|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
15.12.2007 16:50:06   
NinaŠ
A vam nekaj povem user posted image - jaz sem ŠE VEDNO v pižami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak res se mi (še) ni ljubilo preoblečt, ko vem, da mi nikamor ni treba/oz. ne smemo nikamor user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
15.12.2007 16:51:57   
NinaŠ
Ajoj, pa še novo stran sem odprla s tako udarno novico user posted image

..zdaj se drobižka igrata mornarja - ladja je postelja, ostalo je pa vse fikivno. Jaz pa tuhtam, kaj bi še počeli user posted image    ...mi je že zmanjkalo idej user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
15.12.2007 16:56:48   
petarda
Jaz pa tuhtam, kaj bi še počeli ...mi je že zmanjkalo idej

Lego kocke zlagali? Pekli piškote? Delali iz slanega testa? user posted image

To bomo mi, ko nam bo dolgčasuser posted image ...drgač pa je petardito danes spal tri ure in poluser posted image ...je pa res ponoči slabše spal....al ga je pa sneg tolk zmatraluser posted image  Jutri gremo spetuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
15.12.2007 17:02:44   
NinaŠ
Lego kocke zlagali?

to smo počeli skoraj pol dneva user posted image
Pekli piškote?

ja mogoče pa bi user posted image ...samo vem, da bom imela spet pacarijo po celem stanovanju user posted image to je rahel - za to idejo
Delali iz slanega testa?

sem jima plastelin ponudila, pa jima ni bilo za ustvarjanje

me že kličeta... se oglasim zvečer user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
15.12.2007 18:53:29   
Minka Pobalinka
Utrujena.. zmatrana.. čist fertik..

Vstali smo ob 7.00, šli v trgovino, zajtrkovali.. šli k frizerju, kjer je Mark dobil histeričnega in ga nikakor nismo prepričali, da bi se strigel. Tudi ok..
Potem smo v službi imeli Bpožička.. ma je trajalo, otroci so bili že čisto nestrpni, jaz sem Marka še komaj lovila..
Dobili full lepo darilo.. v priginalu so fantki dobili delavnico, punčke kuhinjo, ampak ker to že imamo sva s kolegico zamenjali, tako, da ima Mark kuhinjo Lana pa delavnico. user posted image
Potem smo šli še malo po BTC, hoteli smo še na kosilo, pa je bilo povsod vse zasedeno.. user posted image
No oči je šel danes na žurko, midva z Markom sva jo pa imela do malo prej.. sem se naplesala in naskakala, da mi bodo noge odpadle. Zdej pa večerja, potem ga počasi spravim v posteljo .. in imam FREJ VEČER.. user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
15.12.2007 19:07:21   
Minka Pobalinka
Aja... pa DOPUST do 31.12. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
15.12.2007 19:20:20   
petarda
Utrujena.. zmatrana.. čist fertik..

Spočita...zrihtana...pripravljena na žurko user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj čakam še prijateljico, da me pobere in greva malo v lajfuser posted image .... Včeraj sva bili s podgurko v kitajski user posted image , danes pa še nimam pojma kake specialitete me čakajouser posted image ....Jao, jao....dobro, da se nisem decembra spravila hujšatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...saj novo leto, je idealna prilika za to, ne?user posted image user posted image user posted image  ČE VERJAMEŠ! user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Nič....drage moje...lepo se mejte, lepo čvekajte...in se tipkamo....Danes bom zgodaj doma, ker gre prijtaljica jutri na smučanje, tak da ciljam na to, da se bom vrnila kot pepelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
15.12.2007 19:22:43   
petarda
Potem smo v službi imeli Bpožička.. ma je trajalo, otroci so bili že čisto nestrpni, jaz sem Marka še komaj lovila..
Dobili full lepo darilo.. v priginalu so fantki dobili delavnico, punčke kuhinjo, ampak ker to že imamo sva s kolegico zamenjali, tako, da ima Mark kuhinjo Lana pa delavnico

Aja...moram še pohvalit mojo službo, ker petardita čaka darilo ne glede na to, da nismo uspeli iti na DM v Ljubljanouser posted image user posted image user posted image ...Je pa menda nekakšen bon in igrače....V sredo ga bodo dostavili v NMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
15.12.2007 20:43:57   
NinaŠ
Petarda, se pa dogaja user posted image 'maš res veseli december.

Pri nas je zdaj tudi (končno) snežiti začelo user posted image ...upam, da ga vsaj v otroško veselje nekaj zapade.

Moj desc je spuser posted image ven, iz užaljenosti (kao, je pa itak sam beden izgovor), ker ga po celopopoldnevni odsotnosti (ni bil v službi, gospod je bil v savni in fitnesu) nismo tisto sekundo, ko je prišel, vključili v našo igro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image OTROK

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
15.12.2007 20:47:40   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  za take službe. Bubi je dobil pri atiju Duplotov kombajn user posted image  Pa ati mu je še enega medvedka zraven naročil, oblečenega v nekaj posebnega user posted image

Danes pa smo bili pri naši "teti" in je bilo ogromno otrok, božiček pa je vsem taka lepa darila prinesel user posted image  Pa čas si je vzel za slikanje, bom dala v album.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
15.12.2007 21:04:55   
ŽELJA2
Čer.

No, končno sneži tudi pri nas. Danes je bil Andraž cel dopoldan pri dediju in babi.user posted image  Po dolgem času. Popoldan pa sva šla na DM v mojo službo. Je bil na začetku zelo zadržan, pa tudi škratov in vil se je malo bal. Potem pa ko je šel podarilo, bi se pa ful pogovarju z DM, mu je vse razložu,.... Za darilo pa je dobil vlakca Tomažka od Tomya. In se ga ful razveselil.user posted image
To mi je pa v moji službi res ful všeč, vedno dobijo za darilo eno igračo (nič sladkarij, nič drobnarij, nič drugega) pa to kvalitetno (firma). Lansko leto je dobil pa pametnega kužija od Fisher price, ki se ga mimogrede še vedno ni naveličal.user posted image

Sem pa ugotovila, da skoraj ne mine dan, da ne bi nekaj dobil.user posted image   Še dobro da je tako majhen, da ga to še toliko ne gane.user posted image  Upam? user posted image

Zdej pa grem še kej naredit.

Noč.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
15.12.2007 21:16:15   
*bubi*
Ta RR album pa ful slike pokvari user posted image

Evo tukaj:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
15.12.2007 21:17:05   
Minka Pobalinka
Sem pa ugotovila, da skoraj ne mine dan, da ne bi nekaj dobil. Še dobro da je tako majhen, da ga to še toliko ne gane. Upam?

Točno o tem že cel dan premišljujem.. november je bil poln daril za RD, december je Miklavž,, pa Božiček...no en kup Božičkov. user posted image  Valjamo se v igračah, ki so vedno manj zanimive. Po končanih praznikih bom vse skupaj pospravila in jih malo menjavala.. pa do drugega leta NIČ. Upam, da se bom uspela zadržati, ker v vsaki trgovini itak najprej zavijem na oddelek z igračami. user posted image  
Se mi zdi, da bi bilo treba naše otroke vseeno vzgajati v malo bolj skromne.. v njihovo dobro. In ko gledam te tone igrač se vedno spomnim na tistega malega fantka v oddaji svet, kateremu največja želja je bila imeti en avto.. user posted image  Pa ne me narobe razumeti, ampak se mi zdi, da ( vsaj jaz) pri svojem otroku krepko pretiravam.

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
15.12.2007 21:23:17   
ada2
končnouser posted image

službe konec, otroci spijo (no, Adam že pol ure, Nuša 5 minut), posoda pomita,......... JUTRI PA SEM FRAJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa snega imamo kar precejuser posted image  upam, da bo jutri lepo vreme, da naredimo snežakauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
15.12.2007 21:27:00   
ada2
mi pa imamo samo od zveze prijateljev mladine dedka mraza, v službi imamo samo miklavža, pri atiju pa ni nič user posted image user posted image user posted image  - v službi, da ne bo pomote. bom mogla malo potipat šefa user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
15.12.2007 23:23:12   
Urša
drgač pa je petardito danes spal tri ure in pol

Jaka tud! user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
15.12.2007 23:28:25   
Urša
Kako je lepo Bubi poziral! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
15.12.2007 23:30:07   
Urša
Valjamo se v igračah, ki so vedno manj zanimive.

To je pa res, vse imajo, ničesar ne rabijo...brez veze! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
16.12.2007 8:11:11   
*bubi*
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste danes vsi taki zaspančki kot midva z bubijem? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
16.12.2007 8:12:35   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Kako je lepo Bubi poziral! user posted image user posted image user posted image

Veš, kako je bil smešen, ker ga ni upal pogledat. Sedel mu je na krilu in sem mu rekla, naj ga malo po bradi poboža..... pa ga je pobožal brez da bi pogledal user posted image user posted image user posted image  Je vse na filmčku user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
16.12.2007 9:13:17   
tincci
Pri meni v službi je pa letos dobila za DM poganjalčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
16.12.2007 10:49:51   
ŽELJA2
Pri meni v službi je pa letos dobila za DM poganjalčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

In to ni vredu? Pravzaprav kakšnega poganjalčka? Opiši? 

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
16.12.2007 10:59:32   
ŽELJA2
Namreč sprašujem, ker sva ga midva kupila Andražu za Božička. Unga v Mercatorju, ki ima še prikolico polno kock. Zgleda tko: avto, k se gor vsede in se z nogami poganja okrog.user posted image  To pišem zato, da bomo zihr govorile o enaki stvari, ker poganjalček govorijo ljudje večim stvarem.

Zdej ne vem al te mot zato ker ga že ima al se ti zdi že prevelika za to. Ker če je to zadnje, naj ti povem, da je moja nečakinja stara 3 leta pa se še zmer podi z njim ko nora po dvorišču. Zato sva ga pa Andražu kupila, ker imamo samo enega in se potem cufata zanjga do joka. Pa še čisto nor je na to da lahko kaj pripne zraven (zato prikolica). In vem, da bo to darilo zaleglo za vsaj še eno leto (celo pomlad pa še poletje in jesen- ko je čas iger zunaj) Zato je zame to dobra naložba. Predvsem sem pa hotla da dobi kakšno igračo za zunaj, ker tega za noter je too much.
Zato bo Božiček prinesel sanke, poganjalčka in volan za v avto.user posted image user posted image  (nič v povezavi s stanovanjem)user posted image user posted image Pa se bojo še mamici izpolnile želje.user posted image user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
16.12.2007 11:05:06   
ŽELJA2
No tko, ker je itak čist neugodna ura, da bi bila kera tuki gor, grem pa še jest dol.

Danes imam srečo (no, če vprašate mojega moža jo imam itak vsak dan, ker sem res ena srečnica da sem dobila njegauser posted image user posted image ), sem vsega frej.
Mal prej je klicala babi, da naj pride Andraž k njej, poleg tega bo pa še skuhala kosilo za vse.user posted image user posted image  Po kosilu pa praznujemo roj. dan od nečakinje in bom dobila še torto za sladico. user posted image user posted image

A si lahko nosečnica želi še kaj več?user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
16.12.2007 14:34:24   
petarda
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanuser posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Potrebe neoliberalnega sistema so nad otro...
Vse več je glasnih in ostrih kritik slovenskega šolskega sistema. Kje so glavne težave in kako jih reševati, smo se pogo...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Tretji otrok, da ali ne?
endrina

Ali bi se poleg dveh otrok odločili še za tretjega?

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 289

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!