|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
8.12.2007 20:48:55   
NinaŠ
Tudi pri nas jih je na tone, potem pa dopovej otrokoma, ki jih dobita polno vrečo, naj čimmanj pojesta user posted image . Sam navte verjele - meni pa zdaj, ko so jih polne omare, sploh ni  do njih user posted image , ves čas iščem slane prigrizke po omarah user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
8.12.2007 20:49:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

ker se mi že user posted image user posted image user posted image  od sladkarij.

pol jih pa otrokoma pusti user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
8.12.2007 20:51:16   
petarda
Sam navte verjele - meni pa zdaj, ko so jih polne omare, sploh ni do njih , ves čas iščem slane prigrizke po omarah

Jaz ti verjamem, ker čutim enakouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
8.12.2007 21:07:30   
ada2
na mail sem vam poslala našega teroristauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
8.12.2007 21:10:09   
ada2
pa dober večeruser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
8.12.2007 21:10:13   
NinaŠ
user posted image pomoje ga bodo kmalu vpoklicali za vajenca user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
8.12.2007 21:12:10   
*bubi*
Aja...pa pri nas ne bo čakala do Dedka Mraza, ker to je še fuuuuuul daleč

Saj pri nas verjetno tudi ne. user posted image  Za takrat bo pač kaj drugega pod smrekico user posted image

Aja, mi smo jo že postavili včeraj. Letošnja dekoracija: figurice medvedka Pu in Nodi kroglice. Samo bubi še ne ve, da je not čokolada user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
8.12.2007 21:13:30   
ada2
pomoje ga bodo kmalu vpoklicali za vajenca

če ga prej ne zaprejouser posted image

to je včeraj začel s to foro. najprej se je ful trudil in sestavljal stolp, ampak bog ne daj, da si rekel stolp, ker on je delal hišouser posted image user posted image user posted image , potem pa letalo v roke in.... bufuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
8.12.2007 21:15:04   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Sam navte verjele - meni pa zdaj, ko so jih polne omare, sploh ni do njih , ves čas iščem slane prigrizke po omarah

Jaz ti verjamem, ker čutim enakouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa bi sladkarije, pa ne smem user posted image  Sem začela malo telovadit in kile zbijat user posted image  In zdaj ko se je začelo na vagi poznat, res ne smem preveč grešit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
8.12.2007 21:15:35   
*bubi*
Dober je Adam user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
8.12.2007 21:16:27   
*bubi*
Tak, zdaj pa grem res pred TV user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
8.12.2007 21:17:16   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz pa bi sladkarije, pa ne smem user posted image  Sem začela malo telovadit in kile zbijat user posted image  In zdaj ko se je začelo na vagi poznat, res ne smem preveč grešit user posted image

user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
8.12.2007 21:21:01   
NinaŠ
Letošnja dekoracija: figurice medvedka Pu in Nodi kroglice. Samo bubi še ne ve, da je not čokolada

dobro zate user posted image . Jaz sem pa obesila na strop nekaj bunk (kao za na smrekco), pa sem jih morala dol sneti, da sem drobižkoma dokazala, da not ni nobene čokolade user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
8.12.2007 22:20:04   
tincci
Midve sva pa včeraj iz barvnega papirja naredili zvezde, snežinke in ketne za okno v predsobi in ful dobr zgleda, tudi ven se lepo vidi, H je pa tudi vsa ponosna, ker mi je res lepo pomagala. Dons sva dali še lučke v dnevno, zdaj pa je na vrsti še njena sobica, hoče met snežaka na oknu pa sneguser posted image Čist sem padla notruser posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
9.12.2007 7:53:22   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image  za vse!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
9.12.2007 7:54:24   
*bubi*
Bubi mi je ponoči zakuhal user posted image  Sicer je zdaj dokaj OK, ampak res ne vem, če bo danes smel iz stanovanja user posted image

Naty user posted image  ne vem, kaj naj naredim. Te še pokličem.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
9.12.2007 9:15:47   
Urša
Na našem homemade adventnem venčku pa manjka polovica rezine suhe pomaranče. Je bil Jaka preveč lačen, da bi pričakal zajtrk. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
9.12.2007 10:35:29   
petarda
Daaanuser posted image

Za bubija user posted image user posted image ...kolk pa je imel temperature?

Upam, da je spet le vikend viroza user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
9.12.2007 10:36:52   
petarda
Evo tako smo pa mi danes zajtrkovali user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.12.2007 12:34:55 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
9.12.2007 10:37:35   
petarda
Da ne bo ribici dolgčas user posted image user posted image user posted image ....joj, saj grem že popravljat, upam, da bom imela dovolj časa, da bom še lahko uredilauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
9.12.2007 10:52:12   
amy26
Evo tako smo pa mi danes zajtrkovali

petardauser posted image user posted image user posted image  ful dobra mizica, jst bi tudi takouser posted image
pa kako petardito je, k ta velikuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
9.12.2007 10:56:48   
Urša
Super, Petarda! user posted image user posted image user posted image  Pri nas je tudi tale mizica aktualna bolj kot sem si v najboljšem primeru mislila. Res špica! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
9.12.2007 11:02:05   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Evo tako smo pa mi danes zajtrkovali

petardauser posted image user posted image user posted image  ful dobra mizica, jst bi tudi takouser posted image
pa kako petardito je, k ta velikuser posted image

Meni je tudi taaaak lepa, da sem se kar k petarditu na kavico povabila zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Mu je bilo ful zanimivouser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
9.12.2007 11:06:24   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Super, Petarda! user posted image user posted image user posted image  Pri nas je tudi tale mizica aktualna bolj kot sem si v najboljšem primeru mislila. Res špica! user posted image user posted image user posted image

Če čist po pravici povem si me ravno ti prepričala, da moramo to imeti user posted image ...ker si rekla, da si ful zadovoljna, pa še na parih tvojih slikicah sem videla stolčke in so mi že takrat padli v očiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Res je lep kompletek in žalostno, da se ga pri nas ne da nabavituser posted image ...Še dobro, da imamo veze blizu Austrije user posted image user posted image user posted image , drgač bi jo imeli verjetno res šele drugo letouser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
9.12.2007 11:08:31   
petarda

Da ne bo ribici dolgčas user posted image user posted image user posted image ....joj, saj grem že popravljat, upam, da bom imela dovolj časa, da bom še lahko uredilauser posted image

user posted image user posted image user posted image  nisem utegnilauser posted image ...moj-album je začel neki štekat, shrani.si ne delauser posted image , v album RR pa tudi nisem mogla naložituser posted image

Sorry user posted image !

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Je bil tvoj porod naporen?
Karmen28

Da (48%)

Ne (52%)

Število vseh glasov: 419

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!