Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Geslo je še vedno: tribabe

in ko se bo začel plaziti, pa bo treba še vsak dan pomivati tla, ker drugače bo joj joj, polno dlak bo. Bomo že, bomo pa zato imeli dobro varuško, ker nemški bokserji so znani po tem, da so zelo dobri baby sitterji in imajo v genih ljubeč odnos do otrok.
, kar pa je za našo hiper hiper aktivko mission impossible
čeprav je že bolš,da ga mal mankrat vidmo je pa takrat bolj sladko a ne?
, da se zbudite.
za dobro opravljene GP.
še ne čutim gibom. Včasih se mi zdi, ko se vležem zvečer v posteljo kot da sem nekaj čutila, ampak takoj potem zgine in se mi zdi, da se mi samo dozdeva.
, da če ga nosiš bolj spredaj, da lahko čutiš že od 17t naprej. Če še ni pa še bo
Glede škrlatinke bodi pa samo pozorna na znake, če bi jo slučajno pokasirala, da takoj dobiš antibiotik - če se jo takoj zdravi, ni nevarnosti
Toliko jih je pred leti imela moja stara mama in je izgledalo kot farma mačk
Če je kateri to "mimo", ne gledat
o psu. Sploh me ne zanima, jaz pa pri njej ne morem razumeti kako lahko imajo vedno bogega psa na ketni. Ona točno ve, da pred menoj ne sme nič omeniti psa, ker bi ji kar takoj povedala nazaj.