Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
A ni zanimivo: če klepetam preko tipkovnice, se lahko zraven carsko bašem, če bi si sedele nasproti, bi se morala pa zadrževati, ker se s polnimi usti ne spodobi govoriti
V prvo se je mala usidrala z ritko navzdol in je bilo zame strašno olajšanje, ko je dr. Pušenjak rekel, da je ZA, da poskusimo vaginalno
Je tudi krasno uspelo in bi to vsekakor kljub tistim šivom spodaj ponovila, samo da bi se izognila CR

dnar. Ja Estrella lahko napiše tudi zame, da je danes pri polnih 23t moj obseg 89 ( bi mi mogli rit merit, je ziher več
v prečni legi in se mi je v prvi
do konca obrnil tako, da sem lahko vag. rodila. Raztrgana nisem bila
Trebuh me zelo zelo boli (najbrz zaradi kaslja??), sem pa v sluzbi in sedim kot pijanec za sankom, saj mi tak - ze na pol lezec polozaj na stolu - vsaj malo ublazi bolecine..
Smo se že ustrašile, da si nas pozabila.
za pregled!!
, res luuustkan trebušček!! jaz se moram zudi slikat mal.. Moram mojemu rečt. Nazadnje sem se pri 16t. Obljubim, da vsaj za vikend naredimo eno fotkico
Mene spet obupno srbi koža - v vsaki nosečnosti je bilo tako