|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
10.12.2007 21:32:06   
*bubi*
Ja, samo res user posted image user posted image user posted image  pa superdedija imamo tudi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
10.12.2007 21:46:35   
ada2
lep pozdrav!

jezna sem na svojega dedca, mi je dvignil tlak na 300!!!!

catja - do s.p. -ja mi manjka samo še najemna pogodba s salonomuser posted image

bubi - ful si pridnauser posted image

petarda - lepo mizico imateuser posted image , pa ko smo že pri ikei, a kriterjeva mizica še je v prodaji? pa stolčki? sem mislila, če že ima Adam kriterjevo posteljo bi pa lahko imel še mizo in stole, pa mislim, da je še klopcauser posted image

jaz sem bila pa tudi ful  pridna zadnje čase, sem masirala in službiralauser posted image , celo danes pred službo, ko me je ena poklicala ob 12 za masažo sem šla in potem sem samo domov mizo odpeljala in kar direkt v službo, niti kosila nisem pojedlauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
10.12.2007 21:51:21   
*bubi*
petarda - lepo mizico imate , pa ko smo že pri ikei, a kriterjeva mizica še je v prodaji? pa stolčki? sem mislila, če že ima Adam kriterjevo posteljo bi pa lahko imel še mizo in stole, pa mislim, da je še klopca

stolčke in klopco sem videla, mizice pa ne. Mogoče bi morala malo bolj pošteno pogledat. Na spletni strani jo še imajo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
10.12.2007 21:52:14   
*bubi*
A kontracepcija je proti cepcem? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
10.12.2007 21:56:09   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

A kontracepcija je proti cepcem? user posted image user posted image user posted image

ja, a ni jasno? kontra cepcem user posted image

pa hvala za brzinski odgovor za kriterjauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
10.12.2007 23:12:49   
petarda
Uff...končala semuser posted image ...Če bom pa jutri brezposelna, me pa spomnite na tole...

...Vsak konec je...priložnost za nekaj novega user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
11.12.2007 0:03:51   
sharpy
Se mi zdi, da je v Italiji tudi Ikea
,

Ja vem,...samo baje da so cene čisto drugačne od A. Bi mogla na netu pogledat. Bom kar takoj pogledala user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
11.12.2007 0:05:54   
sharpy
do s.p. -ja mi manjka samo še najemna pogodba s salonom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ada.   Pridna si ful!

In bubi ti tudi,  upam, da ti bo uspelo narediti vse kar si si zadala. Mislim tudi v rokih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
11.12.2007 0:07:22   
sharpy
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Uff...končala semuser posted image ...Če bom pa jutri brezposelna, me pa spomnite na tole...

...Vsak konec je...priložnost za nekaj novega user posted image

To je pa moglo bit res nekaj hudega user posted image .

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
11.12.2007 6:46:14   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

In bubi ti tudi, upam, da ti bo uspelo narediti vse kar si si zadala. Mislim tudi v rokih

Hvala. Jaz tudi. Samo ni vse čisto od mene odvisno, najprej mora božiček izplnit moje želje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
11.12.2007 7:46:02   
petarda
Jutrooooooooooooo!

Danes jaz kuham user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
11.12.2007 8:27:21   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

do s.p. -ja mi manjka samo še najemna pogodba s salonom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ada.   Pridna si ful!

eh, sploh nisem, če bi bila, bi pospešeno vsak dan iskala salon kjer bi mi dali to user posted image  pogodbo, tako pa se nekak ne zganemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
11.12.2007 8:33:43   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jutrooooooooooooo!

Danes jaz kuham user posted image user posted image user posted image user posted image

saj kar ne upam vprašat...... a še imaš službo?
user posted image user posted image user posted image

hvala za user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
11.12.2007 8:38:27   
ada2
danes pa gre naš Adam v varstvo k moji prijateljiciuser posted image
jaz delam popoldne, ati se spravlja v Švico (sicer že od nedelje, ampak vedno pride kaj vmes in ga imam na sumu, da sploh ne bo šel), babica in dedi pa imata tudi neke obveznosti popoldne. tako ga bo prijateljica vzela v vrtcu in peljala k  sebi domov, zvečer pa ga pobereta babica in dedi. Adam je čisto navdušen in vsem govori, da ga bo Taša prišla iskatuser posted image , pa včeraj je rekel, da ne bo priden pri Taši, danes pa je že rekel da bo, pa da bo ribice gledaluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
11.12.2007 8:49:22   
ada2
ej petarda, zdaj sem se nekaj spomnila....
jaz sem pred kratkim za domsko glasilo v službi pisala članek o eni stanovalki (če se še spomnite, tisti, ki je konec septembra umrla  user posted image user posted image user posted image   in mi je bilo tako hudo, ker sem jo poznala še iz otroštva in bila zelo navezana nanjo), no in v tem članku sem kar javno priznala, kako sem ob večerih na službenem mestu igrala karte s to gospo namesto, da bi delala  user posted image user posted image user posted image  , pa da mi je žal, da nisem počela z njo še kaj drugega, saj delo bi lahko počakalo, ona pa niuser posted image

ko sem članek oddala mi je bilo malo grozno, ker sem vedela, da bo to prišlo do direktorce user posted image user posted image , ampak sploh ni bilo hudo, članek so objavili user posted image , mene je pa šefica še pohvalila  user posted image user posted image user posted image   za to, da sem gospe polepšala večere, direktorca pa se je ob prebiranju samo nasmehnila in rekla, da  se ji dopade, ker sem iskreno povedala, pa da ni bilo opazit, da delo zato ni  bilo narejenouser posted image

tako da ...... ne se batuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
11.12.2007 9:16:24   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ej petarda, zdaj sem se nekaj spomnila....
jaz sem pred kratkim za domsko glasilo v službi pisala članek o eni stanovalki (če se še spomnite, tisti, ki je konec septembra umrla  user posted image user posted image user posted image   in mi je bilo tako hudo, ker sem jo poznala še iz otroštva in bila zelo navezana nanjo), no in v tem članku sem kar javno priznala, kako sem ob večerih na službenem mestu igrala karte s to gospo namesto, da bi delala  user posted image user posted image user posted image  , pa da mi je žal, da nisem počela z njo še kaj drugega, saj delo bi lahko počakalo, ona pa niuser posted image

ko sem članek oddala mi je bilo malo grozno, ker sem vedela, da bo to prišlo do direktorce user posted image user posted image , ampak sploh ni bilo hudo, članek so objavili user posted image , mene je pa šefica še pohvalila  user posted image user posted image user posted image   za to, da sem gospe polepšala večere, direktorca pa se je ob prebiranju samo nasmehnila in rekla, da  se ji dopade, ker sem iskreno povedala, pa da ni bilo opazit, da delo zato ni  bilo narejenouser posted image

tako da ...... ne se batuser posted image

Ah...to je čisto nekaj drugega...to je samo za pohvalit! user posted image  Več takih kot si ti pa bi bilo bivanje v domu vsem prijetneje user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
11.12.2007 13:24:28   
petarda
Sam prestavim nas, čist na konc strani smo bileuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
11.12.2007 13:42:26   
ŽELJA2
Zdravo.

Kako smo? Jest sem že iz kave in šoppinga. user posted image  Mi je res hudo, a ne? Pa včeraj sem bila tut, sem šla v Merkurja in Leclera. Bomo letos naši božični smrekici spremenili look. Do sedaj je bila belo- modra. Letos pa bo zlata. Komaj čakam vikend, da jo postavimo. Sem vse nabavla v Merkurju, pa še copate sem kupila za Andraža in za staro mamo (bo Božiček dal).

Danes pa sem opravila dobro delo sem v trgovino peljala staro mamo, da je nakupila darila (tudi za nasuser posted image ) in še en kup drugih opravkov je imela.
Joj, spet mam že na začetku tedna čisto splaniran vikend. user posted image  Poleg ustaljenih opravkov: trgovina, kuhanje, pospravljanje, igranje,... še:
Sobota: smrekica in jaslice, popoldan pa še Dedek mraz pri meni v službi
Nedelja: zabava-nečakinja bo praznovala rojstni dan-še dobro da darilo že imamo.
Pa vrjetno sem še kaj pozabila.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
11.12.2007 13:44:27   
ŽELJA2
No, Petarda kot vidim nisi ostala brez službe.........user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
11.12.2007 13:48:09   
ŽELJA2
No, tko. Če smo prej tonile, smo sedaj na vrhu. user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
11.12.2007 14:33:02   
*bubi*
Daaaan! user posted image

Naty, javi se kaj!!!!!

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
11.12.2007 14:37:55   
Urša
Letos pa bo zlata.

Pri nas tudi. user posted image  Zlata in oranžna (beri pomarančna).

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
11.12.2007 14:38:20   
Urša
Zlata in oranžna (beri pomarančna).

Da Jaka ne bo lačen. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
11.12.2007 18:41:14   
*bubi*
Spet bova sama ponoči user posted image

Bo katera zvečer za čvek? Do norega dohtarja user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
11.12.2007 18:47:09   
sharpy
Mogoče bom jaz, če ne zaspim spet z Markom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.
DOGODKI za OTROKE v SEPTEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu septembru – od gledaliških in kino pr...

Kako dolgo ste vozičkali?
maca83 RR

Kako dolgo ste otroka okrog prevažali v vozičku, po tem ko je že dobro hodil? Na malo daljše sprehode, po trgovinah ter do parka?

uporabljamo le nosilko (12%)

dokler ni shodil/a (20%)

dokler ni hotel več v vozek (17%)

do enega leta (12%)

do dveh let (35%)

do treh let (5%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!