|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
10.1.2008 18:39:26   
katy82
Čau moje mačkice

Vidm,da ste ble vse kr neki pridne,jst lumpa pa kr neki lenarmuser posted image ,čeprav sm glih po tleh pomila k se mi ni dal več pr mir bit.

user posted image user posted image user posted image user posted image Za vse preglede,men tud nikol ni materničnega vratu pogledala razen mogoče z vaginalnim UZ.Pa tud odkar sm noseča mi ni gledala nč vaginalno razen k sm krvavela.

Mačke moje hvala za vso podporo mi ful velik pomen,evo eno user posted image za vsako.

No glede šefov pa tko:jst mam šefico k mi je prvoščla user posted image k sm ji povedala,da delam na tem.K sm šla pa takoj na bolniško ji itak ni blo prav ker je bla takoj ena manj na razporedu.Pa se nism obremenjevala sj sm itak mislila,da pridem po 1. trimesečju nazaj.No pol pa zakrvavim pa prstanem v bolnc,to se je dogajal glih konc mesca tko,da nism mogla do bolniške pridt,da bi ji jo poslala.Jo pokličem in ji povem situacijo ona pa mi prbije,da če splavm kdaj računam,da pridm v službo?Niti vprašala me ni kako sm niti nč druzga,pa modelka je po poklicu med.sestra!!!!!!!!Pol sm pa vse skup skenslala pa vse obrnla čim bolj pozitivno,da bi mi le ratal user posted image obdržat in uspelo mi je tud zarad vas k ste k sončki,tko da zdej njej lahko samouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kažem!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
   RE: Majčice '08
10.1.2008 18:42:54   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Ko si omenila tole kavico, bi neki rada vprašala. Vse do pred enga mesca tud slišat nisem mogla za kavo......zdej povprečno spijen 1-2 na dan. Zdaj pa tisto kar me zanima. Drugače sem nekadilka, sam zadnjih 14 dni mi pa full enga zdraven kavice paše pokadit.

Ne vem, a ste ve same nekadilke. A mislite, da lahko en ta cigaret škodi otročku?


Ene nosečnice kadijo res ogromno.. in če ti paše kakšnega sem ter tja...ga kar prižgi. V ponedeljek sem srečala eno znanko, ki je bila kadilka in je z nosečnostjo popolnoma prekinila. V 6. mesecu pa se ji je obrnilo in je začela kadit nazaj in to ne malo. je rekla, da ji je žal, ker je sploh nehala tako na šus, saj je imela od zaćetka krizo. Zdajje tik pred porodom.
Sicer je tole že snov za temo o kajenju... ampak vseeno.. moje mnenje je, da bolj škoduje. če se treseš v abstinenci, kot da enega ob kavici prižgeš. Jaz hvala bogu nimam krize. Vsake toliko mi sicer zapaše.. sem se pa malo bala, da bo huje. Je pa res, da ni za pretiravat. Sicer pa vsaka zase ve kako in kaj.


_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
   RE: Majčice '08
10.1.2008 18:46:13   
TamaraJ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image edinaos!!! Samo, da je vse OK. Je moj G tudi skop z info, sem že vajenauser posted image


kasso...
wellcome user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
   RE: Majčice '08
10.1.2008 18:48:59   
TamaraJ
Ja, pa tally... čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem te skor spregledalauser posted image . Upam, da nisem še katere. kar dajte me lopnt po rami, ok?

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
   RE: Majčice '08
10.1.2008 19:04:07   
Naty*
Ojla bejbe! Naj se pohvalim, da sem končala slikarijo na steni user posted image ...v album sem tud dala tri nove slikice. Zdej pa že počasi razmišljam, kje bo stala kaka stvarca user posted image .

Tamara preden pozabim...jutr js ne morm, ker mamo vaje z bandom. Kaj pa sobota zjutri? Al pa tud popoldne bi načeloma šlo...

kodrana upam, da se boš kmalu pozdravila. Čajček, limonca, počivanje! To obvezno, kar je pa več, pa tud ne bo škodilo.

kasso pozdravljena pri majčicah user posted image ! Estrella*, da ne bomo nazadnje tri majčice naenkrat v postojnski porodnišnici user posted image ...madonca bo pestro!

Čestitke za opravljeno morfo, pa user posted image user posted image user posted image  za tiste, ki jo pričakujete jutri. Tud men se počasi bliža, tko da me kr mal živčki dajejo.

Ja BOJANC je mela pa danes peklenski dan user posted image ...tud js sm se parkrat spomnila na njo...kolk je življenje kruto.

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
   RE: Majčice '08
10.1.2008 19:42:22   
tally
Punce eno vprašanje imam, rabim kakašno dobro knjigo o dojenčkih za mojega user posted image , da si bo kaj prebral ker pravi da nima pojma o dojenčkih, kaj mi priporočate in kje se da dobit?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
   RE: Majčice '08
10.1.2008 19:49:54   
sesil
ej punce, katera je pa odprla temo maj 2008? takrat je bla sicer še anonimna. kako čas hitro teče, se mi zdi da je blo to včeraj.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
   RE: Majčice '08
10.1.2008 19:50:47   
valentina2006
Hvala za vsa mnenja............

Vse, ki mate jutri MORFO.........pa veliko sreče...........in neskončno........ user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 10.1.2008 19:51:00 >


_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
   RE: Majčice '08
10.1.2008 19:51:42   
Estrella*
Punce, pridne smo...bližamo se magični 200-ticiuser posted image
 
Naty: Sem pomislila enako kot ti, ko sem videla PDP od Kasso. Nikoli ne veš kaj se zgodi in možno je tudiuser posted image  Bi mi bilo prav fajn imeti tako družbo.
 
tally, edinaos:user posted image  je že za vama M. Lepo je slišat, da je vse OK. Edinaos, nikar ne bodi žalostna, kaj si pahotela vedeti? Mere imaš napisane v MK, da je vse v najlepšem redu pa pove; da so prisotni vsi organi in primerne velikosti. Kaj več pa že ne moreš zvedeti na M.
 
Tally: odstopanja do 14 dni so normalna. Tudi če je trenutno user posted image  manjša za 1 teden, bodo lahko mere čez mesec dni popolnoma odgovarjale starosti. Pač je  malo bolj počasi rastla in bo kasneje nadoknadila. Moj mali naj bi bil pri M precej velik, pa se je na koncu izkazalo, da je bil prej manjši kot kaj drugegauser posted image ...
Pa še nekaj vpliva na rast otroka in ti ne moreš na to nič vplivat; prekrvavljenost posteljice. Če se je usidrala na manj ugodnem mestu, je manj prekrvavljena in s tem user posted image  dobi manj hrane in je posledično manjši in obratno. Po rojstvu manjši otroci hitro dohitijo tiste, ki so se rodili večji. Tako, da brez panike!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
   RE: Majčice '08
10.1.2008 19:59:34   
Estrella*
sesil: jaz sem se spraševala enako kot ti, le katera je bila ????Še dobro, da vem, da nisem samo jaz tak firbecuser posted image
 
Petrahh.....kje se skrivaš, daj se javi in poročaj! Samo še ti manjkašuser posted image
 
Jutri veljajo pestke za našo Čmrliko in njenouser posted image . user posted image SREČNOuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
   RE: Majčice '08
10.1.2008 20:03:04   
Naty*
tally js sm mojmu za božička kupila knjigo Dojenček navodila za uporabo... Avtorja sta en dr. in njegov oče, narejena je pa v obliki navodil za uporabo, kot za kakšno napravo user posted image , tko da je namenjena prav atijem. Lahko jo pogledaš in prelistaš na spletni strani knjigarne Cangura. Midva sva se že orng nasmejala ob branju (lasje - ob dostavi niso priloženi vsakemu modelu, lahko so v različnih barvah user posted image ), zraven je pa še prav dober priročnik za tiste, ki prvič pričakujemo otročka.

Estrella* si me z 200-tico spomnila....a ni blo enkrat nekaj rečeno, da mormo pri določenih straneh začet z recimo "majčice 2008 2. del", ker zablokirajo prvih tolk in tolk strani user posted image ? No sej mogoče se mi je sanjalo....

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
   RE: Majčice '08
10.1.2008 20:07:37   
hijenca
Pozdravljene!

Preživela sem morfologijo in razen placente, ki je preveč nizko, je vse OK!!user posted image user posted image

Se pa je user posted image odločil, da danes ne bomo izvedli, ali je user posted image aliuser posted image . Tako, da še vedno ostaja user posted image .

Pa sedaj sem se zredila že za 3,5 kg. user posted image user posted image



(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
   RE: Majčice '08
10.1.2008 20:18:09   
Anitka
Ola punce!

Jaz sem pa danes kar nekam ubogauser posted image user posted image Bom šla zdaj kar po hitrem postopku ležat. Me cel dan nekaj boli čez trebuh. Pa ne vem, če je to trebušna mišicauser posted image , ker me boli v tem predelu - nizko, pa potem čez najširši del trebuha. Sem že čist zmedena in sem kar malodane poskakovala od veselja, ko sem začutila brciko našega zakladka. Pa ko sem seveda poslušala srček z AS. Sem imela pa naporen dan  v vrtcu. Najprej delo, ob 16. uri pa še dveurni sestanek. Sem z velikimi mukami sedela na tem majhnem stolčku. Bom počakala do jutri in če ne bo bolje bom stopila kar do G. Kaj mi pa drugega preostane?

Kasso dobrodošla med majčicami.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem danes večkrat pomislila na BOJANCuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem seveda tudi čestitke za opravljene M in GPuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz že komaj čakam, da pride torek.

Bom za danes kar lepo zaključila, ker ne morem več sedeti.

Lp,

Anitka


_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
   RE: Majčice '08
10.1.2008 20:20:25   
Estrella*
hijenca: user posted image  za morfo. Nizko ležečo placento imašuser posted image Zanima me, če imaš kakšne težave zaradi takšne lege posteljce?/bolečine, uriniranje...
Nekako se mi dozdeva, da je moja tudi precej nizko...moram napisat na listek, da v soboto vprašam Guser posted image
Kilce tudi ti pridno kontrolirašuser posted image . Meni jih ne rata večuser posted image . So podivjaleuser posted image
 
Naty: Ja ko presežemo 200 tico zaklenejo temo. Mislim, da napišejo obvestilo. Lahko pa same odpremo, da ne bo težavuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
   RE: Majčice '08
10.1.2008 20:45:16   
Čmrlika
Estrella- hvala ker misliš name...pa hvala za user posted image , upam, da bo jutri vse okitoki, torej tako kot mora biti, pa da bom mojo  user posted image  na hitro mogoče videla, če bo Uz vaginalni, ker bi lahko mogoče Mv meril, ali pa ne, ker ni nič do sedaj bilo narobe-kot pravi danes razdražljivi user posted image  Pušenjak user posted image No kakorkoli samo da bo!

Potem pa šibam na kratek oddih v olimje in držte pesti, da mi malo kopanja ne bo škodilo...Se mi ful lušta plavat...mogoče pa se pol tam vsrjem, pa bom samo nogice potapljalauser posted image  user posted image
Če bo čas vam še javim, kako je šlo,če ne pa se pišemo v torek...
Aja Naty- moj user posted image  je mel v ponedeljek user posted image  pa sem mu to knjigco kupla, pa je FUl zanimiva in hecna, pa ravno pravšnje branje za lubija v toplicah,smo se že malo user posted image user posted image user posted image  pa še se bomo je res dobra! Priporočam, pa baje jih je še samo 22 v Sloveniji , po trgovinah, sem jo morala naročit v knjigarni, da so mi jo s primorske poslali...Je bla baje pred 8 9, mes hit!
No lepo bodite, pa ne preveč klepetat, ker pol bom cel torek ponucala da bom vse za nazaj prečekirala.user posted image user posted image user posted image
Papa iz Maribora,
Nataša


_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
   RE: Majčice '08
10.1.2008 21:04:03   
aurora28
Čvekice user posted image user posted image , me popoldne ni na računalnik in me dočakate dve popisani strani. user posted image

Naty super sobica, res si maher in pol. user posted image

Vsem, ki ste opravile morfologijo čestitke! user posted image user posted image user posted image

Midva sva tudi nazaj, sva bila v Merkurju in nakupila lučke za spalnico in barve. Mislim, da v soboto štartava s prestavljanjem.
user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
   RE: Majčice '08
10.1.2008 21:30:38   
hijenca
Halo!

Nekih težav zaradi nizke placente jaz osebno ne čutim. Sem pa imela prve tri mesece user posted image zelo hude bolečine v predelu trtice. Moja G meni, da če bo tako nizko ostala placenta, normalen porod ne bo mogoč.  Edino pazit moram sedaj, da ne dvigujem težkih stvari.

Drugače pa je moja user posted image kot iz pravljice. Niti en dan mi ni bilo slabo, polna energije hodim v službo. user posted image user posted image user posted image   Le tako naj gre še naprej.

Zdaj pa  grem spat, moram zjutraj 5.40 vstat.

Lep večer še naprej vsem majčicam.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
   RE: Majčice '08
10.1.2008 22:23:10   
špelin@
user posted image  user posted image user posted image  za vse, ki ste uspešno opravile preglede oz. morfologijo user posted image
 
Mene je proti večeru zgrabila strašna utrujenost in celo telo me je začelo boleti, potem pa sem ugotovila, da me boli grlo in mi raste vročina user posted image  No, po polizani pastili Strepsils in enem Lekadolu se počutim bolje, upam, da je tole samo prehodne narave user posted image  
Grem prebrat še kakšno stran iz ene fajn napete knjige, "dežurstvo" na računalniku bo prevzel mož user posted image  Gremo stavit, da bo spet na vrsti kakšna nova epizoda Prison Breaka user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem videla, da si je z eMule potegnil dol nekaj novega user posted image
 
Za Čmrliko za jutri ena user posted image  A ima jutri pregled še katera - nisem več v stanju brskat po postih user posted image
Za jutri zjutraj itak vem, da bo pri nas tole - smo vsi nekaj sklofani: user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
   RE: Majčice '08
11.1.2008 7:34:39   
jana81
dobro jutro
danes pa vam jst kuham user posted image ... me je pred sedmo že zbudil monter za kuhinjo...končno sem jo dobilauser posted image user posted image
kako ste kaj danes moje majčice...?
midva z mojim sva včeraj poslušala srček našega user posted image , kak je to fajn...tale AS je res super pogruntavščina.
Drugače me pa danes spet čaka naporen dan...

lepo se prebujajte ,pa se še kaj klikamo.user posted image


_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
   RE: Majčice '08
11.1.2008 7:46:33   
aurora28
Hajli hajlo, spet sem prva za skuhati user posted image .

Danes sem dopolnila polnih 24. tednov user posted image user posted image user posted image , izmerila sem si obseg, ki znaša 110 cm in se stehtala. Tehnica je pokazala, da sem pridobila še +1,5 kg - torej skupaj +9kg.

Estrella*zopet sem ti dala malo naloge. user posted image user posted image

Čmrlika držim pesti za današnji pregled. user posted image

Hijenica, če sem prav razumela, če se posteljica ne bo dvignala, potem boš imela carski rez.

Včasih razmišljam kaj je bolje imeti carski rez ali roditi. user posted image Ampak se mi zdi, da je še vedno roditi nekaj naravnega in tudi hitreje okrevaš, če si šivan moraš malce potrpeti, lahko takoj dojiš in greš sama na stranišče. Če pa je carski rez pa moraš ležati, na stranišče takoj ne moreš iti, ampak lulaš v posodico v postelji in potem ti vse teče po riti in hrbtu user posted image , otroka ne moreš takoj dojiti zaradi šivov....skratka definitivno je bolje roditi. Ampak danes delajo že tako majhne reze pri carskem rezu, šiv se nahaja pod robom kopalk, šiv je velik približno 5 cm.

Vse kar sem napisala sem bodisi slišala ali prebrala in ni striktno preverjeno. user posted image
Je katera od vas, ki že imate otroke, imela carski rez in kako izgleda okrevanje po carskem?


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
   RE: Majčice '08
11.1.2008 7:47:40   
aurora28
Janaaaaaaaaaaaaa pa ravno sem pisala, ko si me prehitela! user posted image

Hi hi user posted image user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
   RE: Majčice '08
11.1.2008 7:56:16   
jana81
aurora čestitke za vstop v 24.teden.... pijem tvojo kavico, ti pa si postrezi z mojo.
ja sem slišala od prijateljice ki je imela carski rez (pri dvojčkih), da peklensko boli, ima sicer zelo visok prag bolečine, ampak ko sem jo videla drugi dan po CR se mi je kar zasmilila, še vstat ni mogla sama. jst sem kar zato da rodim po naravni poti, brez kake epiduralne ipd.
jst bi se tud morala zmerit pa ne najdem metrauser posted image user posted image . na vago pa kar ne upam stopit.user posted image  bom kr tam nekje kot ti aurora. Bom to naredila čez vikend, ko bom mela čistilno akcijo in bom upam našla vse potrebno.
 
 

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
   RE: Majčice '08
11.1.2008 8:25:45   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jo pokličem in ji povem situacijo ona pa mi prbije,da če splavm kdaj računam,da pridm v službo?

bi jo mogla nazaj vprasat, "Kdaj greste ze vi v pokoj?" user posted image   baba zmesana user posted image


_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
   RE: Majčice '08
11.1.2008 8:33:58   
zalazoya
dan

po dolgem času sem tako zgodnja odkar sem na BO spim kar do 11.00 pol pa šprint k mami na kosilo, ja vem se pustim razvajat, je še s časov k mi je blo ornk slabo pa nisem mogla nič skuhat, sej za našga user posted image  pa pol pripravim kosilo pa moram še jaz malo popapcat ja pol pa grejo kilce user posted image  gor. Zdej se moram pustit razvajat, ker pol k bo tanajmlajši član prišel na svet bom odpadlla k knof na gatah, bo on glavni, joj kok komi čakam na maj.

včeri smo šli mal v šoping ampak za mamico, za user posted image  nismo nič kupli je pa vse tko lušno da sem se komi zadržala, sam sem rekla bom najprej pregledala kaj vse sem dobila pol pa zapravljanje. Sem v popku dobilu tak lušn polover k piše gor začelo se je s poljubom pa sta mamica pa ati gor, sam pr nas si je začelo z umetno oploditvijo ampak sej nima veze user posted image , pa ene hlače z naramncami k sem si jih vedno želela, so mi tok lušne na nosečnicah.

Punce ve ste tolk pridne s tem pisanjem, da jaz komi sledim, zvečer k vse preberem pol sploh veče ne vem kaj naj napišem in si vedno rečem jutri bom zgodi vstala pol pa naprej user posted image  . Pa spet spim, ja začaran krog user posted image .

Čestitke vsem za opravljene morfo in GP. A ni lep filing k ga vidiš, naš je sicer od NS spremenu spol, baje je zdej user posted image  ampak ne čist ziher, tko da bomo nevtralno kupoval, sploh ne vem če bom še kej spraševala.

Aurora čestitke za 24 teden, kilce grejo pa kar gor, jaz sem bla zanč mal kregana (21 teden pa *7,5 kg) sam jaz ne morem pomagat grejo kar same gor user posted image .

Hijenca jaz mam tudi nizko ležečo posteljico, sam mi je G rekla da se po njenih izkušnjah dvigne, če pa ne pa mal pazit. Tale CR tud men nič ne diši. Ja pa če bo treba bo pač treba.

Anitka jaz mam skoz bolečine na dotik v spodnjem delu trebuha, ka so se začele z bolečino najprej na desni strani in je ostalo potem na dotik, čez en mesec pa še na levi strani, sem en dan komi hodila zdaj pa spet sam na dotik boli, pravii G, da se širi in pritiska na materično steno, ja upam ker me je včasih kar malo strah. Še poseb k me lulat tišči spet čutim bolj ornk bolečino in včasi kar malo težje hodim, sem pa brala v reviji mama, da so bolečine v spodnjem delu trebuha kar pogoste.

Ja sem vidla punce da dr Pušenjaka jezite user posted image , očitno je mel slab dan. Najbolj se je čim manj obremenjevat sam je pa težko, k nas tko skrbi za naše pikice.

Ja nič lep dan, pa se beremo še malo kasneje.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
   RE: Majčice '08
11.1.2008 8:34:06   
TamaraJ
Hvala za kavico punceuser posted image

Čmrlika, držimo danes pesti, da se malo pomenta s tvojo user posted image . Seveda poročaj, bomo nestrpno čakaleuser posted image

Jaz tudi pogrešam petrahuser posted image ... Le kje se skriva?? 
 
Naty... joooj, kako mene cufa, da bi ti sledila. Pa je treba še zidatuser posted image . Si pa super narisala in kar buta ven talent. Umetnica... se te ne predstavljam v birokraciji. Ajde, kupit olje, akvarel ali kaj podobnega in hitr ustvarjatuser posted image . Ja, v soboto sem ponavadi v Logatcu, tako da se lahko dobimo enkrat tekom dneva. Dopoldne načeloma še Šarko sprehajam in pridem v Logatec enkrat najkasneje do enih popoldne. Bom še Lilly in Tajo kontaktirala in upam, da nam uspe.
 
jana81... no koooončnooooo! Zdej pa bo luštnouser posted image . Urejanje stvari na poličke, pa končno kavica v novi kuhinji... joj, se spomnim prve kavice.. Mmmmmmuser posted image
 

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem, ki ste imele morfo in videle svoje mladičke, kako pridno rastejo user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Grem prebrat še kakšno stran iz ene fajn napete knjige, 


Jaz trenutno berem že nevemkatero kriminalko od H. Mankell. Suuuper kriminalke. Katera obožuje to zvrst: priporočam!



_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?