Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

ne sekiraj se,itak so vsi različni-in hvala bogu da so
zaj sva bila mal na sprehodu, po kosilu pa bo še 1 runda
. je pa vse mokro v nosku od fiziološke in gredo stvari tudi tako lepo ven
. Pa tak različne so številke, nekaj ima 68, nekaj 62, začuda sem mu en dan oblekla eno 74 jaknico, ker sem imela obe 62 v pranju in glej ga vraga, prav mu je
. Res ne vem no, al delamo samo za plenice, hrano in oblačila. In pol naj bi bilo 94€otroškega in 175€ starševskega dovolj
. Mož pa skoz dela, šef mu kar naprej daje še neke zadolžitve po službi in je marsikdaj odsoten po 14 ur na dan. Pa se je šel z njim pogovorit, da ima
doma, da jaz nimam nobene pomoči in je zaleglo za en teden, včeraj je spet moral na pot in je prišel ob 20h. Ravno za Žana skopat in it spat. In ko pridem jaz v posteljo že spi. Tako se vse stvari pogovarjava po telefonu. Kak lepo. Če bi hotla bit samohranilka bi to tudi povedala. Pa ni kriv, jezen je na šefa. po drugi stran pa je tiho, ker se je šele zaposlil.
PBJ, tudi Maje je podobna Mihu, ko je bil še dojenček, le da ima bolj polna lička in da je krajše izvedbe. Ko Mihu kažem njegove slike, ves čas govori, da je gor Maja. In ko mu rečem, da je to on, mi vztrajno zatrjuje:"Ne ne ne..". Sandra, blagor tebi, ko reče mama..Miha je prvič rekel mama pri 18ih mesecih pa še to nisem bila jaz, ampak tašča. Jaz sem bila pa do tedna nazaj zanj Nana. Zdaj sem pa končno postala mami