hanna1
|
...neli ste natapkale,da se komi prebijem skoz --na pa ste se našli dve sosedi--da navta zdaj preveč dež delali--ga je itak zdaj preveč--še posebej,če se vama še ena originalna gorenka pridruži,pol smoo me pa skor ibržne--al natasaom,pa take stvari eksplozivne--vedno nekje tiči vzrok,ker za hec se nihče ne krega.Mam sama s tem tako slabe izkušnje,da res nočem nobenmu nasvetov dajat,ni pa dobro,če sta dva sama in si te probleme,pa nestrinjanja zmečeta v obraz,vedno je dobro,da imaš kakega zaupnika oz......težko to povem...to so stvari,ki jih včasih čisto sama ne moreta rešit...pa bolje ,da je to oseba,ki ni osebno vpletena,oziroma,da gleda popolnoma nepristransko na to....men je blo včasih težko kaj prebavit v glavi,ko mi je mačeha od mojga kaj čisto realnega povedala,kako bo,če greva narazen...je imela popolnoma prav...ne rešiš tega s tem,da živiš pač pol sam...problem še vedno ostane v tebi in te žre..res pa je ,da ne moreš samo ti razmišljanja spremenit,ampak tud on--pa moški itak to najteže nardijo...mogoče ga postaviš pred dejstvo,kako bo za vsakega od vas,če grete narazen...za vsakega bo veliko težje,pa kakorkoli življenje teče naprej.Pohvalna je tvoja odločitev,da boš nekaj naredila za sebe,dieta--ni nedolžna stvar,ti včasih precej živce nese,ker se moraš zoperstavit svojim prejšnim navadam prehranjevanja in to je za organizem napor,pa še službo maš zdaj--pa toliko je pozitivnih stvari,ki so se ti zdaj zgodile --izkoristi jih,če pa si slabe volje se pa pri nas izkašljaj,možeka pa takrat,ko bi ga najraj zabila do nafte,preprosto ignoriraj--mogoče mu bo pa kapnilo,da je bolš,da se repenčiš in jeziš,pa ga imaš rada,kot da ga ignoriraš--to bolj boli,kot zmerljivke,verjemi-preverjeno.Je pa tud res,da si nismo ljudje enaki po karakterju in kar je pri men palilo,mogoče pri teb ne bo--ampak splača se poskusit vse prej-že zarad Hane,ker te bo vedno spraševala,zakaj......jej,kolk sem spet naklofala,sam ko smo take fajn punce tu gor- -se mi zdi,da vsako osebno poznam in mi še daleč ni vseeno,ko je katera na preizkušnji