|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
16.1.2008 17:01:54   
jankobananko
Jessy, z zamudo, ampak od srca ti želim vse najboljše!
Tina104, tako situacijo lahko popolnoma razumem, saj midva se v zadnjem letu vidiva zjutraj od 8.00 do 8.15 in zvečer od 23.30 dokler ne zaspiva - če ne zaspim jaz že kaj prej. Jaz ponavadi delam do 17.00, on pa začne ob 16.00. Je pa res, da hodi na kavo le zjutraj, popoldan tako ne more nikamor. Je prav, da poveš, kaj te moti, saj pričakujemo, da tak dan, kot je rojstni, družina preživi skupaj. Ampak malo neodvisnosti pa morajo - moramo ohranit.
O cenah vrtcev pa sploh ne bi, tudi mi namreč zaenkrat živimo od ene plače, in je tudi 4.razred preveč.
Lepo pozdravljene

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
   RE: avgust 2005
17.1.2008 6:56:10   
Tiamo
Dobro jutro,

hvala za nasvete o vzgoji, ampak vseeno sem v dilemi. Jessy praviš, da Nejo odvrneš oz. zamotiš s čim drugim, ko trmuli. Mani se to ne zdi uredu, mogoče se motim...sem kot sem že parkat napisala, zagovornik izražanja čustev. Preusmeritev drugam se mi zdi zatiranje teh čustev, al pa ne vem. Ker pri Demi opažam, da to ni tista trma...ampak samo šobanje ali kako se naj izrazim, velikokrat brez joka, bolj izsiljevanje njene volje. Lih včeraj pridemo domov, očka vzame pošto iz nabiralnika, ponudi Demi eno revijo z medvedkom, ona NE in čez sekundo šoba, pridemo v stanovanje, ona šoba, jo vprašam zakaj in ona, ker mi očka ni dal medvedka (revije), ji rečem, pa saj nisi hotela revije..ona šoba in šobala je ene 3 min, sva jo ignorirala oz. po 3 min ji očka reče, če želiš revijo prosi zanjo...seveda ni prosila, jo tudi ni vzela, šla se je igrat v sobo. Tole šobanje izhaja iz vrtca od vrstnikov, kjer si izkazujejo svojo moč, kdor podleže šobanju in kdo ne. Imam prefrigano punco, moram danes na sestanku vprašati kaj in kako....

grem si narediti čaj, še vedno imam zabasan nos in kašljam...

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
   RE: avgust 2005
17.1.2008 8:21:51   
Nončika
jutro!

končno sem se pošteno naspala.

nosečnice, moja kolegica s vam pridružuje. jaz pa jočem od sreče za njo, za sebe pa me grabi kriza. jaz bi tudi mela.user posted image user posted image user posted image  moj bi takoj bil za, jaz pa odlašam. in sicer iz dveh razlogov. pogodbo mam samo do konca februarja, doma pa je ponovno nastopila kriza. ma ne vem, če bi imela še enega otroka poleg moje mame. razmišljava namreč o selitvi. samo, zdaj je pa tu še fotrova bolezen. sicer bolezen znamo že več kot 15l, samo se je zdaj stanje zelo poslabšalo.

kar se vrtca tiče, sem si jaz informativno izračunala razred na ringaraja portalu. zneslo mi je 3.razred. samo je informativno in ni točno, lahko je celo 4.razred, kar upan da ni ali pa celo 2.razred, kar pa 100%znam da niuser posted image .

Trma grabi tudi Noemi. zadnjič sma jo spravljala v kopalnico in se je drla ko zmešana. sma rekla, da je odslej kopalnica na sporedu že ob 19.00, spanje pa po 20.00. včeraj smo že kršili nova pravila. spala je namreč do 16.00, in sploh ni bila zmučena. spat je šla komaj po 21.00.

pri nas se pogosto pri tej trmi vmeša moja mama. vedno ji da potuho, ona pa vidi, da je babi na njeni strani in pogosto nadaljuje z trmo. ko ji kaj midva ne dovoliva, gre k babi in ji ona dovoli. zastonj se postavim po robu in mami dopovedujem kaj in kako, ona ko da me sploh ne sliši. nazadnje sem še jaz tista, ki povzročam prepire. resnično sem na robu, vedno več premišljujem o selitvi.

eh, ne bom težila. samo še bolj bom zamorjena, pa še kero drugo spravim v tako stanje. user posted image user posted image

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
   RE: avgust 2005
17.1.2008 9:12:47   
Tiamo
csaje, čestitaj tvoji sodelavki...če te je prijelo za še enega user posted image  ga imej, veš kok leta hitro tečejo user posted image  Kar se tiče pa problemov domačih, pa vedi, da bodo ostali enaki v doboče. Tvoje matere žal ne moreš spremenit, očeta pa ne ozdravit. Preselit ali imeti še enega otroka zdaj? Samo s tem vprašanjem se lahko ukvarjaš. Jaz bi na tvojem mestu zanosila, potem pa iskala stanovanje, se lahko potem prijavita za neprofitna stanovanja itd...to je samo moje mnenje

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
   RE: avgust 2005
17.1.2008 9:42:23   
nanka
Dan, počasi se odpravljam na pregled za roko in upam, da dobiš še bolniško. Mi nekako ni za iti v službo, moje delovno mesto je zasedla sodelavka, jaz pa še ta dva meseca ostajam deklica za vse kar ostale ne zmorejo, kao in mi res ni za iti v službo. Saj dopust nastopim že 15.4., tako da moram pregurati samo še dva meseca.

Že dav dni vam pišem, pa me vedno ven vrže, pol pa obupam.

Odločila sem se kateri voziček bom kupila in sicer Peg perego Uno. Se mi zdi super, ker se da prestavit ročaj, pa še taka lepa zelena barva je. Cena je sicer malo huda, pa bo že, saj sem dobila božičnico, bo šla pa v ta namen.

Oja, trma je tudi že pri nas, pa ne toliko trma, kot izsiljevanje z jokom. Pustim jo pri miru dokler se ne naveliča. Imam bolj trdne živce kot ona, sta me že druga dva dobro utrdila.


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
   RE: avgust 2005
17.1.2008 9:55:24   
tina104
Sem se že malo pomirilauser posted image . Saj mene v bistvu ne moti, da gre moj na pijačo, sploh pa mi je čist ok, ko gre zjutraj na pijačo, mpak zadnjič sem imela pač slab dan, pa sem tako odreagirala. Je zdaj spet vse po starem. No, danes se spet cel dan ne bomo videli, ker je šel moj na teren.

Glede plačila v vrtca - v odločbi piše samo 5. razred, koliko je to natančno, ne piše. Je pa na oglasni deski vrtca napisano, koliko je polna cena, to je pri nas 417 evrov, kar pomeni, da mi plačamo polovico tega.

Tiamo, verjetno si se zmotila, ko si napisala, da ste zdaj padli v 7. razred po pritožbi. 7. razred namreč plačuje 70% od celotne cene!

Še glede pasenja mule - naš še to ni začel. Če pa ga pograbi trma, pa reagiram različno, največkrat mu poskušam pozornost preusmerit ali ga močno objamem in mu poskušam stvar razložit, včasih ga tudi pustim, da se dere, ampak to zadnje najmanj pomaga oz. je meni najbolj mučno. V primeru Lili bi pri našem po moje ful delovalo, da bi mu razložila, da mami pač ne zna tako lepo risat, da lahko sicer še 1x poskusim, ampak če mu še vedno ne bo všeč, pa bova npr. poiskala kako lepo sliko na internetu ...

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
   RE: avgust 2005
17.1.2008 10:25:10   
Tiamo
tina, mene je že zdaj strah odločbe...lansko leto smo bili v 6. razredu, potem s pritožbo v 7....bomo videli letos...
pa res tina, čist sem mim usekala user posted image user posted image  padli smo v 6 razred, s upoštevnjem kredita v 5, s pritožbo na MO, ker smo presegli samo za 1% 5 razred,smo padli v 4 razred, kar znaša 164€. Cene vrtec se razlikujejo od občine do občine.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
   RE: avgust 2005
17.1.2008 13:57:28   
Nončika
Tiamo, za stanovanja se ne rabim prijavljati. moj tak ali tak v stanovanje ne bo šel. mama eno starejšo bajto na razpolago, kjer je živela od D babica. potrebna je prenove.

fotra ne bom ozdravila, samo če grema od hiše ga bo od žalosti pokopalo. in bi bila seveda jaz kriva, ker bi ga v grob spravila. guramo se iz dneva v dan. svoje lastne mame se izogibam kolk se le da. žalostno ja.

mejte se, čaka me full dela.

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
   RE: avgust 2005
17.1.2008 14:15:16   
Jessy
Zdravo!

DAnes sem spet izmučena. Sem bila v službi že ob 6.20, ker sem mogla še inventuro narediti. Jutri in v soboto pa imam celodnevni seminar v Radovljici in bo spet pestro.

Tiamo, ne vem, če si me dobro razumela s preusmerjanjem pozornosti. To preusmerjanje pride šele po parih minutah, če se še vedno trmari, s tem, da pri nas se trma ne izraža v šobarjenju ampak v joku. V tistih nekaj minutah pa vidi, da njeno jokanje nima vpliva na naju. Sicer pa je pri nas to zelo redko. Najhuje je bilo takrat, ko se ni pustila preoblačit in sem jo potem oblila z vodo. Zdaj je pa že lep čas vse vredu okrog trme. Vsekakor pa jo spet kmalu pričakujem user posted image .

Csaje, jaz imam tudi raje urejene "stvari", kot pa da je nekaj v zraku. Hočem reči to, da če ni vse več ali manj po reglcih, si ne upam reskirati. Tako čist razumem tvojo nesigurnost okrog odločanja za otroka. Ko boš pripravljena boš že, saj si še mlada!

Grem zdaj na kosilo.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
   RE: avgust 2005
17.1.2008 14:17:06   
Tiamo
fotra ne bom ozdravila, samo če grema od hiše ga bo od žalosti pokopalo. in bi bila seveda jaz kriva, ker bi ga v grob spravila. guramo se iz dneva v dan. svoje lastne mame se izogibam kolk se le da. žalostno ja.
žalosto csaje, kaj naj ti predlagam, pa vzemita očeta zdraven ali se pogovori z njem o tem problemu...mislim, da se pa z očetom dobro razumeš?


Punce jaz bom pa verjetno zbolela do konca, trese me, slabo mi je, kašljam, bolijo me kosti,...pa še sestanek imam danes v vrtcu, o ojoj

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
   RE: avgust 2005
18.1.2008 7:19:33   
Tiamo
Jutro,

kok ste zgovorne user posted image

Jaz sem v službi, upam, da preguram petek. Zdajle se uredu počutim, smo včeraj zaspalai ob 20 in spali do 5:30user posted image  Včeraj sem se počutila res za user posted image , komaj sem zdržala na sestanku, pa še zapisnik sem mogla pisat...

Na sestanku nič posebnega, edino odhaja pomočnik, kar mi je hudo...samo gre na boljše delovno mesto, je naredil faks in gre v drugo skupino za vzgojitelja, kar mu čestitam. Pogovarjali smo se še o trmi, izisljevanju, neupoštevanju navodil...ampak nič groznega to je razvojna faza, ki traja do 3 leta, potem pride pa na vrsto strah, ponos, samospoštovanje.

Na moje vprašanje kako reagirati v situaciji k sem jo opisala vam, naj bi super ukrepala, čeprav tudi preusmeritev ni slaba poteza, se jo pa naj bi izvajalo pred izbruhom. Se pravi k začutiš, da bo trma preusmerit...ko že nastopi trma "ni dobro" preusmerit čustev, ker je to vodi v potlačenje, kot sem že napisala. Ko nastopi trma, če imaš živce, je najbolje postopati takole:
z vprašanji: O KAKO SI JEZEN, KER NISI DOBIL ....A SI ŽALOSTEN, KER.....
ali se odsranit z vidnega polja otroka, ignorirati ga
Ampak je seveda spet odvisno od otroka, kot starš poznaš otroka in veš kater način uporabit, da deluje.

Potem smo se pogovarjali o pustu, da bodo imeli rajanje, govorjenje o pustu, že zdaj šemljenje itd.

Grem popit čas in en Lekadol vzeti....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
   RE: avgust 2005
18.1.2008 9:51:26   
Tiamo
ste se kam drugam preselile in me o tem niste obvestile user posted image user posted image  kje ste user posted image user posted image


Ketyyy a Timon hodi na plavanje?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
   RE: avgust 2005
18.1.2008 10:24:56   
petri85
Jessy, vse najboljše!!!!
 
...sicer malce poznouser posted image ...ampak, menda velja 8 dni prej ali kasnejeuser posted image
 
Zoya24...a si še 2 in 1user posted image ????
 
Sicer pa sem na delovnem mestu in šibam na kavooooo!user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
   RE: avgust 2005
18.1.2008 10:47:49   
violinski
Ma ne, Tia, saj smo še vedno tle, ampak meni se ne tipka, sem že včeraj dovolj natipkala (za službo, žal).

Jaz danes oddajam napoved olajšave za otroke, vam samo povem, da sem ju razdelila vsakemu za 6m (ker imava približno iste plače, je skoraj vseeno, kako bi ju razdelila) in da edina stvar, ki se res NE splača je ta, da bi vsak od naju imel napisanega enega otroka 12 mesecev. Vse ostale kombinacije so boljše od tega.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
   RE: avgust 2005
18.1.2008 11:07:00   
Nončika
ALO!

Evo me, tukaj sem. berem, pišem bolj malo.

pri nas doma je vedno večja kriza. zdaj se je še foter začel čudno obnašat. in to ne do mene, ampak celo do D. nekaj se mu ni dalo narditi, pa se je foter z njim svadil, zdaj se pa niti ne pogovarja z D. smo vsak dan na hujšem. to da bova mansardo zadelala odpade! ne bom metala keša v bajto, nato pa me vržeta ven z bajte. ni šans.

mislim, da najina selitev ni daleč. do pomladi bomo že nekako zdržali, nato pa če bo treba začneva z obnovo babičine stare bajte. ne bo taki luksus, bo pa večji mir.

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
   RE: avgust 2005
18.1.2008 11:23:28   
Pikaču
Evo, tudi jaz sem prisotna, vam pa moram povedati, da čisto na trnih, ker vsak čas pričakujem veselo novico od moje sestrice, ker je v P. Sicer že od včeraj, ampak mali kar neče pa neče ven. Mu je preluštno. Zdej je ravno na pregledih!
Namalicala sem se, zdej pa še malo podelati, popoldne imam predavanje na faksu. Jutri pa gremo na Hrvaško, grem mož po tablete, ker jih v Slo ni več moč dobiti. user posted image
Pa malo v njihov mercator, če je kaj razlike v ceni.

"csaje",
glede na napisano, res verjamem, da vam bo boljše, če greste na svoje in si prislužite tako potreben mir. Držim pesti, da se vam vse lepo izteče!

E je pa že skoraj čisto samostojna. Je rekel mož, da je zjutraj vstala, pa potem rekla, da bo še malo pospala, on je šel v kopalnico, potem pa prileti k njemu brez spodnjega dela pižame, pa pravi, da je že. Pa sta šla pogledat (ker ji mož prej kahlico naštima) in je blo ploskanja user posted image user posted image user posted image . Je bla kot pav. V vrtcu pa tudi sedaj obvezno sama škornje dol da, pa copatke gor. Čeprav malo dlje traja, ampak je pa veselje tako....

Tiamo, pozdravi se!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
   RE: avgust 2005
18.1.2008 11:39:54   
zoya24
Evo,

midva še vedno v enem kosu, čeprav sem jaz že ful naveličana in komaj čakam, da grem rodit. Sicer mam zdaj že ene tri dni kar močne lažne popadke, a se žal vedno nehajo, ko bi se morali stopnjevat....Vas bo pa o mojem porodu takoj obvestila moja sestra Eva1, nič bat.

Drugače pa nič novega, aja sonček mamo, mislim, da ga kak mesec že nisem videla user posted image user posted image user posted image .



(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
   RE: avgust 2005
18.1.2008 12:04:51   
Tiamo
zoya, jaz bi kako slikco tvojega trebuščka, please...da bom bolj srečna in malo spet v sanjah....prosim...niti ena nosečnica, več ne objavi slik, OK petri jo je, samo čist na koncu, Kety sem videla, ampak ona itak k da ni noseča,....

Kety, sem pozabila čestitati za Filipovo sedenje user posted image user posted image user posted image


csaje, potem sem imela kar prav v mojem prvem odgovoru zate, upam, da vama bo uspelo spomladi začeti rihtati hiško in boste zaživeli v miru, iz srca vam to želim.

Pikaču, tudi tvoji E user posted image  za samostojnost. Joj jaz sem nad sabo kdaj kar razočarana in se potem cel dan v službi žrem, ker ji zjutraj dobesedno ne pustim, da se sama obleče in obuje, ker traja in traja in traja...zjutraj imamo pa na tempirano na minute...tako je prikrajšana za ploskanje, ki ga je pa potem zvečer deležna..

Violisnki ne tipkaj tok, ni zdravo za prste user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
   RE: avgust 2005
18.1.2008 12:35:20   
zoya24
Evo Tiamo samo za tebe nov album...Geslo je enako kot vedno!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
   RE: avgust 2005
18.1.2008 13:05:10   
Teya
pozdravljene po dolgem času vse tiste, ki se me še spomnite in tudi tiste, ki se me ne. zadnjega pol leta sem povsem pozabila, da internet sploh obstaja, saj je bilo pestro 24 ur na dan, tako, da vas nisem niti brala, kaj šele, da bi kam kaj zapisala. naj vas spomnim, da smo julija dobili še enega fantka in da imamo od prej avgustovčka nejca. trenutno je situacija 1. bolj skulirana in sem končno našla tudi kaj časa zase. saj me je kar strah to na glas povedat, ker mi ponavadi samohvala, ne prinese prav nič dobrega user posted image , pa dajmo vseeno tvegat...situacija je dokaj umirjena zaradi tega, ker sta mi celo oba otročička zdrava! bilo je čist adijo vse to....s septembrom smo dali nejca v vrtec. imeli smo full težav z uvajanjem in še več z boleznimi, ki jih je seveda tudi nosil domov dojenčku. nejc je bil celo tudi v bolnici, ker je imel neko bakterijo, bil je v izolaciji, kar pomeni, da Tilen ni smel do njega. Hvala bogu je lahko mož nvzel dopust in bil tam z nejcem, jaz pa doma s tilnom. lahko sva se menjala le za 2 urce, saj sem takrat še dojila tako pogosto....tako, da...cela štala...potem sem pa itak imela nejca več doma kot v vrtecu in je bila vedno cela znanstvena fantastika te otroke do zdrvanikov vozit in podobno, glede na to, da sem čist sama in brez vsake pomoči, mož pa dela v lj (mi smo v ng). zdaj tudi zaradi tega razmišljamo, da bi se selili nazaj nekam bljižje lj, ampak HALO!!!!kakšne cene!!!
no, da ne bom samo jokala, naj povem, da je nejc končno vzljubil vrtec in da je ratalo vse skupaj prav prijetno.do 12h sva s tilnom sama in se mu tako lahko celo kaj posvetim, popoldan  pa je tudi že bolj prijetno, saj nejc ne sili več v malega- se ga je kar malo naveličal user posted image , tilnu je pa full zanimivo gledat nejca, tako, da včasih lahko samo opazujem in nič ne počnem user posted image  sem se pa full bala, kako bo z ljubosumjem in s početka je res kar grozno kazalo, pa mislim, da bo kar šlo. tilen je tak umirjen dečko, da mi vsi govorijo, da nimam z njim nič dela....in res je....čez dan! čez dan je full priden, full hvaležen za vsako pozornost, lahko ga kar dosti časa pustim samega z igračkami ali pa me kar dosti časa lahko samo opazuje pri delu...AMPAK! ponoči pa se mu obrne svet....ta otrok sploh nič ne spi...ponoči se zbuja na 2 uri in ga uspava samo joška....bala sem se že, da je lačen, mu pripravljala flaške, pa je noče niti prijet....parkrat sem ga probala tudi pustit jokat, pa sem prej jaz obupala kot onuser posted image .....tudi čez dan ne spi nič....no, spi zelo malo....ampak to sem pač sprejela, noči mi pa obupno manjkajo user posted image
imam pa malo slabo vest, ker mi kar nekako zmanjuje časa za uvajat nejca na kahljico in to kar prelagam in prelagam....sem prepričana, da ste to temo že 1000x obdelale, ampar res ne morem prebrat vsega kar sem zamudil user posted image  so vaši že brez plenic?
komaj čakam, da se poštima to vreme, podaljšajo dnevi in svet bo takoj še lepši.

kety, kako je pa pri vas?

toliko od mene....čeprav bi lahko govorila ure in ure, če me nebi tilen že nekaj časa vlekel za rokav...evo, spal je točno 10 min in to 1, danes.
en lep pozdrav vsemuser posted image  super ste, ker že tako dolgo vztrajate.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
   RE: avgust 2005
18.1.2008 14:07:16   
violinski
Teya, kako lepo od tebe, da se ponovno javljaš! Vidim, da je tudi pri vas pestro, opažam sicer s kakšno lahkoto opisuješ situacijo preteklih mesecev, ki jih prav gotovo ni bilo enostavno preživeti, pa vendar se že iz tvojega maila čuti, da si čisto umirjena, in da te ne daje to, da se popolnoma razdajaš svojim otrokom. Vsak dan bo lažje, to ti jaz lahko potrdim, kasneje se bo obrnilo in bo nejc zahtevnejši od tilna, potem se bosta pa tudi veliko skupaj igrala in bo zate lažje - vsaj meni se včasih zgodi, da otrok tudi popoldne ne vidim, ker se zaigrata v svoji sobi.

Vesela sem, da si sploh kaj napisala, upam, da uspeš tudi prebrati vse naše pozdrave, ki bodo sedaj podeževali na tvoje sporočilo user posted image , moja prva misel pa je ta, da se nič ne sekiraj, če nejc še ne gre na kahlo. Mi imamo našo malo katastrofo (Aljoša, drugorojenec, če se ne spomniš) tudi že čez glavo, ker ga vedno vprašamo, a greš lulat/kakat, pa reče "NE!" in potem ko je polulan ali pokakan takoj priteče in to pove. Razen zjutraj in zvečer - takrat se sam odloči (ker opazuje svojo sestrico) in gre tudi on na kahlo lulat. Za kakat ni debate. Zadnje dni se upira celo previjanju. Se pravi, rad bi bil brez plenice, ampak na kahlo se mu pa ne da hodit. Tako je to.

Želim ti, da se vam spanje uteče, da boš imela več časa tudi zase in včasih še malo za nas.

Pa da ne pozabim - prosim, če je le mogoče, da mi v ZS pošlješ tvoj e-mail naslov, ker bi te rada vključila v nov debatni krožek.

Še enkrat apeliram tudi na natasaxy, da mi pošlje svoj e-mail naslov!

Punce, mejte lep vikend, jaz se za danes v kratkem odklapljam, popoldne gremo v SG, kjer odložimo otroke, v nedeljo pa postanem za en teden slamnata vdova in me je kar malo strah, ker mi tega že zelo dolgo ni bilo treba. Pa še avto moram registrirat prihodnji teden user posted image .Bye!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
   RE: avgust 2005
18.1.2008 15:22:50   
nanka
Dan,
včeraj sem šla na pregled za roko in so me obdržali na travmi. še danes so me komaj spustili, sem čakala odpustnico do zdaj. Imam zlomljeno glavico komolca, naredili so magnetno resonanco, to naj nebi nič škodovalo mojemu plodu, vsaj tako so rekli. V ponedeljek pa moram k svoji zdravnici in na fiziotrapijo, v petek pa k ginekologu, da vidimo kako naprej.

Violinski tudi jaz sem preračunavala naprej in nazaj in mi ni potrebno nič oddati, ker bo tako kot je zdaj kar OK. Vse tri ima on in dobi nekaj nazaj, jaz nekaj plačam, pa sva še vedno 20 eur v +, drugače pa 70 v -. Ja se pa najbolj splača, da sta oba otroka skupaj kot olajšava, ker se olajšave za otroke seštevajo, v nasprotnem primeru se upošteva kot da imata vsak samo enega otroka.

Zdaj pa letim na roditeljski sestanek k Tjaši.

Čao

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
   RE: avgust 2005
18.1.2008 18:44:34   
Tiamo
zoyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  miljonkrat hvala za slike, upam da bodo današnje sanje lepe  teya, hvala ker si se javila. Z dvema vemo, da je na začetku težko. Ampak čez kako leto bo super.  Nanka, za božjo voljo, kako si lahko takole padla. Še dobro, da so te izpustili iz traume. Upam, da bo tvoj G našel primerno rešitev. Jaz se zdaj spet slabše počutim, ker je večer...grem zrihtat Demi in v posteljo. Lepo noč, Zoya še enkrat hvala, srce si, mi gre user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
   RE: avgust 2005
18.1.2008 19:46:32   
nanka
Aha sem vas prebrala za nazaj.

O Teya, prav lepo te je brati, nismo te pozabile.A Tilna imate, krasno ime, mi je zelo všeč.

Pri nas je tako, da je Zoja brez plenic od julija, težka je 9 kg in v vrtec še ne hodi. Julija pa pričakujemo četrtega sončka. Tako je pri nas.

Zoya ja tvoj trebušček pa še nič ne vpije, da moraš rodit.  Se pridrujem komentarju Tie.



< Sporočilo je popravil nanka -- 18.1.2008 19:49:14 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
   RE: avgust 2005
18.1.2008 20:24:20   
Pikaču
Teya, dobrodošla, sama sem se avgustovkam priključila avgusta in so res super. Sem kar malo zasvojena.user posted image user posted image  Imam pa hčerkoico Emo, ki je že dobrih pet mesecev brez pleničke, sem se kar en dan odločila pa je blo, sej  na začetku so nesreče, zdej je pa ok. Prav pridna je.

Ne morem veliko pisati, ker mam Emo pred računalnikom, pa jutri več.

Zoya, a mi zaupaš geslo na zs?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?