Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Če se boste zmenile v Koloseju, mene črtajte. Jaz bi prišla z 
obveščal, kako je s teboj in vem, da se je vse skupaj vleklo nekaj dni. Vidim, da imata Maja in Žiga isti dan rojstni dan
Na katerem oddelku si bila? Guppy, meni tudi bolj odgovarja sobota. Jaz verjetno pridem brez
glede rutine pa..je dobra za
Ali še vedno malčke mažete z ribjim mazilom ali bepantenom po telesu oz. po gubicah, vsak dan? Ali jih le po kopanju (2-3x na teden) namažete z oljem?
turobno...
občutljive kot zaščitene gorske rožice, pa nas še na vsakem koraku dodatno spravljajo v negotovost in ob živce. Ko se samo spomnim kako sem jaz trepetala zaradi tokse... aaaaa... Eh, bom raje nehala... Moramo še cepljenje danes preživeti
, Lemavrice, ki se ji sploh ni videlo, da je nosečka, saj je bila tako "šlang", Tanje Line in ostalih.. Zelo rada pa bi spoznala našo Nano, ki je vedno polna dobrih nasvetov. (pa tudi ostale, da ne bo pomote
.
. Tega nasmeha pa sem samo jaz deležna, drugi ga moraj k smehu spodbuditi.