Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, pa si se prikupno izdala
, da sem šla s ta malim spat in mrknila za 2 urci.
Zdaj mam vsaj razlog za spanje
mi je kar malo nerodno postalo
. Ja, res sem na upajmo skupaj že star inventar
sem začela okrog 12. tedna. In vztrajala do 20 tedna, ko sem imela zelo obsežen UZ. In se ni nič videlo, ker je bila moja koža čisto prepojena s to kremo
. sem mislila, da me bo kap. i je sam gin. predlagal, naj 14 dni enahm z mazanjem,nato sva UZ ponovila. Bilo je vse BP, krema je ša še isti dan romala v koš. Strije se po trebuhu niso pojavile
- s fantom sva se odločila, da počakava na pregled in da vidimo ali je z
vse v redu, potem pa bova verjetno počasi povedala znancem in prijateljem.
?
(2.
vam želim!
ker bom počasi začela že stran metat stvari ki jih še uporabljam pa bom mela čez 9 mesecev v takem primeru že prazno stanovanje
in čim manj slabosti, pa dobrodošla med avgustovkami
bi drugače morala dobiti jutri ali pojutrišnjem. Torej, delala sem Clear blue in pojavila se je rahla črtica. Mislite, da je to to??????? UPAM!!!!!!!!!
Lahko pa pripišeš še leta - 31 jih štejem
. Po moje bo PDP tam nekje po 10.8.