|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
13.12.2007 22:51:09   
petarda
Evo...če bo kaj pomagalo user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2154121

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
13.12.2007 22:52:27   
petarda
Odprla sem drugo stran ta večer user posted image ....dogaja user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
13.12.2007 23:00:51   
NinaŠ
Hvala petrada, šibam čebulo narezat user posted image .

Tina sicer vsako jutro pije mleko z medom in cimetom, vendar ji zvečer tega nočem dajati, ker mleko še poveča nastajanje sluzi in nasploh ni ravno priporočljivo v času prehlada ali bolezni. Zjutraj je pa tavelka panika če ga ni, tako da ga itak dobi user posted image .

Upam, da ji bo ta "sirup" všeč, ker samega medu ji pa ne uspem prodati oz. se ji kar dviguje, če ji užokam med na žlički user posted image . No na kruhu z maslom ji pa gre user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
14.12.2007 7:13:22   
*bubi*
Dobro jutro!

user posted image  za vse........ zdaj pa šiiiiiiiiiibam. Samo do 12-ih moram zdržat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
14.12.2007 7:16:24   
*bubi*
aja.... bubuiju ful pomaga slezov sirup. Dobi zvečer in ponoči, če je treba.

Ampak če Tini niti Panatus ne pomaga, je pa res kriza. To je najmočnejša stvar, ki se sploh dobi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
14.12.2007 7:39:54   
petarda
Dobro jutrouser posted image

bubuiju ful pomaga slezov sirup

Pri nas tudi po slezovem sirupu ni bilo videti kakega napredka....samo čas nas je pozdraviluser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
14.12.2007 7:56:47   
*bubi*
Jaz pa po pravici povedano sploh ne verjamem v te stvari. Zato sem toliko bolj presenečena, da pomaga. user posted image

Res pa je tudi to, da mi najprej z inhalacijami sčistimo dihala, šele potem pa dam sirup. In res je tudi, da se bubi neverjetno dobro drži od tiste bolnice naprej. Te enodnevne vikend bolezni pa mi sploh ne grejo v glavo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
14.12.2007 8:10:19   
ada2
jutro! user posted image

jaz pa grem danes v izvidniški šoping user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
14.12.2007 8:20:14   
ada2
user posted image user posted image user posted image  za Tino.

tisto čebulo in med pa moja mama prakticira in pravi, da njej ful pomaga. pa Nuša je parkrat tudi to pojedla in je bilo hitro boljše. Adamu pa ni pomagalo, no, to je bilo takrat, ko so mu astmo potrdili. takrat je samo berodual pomagaluser posted image

še moj veseli december:

22. , 23. fraj vikend user posted image

22. - koncert s pevskim zborom in zaključek leta pri zboru + praznovanje RD od prijateljiceuser posted image user posted image
(tudi novembrka 05) - mi ni jasno kako bom spelalauser posted image

24. večerja pri tašči (vsaj mislim nouser posted image user posted image user posted image )

25. - 12 ur službeuser posted image

26. - fraj user posted image

27-29. - normalen delovni čas dopoldan

30. - 12 ur službeuser posted image

31. normalen delovni čas -dopoldan

1.1. - 12 ur službeuser posted image

2.1. - fraj user posted image  

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
14.12.2007 9:32:30   
Urša
Mi smo čebulo včasih prakticirali, sicer namesto medu sladkor, pa je pomagalo. Zdaj, ko vem za med, bomo raje z njim zabelili. Super zadeva, res!user posted image  Moram takoj potrkat, da sta naša2 presenetljivo dolgo zrdrava, še enkrat nok-nok! Ko smo veliko kašljali, smo dali pa narezano čebulo  sladkorjem kar v sobo ponoči, smrdelo je nagravžno, samo učinek je bil viden pa že po 2h nočeh.

Jaz sem danes zaključila z bolniško. Boli me še, rana se lepo celi, tako da grem drug teden v šolo in mi prav paše. Me baje otroci zelo pogrešajo in so mi pismo poslali. Pa lumpi bi mogli včeraj pisat kontrolko in so si zmislili, da nič ne vejo o tem...user posted image user posted image user posted image  V zvezke smo datum napisali, hudički mali!user posted image user posted image user posted image  Jih bodo še slišali!

Bom pa vseeno še počivala, ker noga je čist švoh in se mora še aklimatizirat v moči. user posted image  Za zavarovalnico mi je je rekla dohtarca, naj pridem nazaj na kontrolo, ko bo čisto dobro in bova takrat poročilo zaključili-stane nekaj čez 20 EUR. user posted image  Itak smo že navajeni, da je treba vse plačat!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
14.12.2007 12:24:56   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P E T E K    J E ! ! ! !

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
14.12.2007 12:37:01   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P E T E K    J E ! ! ! !

Pa res!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
14.12.2007 12:37:35   
petarda
Me baje otroci zelo pogrešajo in so mi pismo poslali

user posted image user posted image user posted image  Kolk lepo!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
14.12.2007 12:39:11   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Me baje otroci zelo pogrešajo in so mi pismo poslali

user posted image user posted image user posted image  Kolk lepo!

Ja, v OŠ je to še možno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
14.12.2007 12:53:43   
petarda
Pa lumpi bi mogli včeraj pisat kontrolko in so si zmislili, da nič ne vejo o tem... V zvezke smo datum napisali, hudički mali! Jih bodo še slišali!

Mi smo bili tudi taki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
14.12.2007 15:11:58   
NinaŠ
Oh ja, Tina ima (spet) pljučnico oz. vsaj njen začetek, ki se vidi le na rentgenski sliki user posted image . P me je hotela še nekaj v en hujši prehlad prepričat, pa se nisem pustila, ker vem kdaj je otrok prehlajen in kdaj bolan. No tko sva pristali na rentgenu pljuč in zdaj na Zitrocinu in enem tednu bolniške user posted image aliuser posted image . Za inhalacije, ki jih itak zdaj že nekaj dni redno izvajava je pa rekla, da zdaj niso potrebne, da ne bi nič pripomogle k hirejšemu izboljšanju user posted image - ok, recimo, da ob vnetju pljučnega tkiva verjetno res ne.

S službo sem očitno za letos zaključila user posted image , žal pa bom zgrešila tudi nekaj službenih novoletnih zabav, ki so planirane za drugi teden user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
14.12.2007 15:21:41   
petarda
Glavno, da se Tina pozdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
14.12.2007 15:46:33   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  za Tino. Pa rtg ima tudi že kar nekaj za seboj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
14.12.2007 17:06:10   
Urša
Za Tino: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
14.12.2007 18:19:03   
petarda
Joj kolk pri nas sneži!!! user posted image user posted image user posted image  Pa glih danes, ko se s podgurko ven odpravljavauser posted image ....grem preverit ceno taxijauser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
14.12.2007 18:23:58   
NinaŠ
Sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pri nas je jasno, samo fulll piha.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
14.12.2007 18:25:35   
NinaŠ
S 1.1. imamo vrtec za drugega otroka brezplačen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jujujuhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
14.12.2007 19:59:56   
Urša
S 1.1. imamo vrtec za drugega otroka brezplačen

Ti to resno???

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
14.12.2007 20:11:34   
amy26
S 1.1. imamo vrtec za drugega otroka brezplačen

ja super, kje si pa to slišala, a ni z 1.9.08 no če bo prej še toliko boljeuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
14.12.2007 20:13:05   
amy26
Joj kolk pri nas sneži!!!

tudi pri nas že nekaj časa sneži, tok da je malo zabeljeno

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Čiščenje po tleh
grahek85

Kako pogosto pomivate po tleh bivalne prostore?

vsak dan (7%)

večkrat na teden (16%)

enkrat na teden (41%)

vsaka dva tedna (13%)

enkrat na mesec (16%)

vsake par mesecev (8%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!