posted image ,če  moci ne znese( v kar ne dvomim, se bo zihr našla kaka babica,da bosta šla na romantičen dejt, ane moci?) ? 

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
27.11.2007 20:38:52   
pikapolona2
čer,

maxi ful nagajiv avatar.....jst bi tudi slikce gledala prosim user posted image .

Tasha.......kaj naj ti rečem groznouser posted image user posted image user posted image ...pa upam da najdeš takšno službo da boš lahko več časa z Gaelom...tudi sama zato ne grem v službo v LJ za 8 ur dnevno...ker ne želim samo poljubit otroka pred spanjem...pač malo kombiniram z raznimi projekti in delam honorarno 3x na teden po 6 ur...tako mi znese in sem vsak dan točno ob treh pri Brini.  Nevem kakšen je tvoj poklic ....mogoče pa tudi tebi uspe kej podobnega.

MOj pregled je bi beden....mislim.....zdej sm spet cela znervirana....do zdej sm tole astmo in alergije rahlo ignorirala...pač ko je bilo zelooo hudo sm bila v dežurni...danes me je pa zdravnica kar pošteno okregala in mi razlagala koliko škode si s tem naredim in da moram astmo obvezno zdravit....drek pa tak ...to pomeni vsak dan zdravilo. Alergij je pa preveč in je tale hiposenzibilizacija brezveze....altati tudi jst sm bila že kot otrok na hiposenzibilizaciji in to 2x po 3 leta....najprej na hišni prah pa mi je pomagalo in še danes nimam nobenih problemov.....kasneje še na cvetni prah tukaj pa mi ni nič pomagalo.....sm bila tudi na nekih inekcijah pollagena v puberteti pa tudi ni hasnilo....mah nevem kaj naj naredim...oziroma....a nej ignoriram ali naj zopet poskusim s terapijo.

Altati......naj čimprej mine škrlatinka....najbrž to pomeni da boste sedaj vsi dobili tole sranje

Piškot....domov sm prišla čist znervirana.....kupit sm šla pa eno malenkost grrrrrr....pa merkur še ni bil vrh ledene gore....mečkator je bil šele poln...torek je in ponavadi se ob torkih izogibam te štarcune.

Brina je že v postelji......je pa tik po tem ko sva jo skopala......začela pritiskat in smo imeli sračkanje na kubik....sledilo je ponovno tuširanjeuser posted image .

Zdej se grem pa relaksirat pol pa haus in v posteljo....jutri je treba zgodaj vstat.....grem pa direkt iz službe na knjižni sejem...pa na en giro po stari LJ....jo pogrešam......bo moj šel po Brino v varstvouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4317
27.11.2007 20:55:00   
piskot
cer. koncno mal casa no.

sam en kup enega letanja ze 2 dni. se dobro da imam jutri dopust. bo pa ful prevec casa user posted image .

ravno se base z vecerjo. itak ane. ampak danes imam mrtvo zival na kruhu. mal za spremembo user posted image .

lina WB! a mal sneg pogresas? te bomo okepale takoj ko pride.

frrr upam da ste zdravi.

altatija kaj novega? ni blo casa klicat, zdaj si pa verjetno ze pri mozeku v narocju.

maxica kaksna lepa slikica. upam da se bos cim prej sestavila. tole cudo d-nekaj, ene zeliscne antidepresive je pa tudi kolegica jedla, pa je rekla, da so ji ful koristili.

@lina kaksna desca mate ze pri vas, bravo bravo, ta prava za kaj uspicit user posted image .

lu ce ti bom se kdaj kaj hotela poslat, se bom rajsi vsedla v avto in se pripeljala do tebe. jutri pricakuj paket. me je pa skoraj kap ko so mi povedali koliko pride kuverta in postnina. banda postarska. bomo sle drugic rajs pit za ta denar. mi je zal da ne gremo ze zdaj no user posted image .

arabela saj ves, za dezjem sonce. pa nikar se ne podcenjuj. ce se ucis, pol znas. pika. atija pa doma malo privezita za stol.

lucika skoda za kuzija. pride drugi, bos videla.

pikapolona jap, nasa babi si je pa danes zazelela nov mikser, pa smo morali na popuste jo peljat. kaj ces, saj je dobila pol cele 3,5 eur popusta. res je bilo pa noro. mi2 sva potem kar na igralih pocakala da je ona v vrsti stala.

hausa gledat ja ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
27.11.2007 22:10:12   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

sivkamivka je omenila kavala oz.naše srečanje pa me zanima, če je kej interesentov za prednovoletno srečanje in kdaj bi vam kej ustrezalo?

menle smo se tut za kreslina,ste še zainteresirane? frrrr?

kreslin razprodan... posamezne karte se še da dobit... http://www.kreslin.com/ je pa v tednu, ko imam rd in je gužva, zato nisem kaj težila...

kaval - odvisno kateri termin user posted image ta teden odpade, ker Jaša ni tapravi... drug teden grem en dan v šoping, ko mali zaspi... pol pa že gužva - rd, službena zabava,...

priznam, da sem lena in mi zvečer čist paše se vsest za računalnik in klepetat z vami... sej v živo bi tut sedlo, samo se je treba vn spravit user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
27.11.2007 22:40:44   
frrrr
altati, bogica Tia user posted image naj gre čimlažje mimo vas tale škrlatinka

tasha, grozno user posted image

mi smo hmmm... bolje in ne... opoldne sem prišla za eno uro domov, ga podojila, potem je pa vse izbruhal user posted image driskal pa 2x na kubik. se me je pa tolk razveselil, da je razprl roke in se mi vrgel v objem, ko sem prišla domov user posted image

grem spat... nočko

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
27.11.2007 23:02:24   
Maxica
Še kamilice čakam, da zavrejo, da jih bomo ponoči mal vdihavali, pol pa spat.user posted image
Pogrešam Muki in Pikabu, nas nekam mal velik zanemarjata.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
27.11.2007 23:27:44   
lucika
da vam voščim lahko noč, preden se zvalim v posteljo:)

smo šli v zavetišče in rezervirali psa:) če ga lastniki ne pridejo iskat v roku 8 dni, bo pa naš. zdaj pa zares... dobite slikice, pol pa obljubljam, da ne težim več s tem.

samo zdaj pa res : a mislijo bit tile rr oktoberčki kdaj vsi skupaj zdravi???? ker tole pa zdaj že ne gre več tako, kr non stop nekaj...

omenjam vse:)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
28.11.2007 8:11:00   
moci
jutro, maxica, kam je šla nevestauser posted image  user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
28.11.2007 9:17:56   
Maxica
Jutro, sončno jutro.
Moci, še bi gledala nevesto?user posted image  
Altati, kako je Tia?
Pa ostale, zakaj nič ne pišete?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
28.11.2007 9:29:25   
moci
jaaaaaaaa user posted image max je pa čis atiju podoben, ane?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Vodene športne aktivnosti
Michonne RR

Kdaj ste otroke vpisali na vodene športne aktivnosti?

Pri 1 letu (17%)

Pri 2-3 letih (17%)

Pri 4-5 letih (31%)

Ob vstopu v šolo (34%)

Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!