Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
za dobro jutro, samo bo že mrzla do takrat, ko vstanete. Boste pa bolj lepe
za pomoč. 
. Jaz bom na to verjetno mogla še mal počakati. Ampak že komaj čakam
. Res ne vem kje imaš tiste "ta odvečne" kg?? Ta starejša pikica je pa že prava punca. Glava je tudi mene bolela in sem včeraj spet vzela tablete. Pridno se uči in uspešno opravi strokovni izpit!
za jutrišnji izpit. Pa ne se toliko sekirat, ni vredno.
je čakat, kako bo. Nazadnje mi je avto muco zbil, kakšen mesec nazaj in se je očitno zlizala. Edino diha težje in je nasploh drugačna kot prej. Ampak tukaj nimam kaj. Do veta si nisem upala, ker so mi že kar nekaj živali kao zdravili, ki so bila itak obsojene na smrt. Zaradi denarja. Plačaš kot bedak, da ti ubogo žival držijo pri življenju še par dni. Ahhh... Ko pa smo marsikaj pripravljeni narediti za svoje male kosmatinčke..
, he he
.
No, mene je že napotil v LJ, zato bi lahko pokazal vsaj malo interesa okrog stanja, zaradi katerega zdaj hodim k njemu - nosečnosti, namreč
. Mi imamo probleme z sosedi...na sumu imamo, da eden zastruplja mačke.
ful rad hodi okoli hiše in ga ne morem notri zapreti..na srečo je nezaupljiv. Dobro da je zima in dež da je večinoma notri. Če se mu pa kaj zgodi pa izvoham soseda (na sumu jih imamo več) in mu naredim štalo.
??
. Devet področij: ustavna ureditev; državna ureditev; organizacija in funkcija lokalne samouprave; sistem javnih financ; ureditev inštitucij evropske unije in njenega pravnega sistema; zakonodajni postopek; sistem upravnega prava, upravni postopek in upravni spor; pravila poslovanja upravnih organov z dokumentarnim gradivom in poslovanje organov javne uprave. Vse naenkrat! V prvih nekaj rundah, jih je baje padlo 75%...zdej so malo znižali kriterije.
Pa še brez odpovednega roka