|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
17.12.2007 18:09:48   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pred 10 minutami so mi javili, da moram iti jutri delat. drugače imam že cel mesec pisan prosti dan. in to popoldan, tako da edini dedek mraz odpadeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
17.12.2007 18:12:18   
ada2
Ulrica?

a imaš novembrčka?

piši kaj!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
17.12.2007 18:17:00   
Ulrica
Ne, oktobrčka, je pa isti letnik.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
17.12.2007 18:39:09   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pred 10 minutami so mi javili, da moram iti jutri delat. drugače imam že cel mesec pisan prosti dan. in to popoldan, tako da edini dedek mraz odpadeuser posted image

Razpizdi se!!! user posted image Pa ti niso več normalni user posted image

še mene razjezi kaj ti delajo hudiči ormoški user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
17.12.2007 18:40:38   
catja2
Jaz sem bila danes na tehničnem in se vidimo komaj čez 1 leto user posted image user posted image user posted image . Drugače se pa Mirena do sedaj dobro obnaša; tetke rdečke pa sploh ni user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
17.12.2007 18:42:41   
NinaŠ
da mam tud precej za pospravit

user posted image jaz tudi, pa se mi ne da začeti user posted image   ...ja itak, saj imam 14 dni časa user posted image

Ada, jaz bi se pa na tvojem mestu verjetno kak izgovor spomnila user posted image haloooo, že tako si ves čas v službi, pol pa še edini frej dan takole vzamejo... ...al bi pa rekla, da pač lahko pridem dopoldne, popoldne imaš pa obveznosti - naj pa nekdo, ki je že tako v službi zamenja user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
17.12.2007 19:07:35   
Urša
Ada, sranje, res! user posted image user posted image user posted image
Tincci, vi pa ste zbiratelji! Pomoje je to bolj mamin hobi! user posted image user posted image user posted image  Mi smo zaenkrat zbirali samo Princeske, pa še to sem skoraj bankrotirala. user posted image  Ful nanese enega denarja, sicer smo menjavali med seboj, ampak vseeno, drago, drago...user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
17.12.2007 19:34:22   
ŽELJA2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bbbbbbbbbbbbb  kkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ž
ć
ž
hngfjgrjfgnjg,mjnnjnjkimkkllklćll.,.,.,.l., ,.....user posted image user posted image gtjđšž
++++++---

,,,,33333333333333323323633
3233623
362222222222211111

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
17.12.2007 19:41:34   
ŽELJA2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
17.12.2007 19:43:15   
tincci
Ma urša prisežem, ni moj hobiuser posted image moj otrok je čisto resno ubrisan na nalepke in če ima dvojne, trojne, kar čez prejšnje lima, ko gremo v trgovine, pravi, da bo nalepke kupla, ko pridem iz službe, gleda, kje jih imam...user posted image user posted image ful znese enih evrov, ampak nekako je to namesto vseh čokolad, sladoledov itd, user posted image nekaj pa mora imet veseljauser posted image

Aja želja, sem ti dolžna odgovor.. ja, tistega poganjalčka imamo.. pa smo še enega dobil.. nekako je že prerastla gauser posted image tud sanjalo se mi ni, daje to še aktualno pri tako velikih, tako da brez zamereuser posted image

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
17.12.2007 20:10:48   
petarda
drugače se pa petarda lahko kaj vidimo, od petka do nedelje sva z dragim v šmarjeških

Jao, jao.....jaz pa v Umaguuser posted image ...

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
17.12.2007 20:12:31   
petarda
To pa zdaj glih tako zgleda, kot da nisem vesela, da gremo v Umaguser posted image user posted image user posted image user posted image ....itak, da komaj čakam...user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam mi je res mal žal, da se ne bomo dobile na kaki pijački...user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
17.12.2007 20:22:39   
*bubi*
Petarda, kdaj pa kaj izlet na Štajersko planirate? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
17.12.2007 20:23:50   
petarda
ŽELJA2 kaj pa je s tabo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
17.12.2007 20:25:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

letos bo težkauser posted image user posted image user posted image ...edin, če nas kaj za novo leto piči user posted image user posted image user posted image ...sam se mi zdi, da bomo doma....smo najbolj komotuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
17.12.2007 20:26:45   
*bubi*
Mi bomo tudi doma. V postelji user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
17.12.2007 20:35:55   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

letos bo težkauser posted image user posted image user posted image ...edin, če nas kaj za novo leto piči user posted image user posted image user posted image ...sam se mi zdi, da bomo doma....smo najbolj komotuser posted image user posted image user posted image

ja, rajši počaki, da meni do konca prekipi in se prijavim med brezposelneuser posted image , pol pa pridite in bomo žuraliuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
17.12.2007 20:37:18   
ada2
ej bubi, a ti je kaj znano zakaj se risperdal ne sme v čaj dajat?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
17.12.2007 20:39:50   
*bubi*
čakaj, da pogledam, ne vem na pamet.

Ti pa tačas razmisli, zakaj se ne zbuniš zaradi spremembe službe!  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
17.12.2007 20:40:21   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ej bubi, a ti je kaj znano zakaj se risperdal ne sme v čaj dajat?

user posted image user posted image user posted image
saj to ne sprašujem za sebe, da ne bo katera mislila, da sem že na risperdaluuser posted image
sem namreč ostala danes pol ure dlje - dežurstvo na oddelku (ker jutri bi bila fraj in zato danes pol ure večuser posted image ), pa je bilo vse mirno in nisem imela pravega delauser posted image user posted image user posted image  (najboljše da to v službi javno povemuser posted image ) in sem malo prebirala o zdravilih in sem to zasledilauser posted image
no, saj itak nismo nikoli v čaj dajali, ampak v belo kavo, ampak mi je bilo čudno.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
17.12.2007 20:42:22   
ada2
Ti pa tačas razmisli, zakaj se ne zbuniš zaradi spremembe službe!

ja kaj mi bo pa pomagalo?
edino kar bom rekla bo to, da naj mi več ne pišejo prostih dnevov, tako mi vsaj nič vzeti ne bodo mogli. aja, pa za nadure bom rekla, da je čas, da se spet v evre pretvorijouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
17.12.2007 20:43:13   
NinaŠ
Mi bomo tudi doma. V postelji

se mi zdi da mi tudi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
17.12.2007 20:43:40   
ŽELJA2
Ojla. Z Željo je vse pod kontrolo. To so pozdravi od mojega sina. Sej sem hotla takoj razložit, pa ni šlo. So pol ratali še smeškoti.
Zdej sem pa počakala da je šel spat, ker če ne bi vam spet on kaj napisal namesto mene. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
17.12.2007 20:46:16   
NinaŠ
za nadure bom rekla, da je čas, da se spet v evre pretvorijo

user posted image

risperdal

kaj je to? user posted image ...da se bom še jaz lahko smejala (sem namreč pomislila, da je kako zdarvilo, ki ga Adamu ali Nuši daješ user posted image )

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
17.12.2007 20:46:20   
*bubi*
Če imate peroralno raztopino, ne vidim razloga, da je ne bi v čaj dajali (majhno količino, da jo naenkrat popije). Je na vodni osnovi, tudi absorbira se neodvisno od hrane. Nikjer nič ne piše, da se ne bi smelo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.

antibiotiki
smeja2

Kolikokrat so vaši otroci letos dobili antibiotike? (Odgovorite za vsakega otroka posebej)

nobenkrat (59%)

1x (23%)

2x (10%)

3x (4%)

4x (2%)

5x in večkrat (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!