|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
28.11.2007 14:02:44   
muki1
Ma, kaj sem napisala.... itak da vem, da jo je Max narisal, saj Lana z Nežo ne pečam. Tipkarski škrat user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
28.11.2007 14:05:10   
*anč*
men je tut tok grozno,ko vidim te uboge kužije ... user posted image   sploh pa zdaj,ko vem,kako hvaležni so ti celo življenje zato ker si jih uzel ...  boge živalce,ki naletijo na debilne ljudi ... pa kok jih je OBOJIH!! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
28.11.2007 14:07:30   
*anč*
maxi  kar se tiče maxove slike ... POHVALE!!user posted image user posted image user posted image MAX! ne morm verjet,da lahko to 3letnik nariše.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
28.11.2007 14:11:02   
Maxica
Naja, naš Lan je tudi škorpijonček, vendar očitno lih še toliko tehtnica nanj vpliva, da ravno z (ne)dihanjem nimamo težav, zna pa vseeno očitno pokazati svojo trmo tako, da če mu nečesa ne pustiš, se butne ob tla in z vsemi štirimi tolče po tleh.user posted image  Pri Maxu tega res nismo bili vajeni, ok, zdaj pri treh letih morda kdaj pa kdaj. Kaj naj ti svetujem? Nič, pustiti mu vendarle vsega ne moreš, svet je narejen tako, da so povsod postavljene meje in to bo slej ali prej moral dojeti. Je pa zoprno, ker verjamem, da se ustrašiš, če na tak način izkazuje svoj prav. Bo pa verjetno počasi to minilo. Zdaj je bil dojenček, pa se je na tak način razjezil, ker drugače ni znal pokazati, da mu nekaj ni prav, počasi se bo pa tudi z besedami izkazal. user posted image  A sem te potolažila, kajne?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
28.11.2007 14:12:50   
naja78
hay.

o lucika.....................ja točno tko je kot opisuješ........................pomodri,pol ga tud jaz na glavo obešam...men je dr.rekla,da to ni hudga,razen lahko se zgodi,da padejo v nezavest,......ojkojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,če bi se to ful pogosto dogajal ,samo potem je rekla,da je nesmiselno,se nardi EEG,.......jaz ga matrala ne bom,ker se mi zdi,da se mal zbolšuje.
to je samo karakter,ko tako odreagirajo.

in fullllllllllllllllllllllllll luštn kuža.user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
28.11.2007 14:28:53   
lucika
anč, ti pa imaš res mrcino, sem si malo manjše tvoje kužke predstavljala. bi res lahko kdaj še kako slikco prilepila...
v zavetišču...ko prideš ni noben žalosten. vsi mahajo z repi, skačejo po ograjah...vsi so te veseli. vsi bi šli DOMOV.  večina jih je res velikih, pa se jih kr težko odda. en labrador nas je taaak lepo že zadnjič gledal, da je moj reku, če bi še šla enkrat mimo, bi ga vzela...

naja, hja, sam je hec, ker moj niti škorpijon ni:) to nas sučejo okol prsta, h?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
28.11.2007 14:42:39   
*anč*
lucika  tisa ni velika, mi je do kolen, stipe pa je ogromen( mešan z labradorcem in rodezijskim grebenarjem,ki je še mal višji od labradorca).

slikice pa kej prilepim,ko najdem kabel od fotiča ... vse založimouser posted image .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
28.11.2007 17:32:19   
Maxica
Da nas mal bolj pokonci dvignem, to se res ne spodobi za nas, da smo tam nekje proti dnu. user posted image
Pri nas sta oba otroka mal smrkava, tako da pridno čistimo noske s sesalcem. Je pa Lan fino pogruntal, kako pihniti iz noska in se mu zdi tako fino, da v vsako cunjo, pa naj si bo krpa v kuhinji ali pa brisačka v kopalnici, robček, karkoli v glavnem, kar mu pride pod roko, mal pihne. user posted image  Pol pa še mal po tleh pobriše z njo.user posted image user posted image
Pa moj oče ga je naučil pomežikniti in je prav hecen.user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
28.11.2007 17:59:35   
Anonimen
ja ja...se vidi, da so oktbrčki malo bolančkani pa je bolj zatišje tuki....

Glede psov pa......sej nimam nič proti in je vse Ok, a kaj se tukaj vse
spomnejo in jih oblečejo v nogavičke in šale in kape, pa nahrbtnike,....
ma sej je vse v mejah normale, a to mi sliči že na bolano...

Drugače smo se mi pocajtali, mali že veselo ragraja ( no, sej to ni nikoli prenehal ),
danes smo še celo noč prespali.....je pa ena velikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  maminaa maza......skoz bi se me držal za noge, bil v
naročju, obožuje knjige in posledično bi želel da jih skoz bereva...kar je super,
a kaj ko se sam ne zna nič zaigrati.....imamo kocke, pa še voziček zraven in jih u
porablja zato, da jih pripelje v kuhinjo in ni večjega užitka kot da jih tam strese.......
potem se vsede v omaro, zmeče ven piskre in montira kocke...potem gre po koš za smeti,
ga pregleda in obrne naokrog in vanj zmeče igrače....potem gre v stranišče, ker slučajno
tale daljinc še ni bil v straniščni školjki.....nato gre v svojo omaro, ker bi se rad preoblekel
in zmeče vse cunje ven...medtem sem jaz pospravila kocke, jih vidi in zgodba se ponovi...
vmes  šibamo še v spalnico pod posteljo, ker so tam eni kufri in jih moramo zmeči ven...
aja, pa kahlica je za na glavo ane ? ...

No to je opis današnjega dopoldneva....trenutno spimo, a smo zaspali s kričečim jokom,
v vozičku, ker sva šibala na tržnico...da o krivovernih pogledih ne govorim...

In kaj bom kuhala ? En rilc, ki je ostal še od včeraj...

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 29.11.2007 9:34:53 >

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4359
28.11.2007 18:33:29   
*anč*
sm glih klicala za izvide krvi od včeri in mi je sestra rekla,da je krasna user posted image . hemoglobin se je malemu dvignu iz 98 od avgusta na 126! jeeeeee!

je pa mel učeri mal reakcije na cepljenje ...  pred spanjem 37.5 temperature in tut ponoči je bil topel in mal več se je zbujal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
28.11.2007 18:48:57   
altati
SEm že kaj pogrešana?
samo na hitro....
Zaenkrat je bolna samo Tia, trkam da bi tako ostalo!
Pa še Tii ni nič hudega, še vročine nima večuser posted image user posted image . nisva vzeli nobene stvari proti vročini, očitno je bioresonanca že naredila nekajuser posted image user posted image .

Šibam nazaj k sončkom, brala vas še nisem....

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
28.11.2007 19:13:00   
Lu
Čer!

A je danes neki RR štrajkal, al se je meni v firmi nekaj pokvarilo na rač.?????

Pomojem prvo.

Maxica res si bila lepa nevesta. In pa Maxova slika. Enkratna je. Pa je res sam narisal? Kako ste pa prišli do razstaveuser posted image Se ti da men mal napisat?

Altati tudi Maja je fasala škrlatinko ko je imel mali mislim, da 2 meseca. joj je bilo mene strah, da je ne bi še tamau dobil. In je ni. Je pa kar trajalo. Mislim, da kakšen teden. Ampak je imela pa en dan zelo visoko vročino. Hvalabogu, da je Tia nima in da še kar ok prenaša tole bolezen. Pozdravčke vsem.

Remy, si kje ugodno dobila stiropor kugle??? Ker jaz jih imam namen tudi nabaviti, ampak jih rabim ene 50 kom???

Piškot hvala, hvala.

Moj mali pa že spi user posted image user posted image Maja malo gleda risanke, in se ji bom vsak čas posvetila. Greve nalepke limat v Cicidoja. Ima res rada tole lepljenje.

Aja pa še lucika ( sorry za zadnjič si bila lucija user posted image ) tale kužek me pa spominja na Benđijauser posted image user posted image Je pa res cortek.

Omenjam vse.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
28.11.2007 19:43:26   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

SEm že kaj pogrešana?
Ma veš, da si. Fuuuuuul.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaenkrat je bolna samo Tia, trkam da bi tako ostalo!
Super super, res, naj kar tako ostane.user posted image
Pa še Tii ni nič hudega, še vročine nima večuser posted image user posted image . nisva vzeli nobene stvari proti vročini, očitno je bioresonanca že naredila nekajuser posted image user posted image .
Še enkrat super super, bravo Tia.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
28.11.2007 19:48:31   
Maxica
Lu, Max je res čisto sam narisal sliko. Dedek mu je samo na čopič stisnil barvo, ki jo je Max želel in potem nanašal po svoji volji na platno.
Možev oče je v naših krajih namreč zelo priznan slikar, precej znan tudi naokoli, pa so ga povabili na eno enotedensko delavnico Umetniki za Karitas. Potem smo ga šli pa takrat en dan obiskat tja in tam je potem ta Maxova slika tudi nastala. Nad njo so bili vsi umetniki ful navdušeni, zato so jo dali kar brž na razstavo. Otvoritev razstave je bila pa sedaj v soboto.
No, TUKAJ tole je pa tast naslikal.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
28.11.2007 19:50:11   
altati
Maxi- meni je pa bolj všeč Maxova kot tastova slika. Max ima boljši občutek za barveuser posted image . Pa ti si tudi bila zelooooo lepauser posted image .

Lucika- kuža je carski!!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
28.11.2007 19:51:23   
altati
Lu- jaz upam da se ostali izognemo škrlatinki. Upam......

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
28.11.2007 19:52:07   
altati
*lina*- si kaj boljše volje???????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
28.11.2007 19:53:00   
altati
naja78- nimam izkušenj s škorpijončki, jih imajo pa drugi z manouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
28.11.2007 19:55:25   
altati
*anč*- si odmašila wc, al tekaš k sosedom?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
28.11.2007 19:59:45   
altati
lucika- Aidan je totalen cukrček!Ti si pa zelooooo fotogenična!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 20:17:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4371
28.11.2007 20:25:17   
muki1
Muki - v rit se vžgi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
28.11.2007 20:26:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Muki - v rit se vžgi.

i love you too, Mukiuser posted image user posted image user posted image . če želiš, ti še škrlatinko podarim, brezplačnouser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
28.11.2007 20:36:06   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: altati

*anč*- si odmašila wc, al tekaš k sosedom?

komajuser posted image   se mi je kamen s srca odvalu user posted image . sm pa porabla 2 muscula,da je potegnu. ajajaj ...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
28.11.2007 20:48:29   
Lu
Evo Mukica in še ostale sem našla en album, k ima ženska preskenirano knjigo idej. Super je.
http://julija30.moj-album.com/

Maxica tudi tast je lepo narisal user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?