Peli
|
Urša če bi teb Nejc zdej tako štalo naredu, kot jo je men Aljaž 2 dni nazaj, bi te lih kap zadela ... Z možem sva v spalnici študirala kako bova plac za posteljo naredila, mali pa je priden gledal TV v dnevni, ko pridem nazaj, pravi moj "po moje je Aljaž posran", ma ga pogledam - men nč jasn - z eno rjavo stvarjo namazan po vseh hlačah, no na srečo ni bil pokakan, ampak namazan s čokolado. Frajer je šu v kuhinjo na mizo po čokolado v bonbonjero in so bogvekolk v usta nabasov, ker pa ni mogel vsega dol pojest, je vse skupaj izpljunil na kavč, nato pa lepo "puzal" čez. Urša si predstavljaš? - no jest mam na srečo tak kavč, da blago samo snamem, je šel v stroj pa v sušilca, ni nikjer ničveč vidt. Ja računalnik nama popravlja možev stric, bo si drug teden vzel mal časa, bomo najbrža, mal zamenjal...ma se sploh ne vtikam v to... k me potem takoj kej ob živce sprav. Aljaž je pa danes imel vročino, kašla zdej še bolj, čeprav pa je čist dobre volje, normalno je, tako da mislm da ni kej resnega. Danes nism vedla kaj bi sama s sabo tako sm se popoldan spravla eno rulado spečt, potem je naš nekej sanjal od pizze, pa sm ga brž v trgovino poslala, pa sm še pizzo spekla... ja kmalu se bom kotalila . Urša si zdej , k boste za božič že čist novi? LP
|