|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
11.1.2008 8:45:24   
špelin@
Dobro jutro še od mene user posted image
Pijem kakav in se mastim s slastno makovko user posted image  A ni zanimivo: če klepetam preko tipkovnice, se lahko zraven carsko bašem, če bi si sedele nasproti, bi se morala pa zadrževati, ker se s polnimi usti ne spodobi govoriti user posted image
 
Trenutno si ne uspem izmeriti obsega trebuha, ker mi je mala neznano kam vtaknila šiviljski meter, klasični možev kovinski pa ne okrog user posted image user posted image
 
Glede carskega reza bom pa kar pošteno povedala, da se ga jaz bojim in izogibam kot hudič križa user posted image  V prvo se je mala usidrala z ritko navzdol in je bilo zame strašno olajšanje, ko je dr. Pušenjak rekel, da je ZA, da poskusimo vaginalno user posted image  Je tudi krasno uspelo in bi to vsekakor kljub tistim šivom spodaj ponovila, samo da bi se izognila CR user posted image  
Ne vem, za moje pojme je to le konkreten poseg, kakorkoli obrneš, in me ne bo nihče prepričal, da je lažje "preboleti" šive na trebuhu kot prenesti poapdke in zaceliti zašit (prerezan ali raztrgan) presredek - kot sem prebrala v mnenjih nekaterih drugih. No, srčno upam, da bom lahko tudi četrtič rodila vaginalno user posted image
 
Tako, pojedla sem, zdaj grem zašit hčerinega medvedka, ki mu je pogledala ven "drobovina" user posted image
 
Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
   RE: Majčice '08
11.1.2008 8:48:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Grem prebrat še kakšno stran iz ene fajn napete knjige, 

Jaz trenutno berem že nevemkatero kriminalko od H. Mankell. Suuuper kriminalke. Katera obožuje to zvrst: priporočam!


Jaz sem ravno včeraj zvečer dokončala "Lov na kovanec" Michaela Connellyja - ravno tako odlična kriminalka, tudi jaz jih obožujem user posted image
 
Grem danes v knjižnico in si bom poskusila izposoditi kakšno knjigo po tvojem predlogu user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
   RE: Majčice '08
11.1.2008 8:49:04   
Kaja08
 
Dobro jutro!! Končno je petek! Še en teden, pa imam morfologijo. Sem že zdaj mal živčna, kaj šele bo  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Kaja08: Jaz bi tudi šla na telovadbo, pa ne vem kam....Kje boš ti hodila?

Estrella, jaz grem v ponedeljek na telovadbo v porodnišnico - sem se zmenila z eno junijčico, da greva sčekirat. Če si iz LJ, se nama lahko pridružiš user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
   RE: Majčice '08
11.1.2008 8:55:13   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Tako, pojedla sem, zdaj grem zašit hčerinega medvedka, ki mu je pogledala ven "drobovina" user posted image  
 


Bogiiiiuser posted image user posted image . Jaz sem zadnjič zašila svojega, starega vsaj 25 let. Ki me še vedno spremlja nekje blizu postelje user posted image user posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
   RE: Majčice '08
11.1.2008 9:20:18   
barbaw
Dobro jutro!

Hvala za kavico. Danes je po dolgem času bilo spet kolikor toliko normalno spanje. user posted image  Sem pa se včeraj kar user posted image , ko sem videla klavrno stanje na mojem računu. Od komisije sem dobila nekje 200 eurov manj ali celo več. Sem kar v depresijo padla. user posted image  dnar. Ja Estrella lahko napiše tudi zame, da je danes pri polnih 23t moj obseg 89 ( bi mi mogli rit merit, je ziher več user posted image ) in +9kg(nisem bila nič kregana, ker jih počasi dobivam). Kile kar grejo gor. Sem pač podvržena temu. Za večerjo pa samo jogurt s kao 0,1 maščobe in sadje, da ne bi kg preveč šle gor.

Imam pa srečo user posted image , da je tudi zdaj naš user posted image  v prečni legi in se mi je v prvi  user posted image  do konca obrnil tako, da sem lahko vag. rodila. Raztrgana nisem bila user posted image , samo obdrgnjena. Se splača tale presredek "ribat" user posted image user posted image user posted image

Ogromno jih je, ki po carskem ne dojijo. Meni se zdi to taka škoda. POznam pa eno, ki je po carskem vztrajala in se je šele po pol leta user posted image  začela dojit. user posted image . Jaz pač spodbujam dojenje, pa še kg hitro padejo. Meni so v treh in pol mesecih vse nabrane kg dol padle (20). V prvih dveh tednih sem jih kar 7 zgubila, da me je patronažna že kregala.

Lep dan, pa čeprav je spet meglen (vsaj tukaj)!!!

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
   RE: Majčice '08
11.1.2008 9:24:50   
petrahh
Jutro mamice,


No po res res dolgem času sem mal med vami. Med prazniki sem komaj prišlana vrsto za računalnik pa še takrat sem samo prebrala, časa za pisanje ni bilo.
Vidim pa da me vsaj ene mal pogrešate. user posted image

No pregled je za mano. Kilce so poskočile. Poslušali smo srček pa premerila mi je trebuh oz. maternico. Je že 19 cm. Sem v 25 tednu. Brca vsak dan bolj pogosto in močneje. l kadar bi oči rad čutil naš user posted image  od veselja, presenečenja  user posted image  kar otrpne.
No sedaj pa razmišljam o 3D ultrazvoku, san nimam nobene lepe slikice. Pa bil bi enkraten spomin, je pa res da plačaš. Kaj pa vem? Kot sem prebrala boste ene šle na 3D ene pa boste raje zapravile denar za cunjice. Bom še malo premislila.

Pa še podatki:
naslednji pregled 6.2
+7 kg
rodila bom v Ljubljani
obseg trebuha sedaj 93 cm (merjeno čez popek)

Upam, da bom sedaj več časa z vami, saj kar pogrešam vašo družbo.
No začela sem tudi delati po 4 ure.

Pa lep dan

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
   RE: Majčice '08
11.1.2008 9:33:48   
sesil
jutro
danes sem pa tudi jaz med tazgodnjimi.
moram šibat še do osebne zdravnice, ampak bom še malo počakala, da ne bom preveč bacilov v čakalnici trefla.
to pa nisem vedela, da da komisija manjšo bolniško kot običajno delodajalec. zakaj pa to? meni je logično da je ista.
uf, me vse srbi, se moram iti namazat. kaj imate tudi ve te probleme? najbolj me joški matrajo.

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
   RE: Majčice '08
11.1.2008 9:38:35   
barbaw
Sem se šla za ziher tehtat user posted image  pa ni +9 ampak +8,5. Ja, malo se pa lahko tolažim. Me daje nosečniški sindrom (skleroza) imam 6.2. GP.

petrahh jaz imam od user posted image  3 slikice in en DVD in se meni osebno zdi dovolj, je pa tu pri nas, kjer sem bila na NS 3D UZ 60 eurov za plačat. Vidim, da so cene ful različne.

Mi bomo rajši kupili nov voziček, pa cotke imam samo za fanta, rabimo pa za user posted image  user posted image user posted image user posted image . Tam nekje marca ali začetku aprila bom dala cotke za simbolično ceno, če jih bo katera hotela. Večino je novega, nekaj pa sem jih dobila. Za sestrično se mi ne splača šparat, ker ne misli imeto otroka še cca 5 let. Cotk pa imam juhu. Nekatere samo enkrat oblečene. Vsega skupaj do dveh let je nekje 4 škatle v velikost za 70cm klasično TV.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
   RE: Majčice '08
11.1.2008 9:51:45   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Raztrgana nisem bila user posted image , samo obdrgnjena. Se splača tale presredek "ribat" user posted image user posted image user posted image .


Barbaw kako in s čim si si masirala presredek? Ker če je tebi ratalo, potem se splača potruditi in masirati, saj si sama želim roditi in po možnosti, da ne bi bila raztrgana ali prerezana.


Sem se danes slikala in dala nove ftotke trebuščka v album 24. tednov. user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
   RE: Majčice '08
11.1.2008 9:54:18   
narava
drage moje, jaz pa sem danes taak boga (pa ka se to ponavlja vsak vikend?!user posted image )

nimam energije, kiham, ful mi iz nosa tece, kasljam pa zelo grdo/hudo in izkasljujem zeleno sluz user posted image  Trebuh me zelo zelo boli (najbrz zaradi kaslja??), sem pa v sluzbi in sedim kot pijanec za sankom, saj mi tak - ze na pol lezec polozaj na stolu - vsaj malo ublazi bolecine..
kaj se dogaja? je cas za obisk zdravnika? sm mislila, da bo slo s cajcki pa limoncami, pa je ocitno malo huje.. osebnega zdravnika imam na jesenicah, za obisk torej moram vzet dopust, tako da se poskusam znajt kako drugace.. kaj naj naredim? moja zdr. danes dela zjutraj samo se do 10-ih, kar pomeni, da sem prepozna (nisem pricakovala, da bo tudi danes hudo, sem upala na izboljsanje in zato odlasala z obiskom zdr. user posted image ). vikend je, zdr. ne delajo razen dezurni..
naj zdrzim se teh par ur v sluzbi in grem domov lezat in pocivat? se da kak sirup dobit, ki bi mi olajsal ta kaselj?

lp, n.

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
   RE: Majčice '08
11.1.2008 9:56:25   
TamaraJ
petrahh:user posted image Smo se že ustrašile, da si nas pozabila. user posted image za pregled!! user posted image user posted image
 
 
sesil: jaz se tud skoz neki praskam. pa po joških (to je v službi težje, ker se moram čez majcouser posted image . Predvsem pa me trebušček srbi. Upam, da se ne naredi kakšna strija. Teh ne maramuser posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
   RE: Majčice '08
11.1.2008 9:59:04   
TamaraJ
narava: jaaa, čas je za k zdravniku in takoj v posteljo. Boga si... ampak bo hitro bolje, če se ne boš matrala v službi in lepo odležiš nekaj dni. Čuvaj sebe in user posted image .

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
   RE: Majčice '08
11.1.2008 10:04:12   
TamaraJ
Aurora uauuuuu user posted image user posted image     user posted image , res luuustkan trebušček!! jaz se moram zudi slikat mal.. Moram mojemu rečt. Nazadnje sem se pri 16t. Obljubim, da vsaj za vikend naredimo eno fotkico

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
   RE: Majčice '08
11.1.2008 10:16:18   
špelin@
aurora28, kako krasen trebušček user posted image user posted image
 
No, medvedek je zašit - poleg njega pa še dvoje žabe (madona, jaz ne vem, kako da moji otroci vse žabe strgajo na prstih - saj vendar strižemo nohte user posted image ), moževa delovna mikica, žep in gumb na mojem plašču in še nekaj malenkosti.
 
TamaraJ, tudi jaz imam še vedno svojega levčka, ki sem ga dobila, ko sem imela 6 let (torej je star dobrih 25), ampak zdaj sta ga posvojili punci in se včasih prav kregata, pri kateri bo spal user posted image user posted image
 
O praskanju ne bi preveč user posted image  Mene spet obupno srbi koža - v vsaki nosečnosti je bilo tako user posted image
 
petrahh, lepo, da si se javila, user posted image  za pregled user posted image
 
narava, bolje, da greš domov počivat, takle prehlad oz. viroza se mora primerno pozdraviti user posted image
 
Z mojim grlom je danes malo bolje, ampak vem, da je ponavadi najhuje šele zvečer user posted image  Čez dan ponavadi "preguram" user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
   RE: Majčice '08
11.1.2008 10:39:57   
špelin@
Mal za hec user posted image
Danes je Pušenjak že boljše volje user posted image

Vprašanje:
"ZANIMA me ena vraža ; ali je res,da če se v nosečnosti kaj prestrašiš in se kje na telesu primeš - potem se tam pozna praska na otročku ko se rodi!
Hvala za odgovor"

Napisal: Stanko Pušenjak user posted image Datum: 11.01.2008 09:19
:-) kako že rečejo (nekateri) Američani? Bull shit! Skratka, neumnost!


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
   RE: Majčice '08
11.1.2008 10:45:23   
TamaraJ
user posted image  

No, potem pa danes hitro na MON in postavit vse, kar nas zanima

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
   RE: Majčice '08
11.1.2008 10:48:11   
Anonimen
Punce,
prosim tiste ki ste bile na morfol. povejte ali vam je

G napisal v mater.knjižico obseg glavice in IKS obraz??

Mene tega ni izpolnila in me skrbi zakaj.Te podatki so v MK na strani 12.

LP

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4817
   RE: Majčice '08
11.1.2008 10:51:26   
Anonimen
Še to, vse tiste, ki ste z notranjske in ki še ne veste je aerobika za nosečnice, tudi v Logatcu meni zelo ugaja. En obisk/ena ura pa stane 7EUR.

A ni ena napisla, da je v LJ samo 3 EUR?

Ljubljana cenejša,od Logatca?

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4818
   RE: Majčice '08
11.1.2008 10:52:20   
Kaja08
O, TamaraJ, a si odkrila kakšno novo stran s smiley-ji in ostalimi figuricami user posted image  So prou fletne... malo popestrijo pisarijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
   RE: Majčice '08
11.1.2008 10:53:08   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Še to, vse tiste, ki ste z notranjske in ki še ne veste je aerobika za nosečnice, tudi v Logatcu meni zelo ugaja. En obisk/ena ura pa stane 7EUR.

A ni ena napisla, da je v LJ samo 3 EUR?

Ljubljana cenejša,od Logatca?

lp


V LJ porodnišnici je telovadba 6,5 eur na uro - plačuješ sproti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
   RE: Majčice '08
11.1.2008 10:53:12   
narava
ma jest njega (dr. Pusenjaka) kot strokovnjaka, predvsem pa kot cloveka zelo cenim in spostujem. user posted image
primerjam po sebi: ce bi recimo jaz mogla namesto njega odgovarjat in za vsako malenkost bit prijazen in strokoven, ne glede na to al sem bolna, mi je stroj vodo dons zjutrej spustu in je poplava, al pa mam pac en tezek dan. wowuser posted image  men grejo ze recimo tiste vedno iste teme "a se plod vidi v 4. tednu", "kdaj naj grem na NS", "kaj pomeni da me boli, bo to splav" in podobne teme, ki se neprestano ponavljajo vcasih mickeno na zivce. ampak, razumem strah (pr men ma ta lepse trepalniceuser posted image ) in enostavno na take teme ne odgovarjam. pa verjamem, da gredo moja vprasanja npr. februarkam08 ali marcevkam08 zelo na zivceuser posted image  tak je..iz generacije (beri: meseca) v generacijo (beri: mesec) user posted image  
zato pravim: svaka mu cast in hvala Bogu ker ga mamo!user posted image

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
   RE: Majčice '08
11.1.2008 10:56:52   
jana81
Aurora super buši, sva kr nekje na istem user posted image ..
 
Edinaos tud men ni napisala obsega glavice, ne vem zakaj, mogoče je pozabla.
 
da o praskanju ne govorim..trebuh bi si verjetn do krvi spraskala če ne bi imela majice gor, joške pa tud. najhujš je zvečer ko mam sam pižamo gor in kamot pridem do kože, se morem kr nazaj držat.
 
me pa danes tak brca v spodnji del, tud v mehur, da me kr boli.Pa spet se mi naslanja na sprednji del trebuha, ne vem, mi hoče kr pobegnat.user posted image user posted image
 
 

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
   RE: Majčice '08
11.1.2008 11:04:50   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: narava

ma jest njega (dr. Pusenjaka) kot strokovnjaka, predvsem pa kot cloveka zelo cenim in spostujem. user posted image
primerjam po sebi: ce bi recimo jaz mogla namesto njega odgovarjat in za vsako malenkost bit prijazen in strokoven, ne glede na to al sem bolna, mi je stroj vodo dons zjutrej spustu in je poplava, al pa mam pac en tezek dan. wowuser posted image  men grejo ze recimo tiste vedno iste teme "a se plod vidi v 4. tednu", "kdaj naj grem na NS", "kaj pomeni da me boli, bo to splav" in podobne teme, ki se neprestano ponavljajo vcasih mickeno na zivce. ampak, razumem strah (pr men ma ta lepse trepalniceuser posted image ) in enostavno na take teme ne odgovarjam. pa verjamem, da gredo moja vprasanja npr. februarkam08 ali marcevkam08 zelo na zivceuser posted image  tak je..iz generacije (beri: meseca) v generacijo (beri: mesec) user posted image  
zato pravim: svaka mu cast in hvala Bogu ker ga mamo!user posted image


Ej se podpišem pod tvoj post. malo moramo včasih skozi prste pogledat.. Marsikateri se tudi na da v rubriko: search  napisat teme in poiskati, ali je na to temo že bil kakšen odgovor. Je pa res strokovnjak, zaupanja vreden. Ne mu zamerit punce. Sem tudi slišala, da je strokovnjak za obračanje ploda, če le ta ni v glavični vstavi. Važno je, da stroko obvlada. Občasno ironijo mu moramo spregledatiuser posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
   RE: Majčice '08
11.1.2008 11:09:09   
Čmrlika
Brzinski pozdrav še danes od mene in moje pikice user posted image , nas čaka dopustek in me dragi že preganja...user posted image  Sem rekla za moje majčice pa 5 min nikoli ne bo manjkalo.user posted image
Nimam časa brat in kaj komentirat, samo da javim, da sva midve okej, maternica primerno zrasla, kile tudi na +7, pa nič bla kregana, baje je to po pravilih? user posted image user posted image user posted image Sem rekla ja, jaz delam vse po knjigi, !!!user posted image  Drugače pa Uz ni bilo niti mi ni meril Mv, ker ni potrebe, ker je vse okej, torej pravi moj G tako kot  sitni Pušenjak,..user posted image  
Smo zaprti in imamo naslednji pregled 15.2...verjetno bo že  zadnji UZ...
Toliko zdaj pa grem v podčetrtek se namakat, brez strahu, pa z veseljem, da se s pikico malo razgibava!!!
Bodite v user posted image user posted image user posted image , čuvajte bušije pa user posted image , pa se slišimo v torek!!!
Pogrešala vas bom.user posted image user posted image
Lp, Nataša

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
   RE: Majčice '08
11.1.2008 11:09:22   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

O, TamaraJ, a si odkrila kakšno novo stran s smiley-ji in ostalimi figuricami user posted image  So prou fletne... malo popestrijo pisarijo user posted image


Me ne, do sedaj mi niso splog delali drugi smajli kot le ti v seznamu od RR. In zdaj je bil moj comp mal na pucanju in glej ga zlomka: deeelaaa!! In se sevada zdej z užitkom poslužujem smajlov. Za lepši dan. Pa še peeetek jeeeuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?