Anonimen
|
No da se se jaz javim Najprej Pika74 Žal mi je, da se je tako izteklo. Če zeliš pogovor, mi lahko pises na ZS, sem imela podobno izkusnjo. Mi pa smo tudi prisli iz pregleda danes. Bila sem tako zivcna, da sem se na poti do zdravnika kar na lepem iz ljubega miru zacela smejat, kot da bi se mi mal utrgal, zraven pa sem hlipala in solze so mi tekle v potokih. Moj ni vedel kaj mi je, je mislil, da se mi je zmesalo. Nikoli se ni videl, da bi se nekdo hkrati smejal in jokal. Pa to ne tako kot takrat, ko se smejiš in ti tečejo solze od smeha. Jaz sem dejansko jokala in se smejala. Res, prvic sem dozivela kaj takega - se sama sem mislila da nisem pri pravi. Bogi moj ni vedel kaj bi. No, ampak ko smo prisli v ambulanto me je sestra takoj stehtala - sem se zredila v enem tednu za eno kilo. Sama se namrec tehtam vsako nedeljo in mi je prejsnjo kazalo 54.8, to pa 55.8 kg. Do grama natancno sta se ujeli moja tehtnica in njihova . No potem pa smo sli na UZ. Kako sem si odahnila, ko sem zagledala nasega vesoljcka, kako mu bije srcek. Velik pa je ze 48 mm. G. je rekel da je to velikost za 12 t, naceloma pa naj bi bila nosecka 11 t. No, kakorkoli ze, glavno da je z malim vse v najlepsem redu. Gledal je se nuhalno svetlino in nosno kost in je rekel da je vse ok. Sicer je povdaril, da ima star UZ in se slabse vidi. Ampak itak bom sla v cetrtek k Pusenjaku na nuhalno. Je pa tudi rekel, da se nisem izven nevarnosti in me narocil na pregled cez tri tedne. Tako, zdaj pa sem se razgovorila Lep vecer vam zelim punce
|