|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
18.4.2008 15:00:49   
Rakica_80
......še to....zamenjala bom ginekologauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
19.4.2008 9:12:46   
vita80
Joj, Bebi to je pa kriza! No tudi jaz sem imela grozne bolečine, da se mislila uiti iz one mize, ampak za voljo želje po dojenčku sem zbrala moč. Jaz sem bila naHsgju v Mb in moram reči, da od prvega do zadnjega so bili zeloooo prijazni.user posted image user posted image user posted image Res prav sem bila šokirana. Sem rekla, da ko bom tako daleč (user posted image ) za čas poroda se zopet vidimo. Po posegu sem tudi jaz krvavela približno 2-3 dni, ampak je to baje čist normalno. Upam, da prideš čimprej k sebi. Glede osebja v Izolski bolnišnici pa nimam besed. Bila sem pri sorodnici na obisku ko je rodila, pa sem videla na svoji koži kaki "stručkoni" so. Da o kakšni maniri sploh ne govorim. LP Pa upam, da nam uspe čimprej!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
19.4.2008 9:22:59   
sayuri
BEBII, bolečine vsaka ženska drugače prenaša. In HSG boli, če so jajcevodi zamašeni. Če so prehodni, čutiš samo malo napetosti tam doli in nič drugega. VSekakor sedaj vsaj veš, v čem je stvar in kaj te čaka vnaprej. Drži se.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
19.4.2008 13:15:56   
Rakica_80
VITA80 IN SAYURI hvala na lepih besedah in res si želim da bi hitro posteleuser posted image , brez hudih bolečin, ampak še vedno stojim za tem, da človeku ni treba tako močno trpet ne glede na bodočeuser posted image , ki se jih tako močno želimo, ker kljub današnji medicini, preparatov in vseh ostalih medicinskih pripomočkov, ki jih medicina pozna in ima, NI POTREBNO TRPETI!
Vsem puncam, ki čakajo na HSG, priporočam naj vprašajo svojega zdravnika naj gredo na Laparo, ker takrat ti tudi lahko opravijo ta poseg in brez bolečin.
To pišem samo zato, da nebi še kakšna tako močno trpela kot jaz.user posted image
Vse je že za mano,.........gremo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam da mi niste zamerile ker sem bila iskrenauser posted image
Lep pozdrav vsem in velikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
24.4.2008 14:27:58   
Anonimen
Sayuri, sama sem dala HSG skozi in sem imela vse prehodno in bp, pa nisem čutila samo napetosti, ampak take krče, da se ne da opisat.
Anonimna sem pa zato, ker forum berejo ljudje, ki jih o meni prav nič ne zanima.

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
24.4.2008 14:32:16   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sayuri, sama sem dala HSG skozi in sem imela vse prehodno in bp, pa nisem čutila samo napetosti, ampak take krče, da se ne da opisat.


Saj sem napsiala, da vsaka ženska bolečino drugače prenaša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
24.4.2008 14:36:19   
Rakica_80
Ananimna......verjamem, da te je močno bolelo, ker jaz sem mislila da bom crk**** na uni miziuser posted image .......samo da je mimo,kajne?user posted image
Zakaj misliš da te noben ne upošteva, pošlji mi na ZS, če želiš kaj vprašat in ti bom odgovorila,kar te bo zanimalo in seveda kar bom vedla!
Lep dan naprej ti želim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
24.4.2008 15:04:40   
anci banci
mene so poslali na laparo in naredli HSG-vse na enkrat... res je da te tisti moment ko delajo nič ne boli saj si pod narkozo... boli pa ko se zbudiš tako da misliš da vidiš vse zvezde

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 24.4.2008 17:44:51 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
24.4.2008 15:15:21   
Anonimen
Po HSGju je normalno, da krvaviš (krvavitev se bi morela ustaviti). Jaz sem imela rahle krče, vendar sem vzela en tablet in zaspala, naslednji dan sem se počutila dobro. Ko pa sem šla na WC in se obrisala, sem imela na papirju tako krvavo sluz. Če ti to kaj pomagauser posted image .
Kar si pa napisala zarad mrtvega otroka je pa res žalostnouser posted image . Da te p...dohtarje ni sramuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
24.4.2008 15:19:29   
Rakica_80
Ja res žalostnouser posted image
Ahhh,......kajčmouser posted image ,gremo naprejuser posted image
Krvavitve so pri meni nehaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
18.6.2008 14:31:33   
veri
Obupana:Tudi jaz sem bila letos februarja na hsg. Ampak v življenju ni nič hujšega, kot izgubit tri pikice v enem letu. Bolečino po hsg hitro pozabiš izguba pa ostane vedno globoko v srcu.Zato punce glavo pokonci.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
20.6.2008 13:53:01   
METULJ1
Hoj,

še moja izkušnja. Včer sem opravla HSG v Postojni. Pred posegom nisem dobila nič proti bolečinam.
Preiskava pa je bila moja najhujša mora. Upam, da ne bom šla nikoli več na HSG. Bolečina je bila posledica zamašenega levega jajcevoda. Bolelo me je tko, da sm mislila, da bom kr pobegnila. G, ki je opravil poseg je bil fuuuuuuul prijazen. Na koncu mi je razložil celo zadevo. Napotki sledeči. Takoj ko lahko, morva z možem jet v akcijo (lahko ujameva še ta ciklus). Če do januarja 09 ne zanosim, morm pa na laparo. Upam, bom prej zagledala tako težko pričakovani user posted image .


Skratka,

vsem ki boste šle na HSG vam želim, da naj mine s čim manj bolečin al pa raj počakte na laparoskopijo.


Pozdravčki

(odgovor članu veri)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
17.4.2009 13:35:27   
brinceljka
hojla punce!

včeraj sem imela hsg v Lj. moram rečt da so bili zelo prijazni. najprej nas je sestra poklicala notri in nam dala dve tabletki in nam razložila kako in kaj bo... potem smo šle ven in ko je prišla dr. Bojana Pinter smo šle počasi not . ko prideš not se v kabini slečeš do pasu, obuješ copatke za enkratno uporabo. potem zlezeš na mizo in najprej te z nečem polije da očistijo kožo, potem pa ti nekaj vstavi v nožnico in to se prisesa na maternični vrat. nič ne boli, je tako kot na gin. pregledu. sestra je ves čas zraven, malo ti razlaga, malo e pogovarja s tabo, da se malo zamotiš. potem pa ti ta naprava naredi vakum, je tak neprijeten občutek ampak boli pa nič, potem ti vbrizgajo kontrast, slikajo in dobiš vložek če slučajno kaj steče ven. mene osebno je malo bolelo, ne poznam bolečih menstruacij, ampak je bilo res samo kakšno minuto. potem greš ven in čez čas zopet slikajo in samo zlezeš na mizo in daš hlače do pasu. in čez čas dobiš izvide, aja pa zdravnica ti pove kako in kaj.

z mojo prehodnostjo je vse uredu, maternica je sedlaste oblike kar ma vsaka 10 ženska.

problem je bil ko sem prišla domov. imela sem tako neznosne bolečine da sem kar jokala. na srečo sem imela nalgesin 500 in sem ga vzela, in potem sem  dobila še vročino, 37,8. zvečer sem vzela še eno tableto , vročina je šla, bolečine pa tudi. danes je boljše, na otip me še vedno malo boli ampak je boljše.

tako, upam da vas nisem prestrašla... lp in velik sreče vsem

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
20.4.2009 14:32:00   
majalina
Bebiii, a si to na obali bla? sklepam po imenih zdravnikov?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
28.4.2009 20:59:40   
čebelca2
hej punce.

še moj piskrček k tej temiuser posted image po 2ss so mi februarja v ljubljani odstranili veliko pregrado. in na moje velikooooo začudenje sem po prvi tečki že zanosilauser posted image user posted image user posted image zdej sem v 9t in vse vredu, srček razbija... upam da tudi vse  vas kmalu čaka prijetno presenečenjeuser posted image lep pozdrav

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: HSG in zanositev po tem posegu
18.5.2009 16:16:08   
rinamali
Lepo pozdravljene punce!
Sem nova na forumu, problem, ki ga imam pa ni več tako nov. Po 15 mesecih poskušanja, še nisem zagledalauser posted image .
Pred 10 dnevi sem imela HSG in po posegu mi je gin. povedal, da sem imela zamašene jajcevode, da pa so mi jih odmašili in da je zdaj vse okuser posted image in da morava s partnerjem takoj v akcijo.
Na izvidih pa piše dobra obojestranska prehodnost in nič omenjeno, da so bili zamašeni.
Glede na bolečine in to da je kontrast stekel šele po 3. ampuli so sigurno bili zamašeni.
Kaj menite ve? Je katera imela takšno izkušnjo, da so ji uspeli odmašiti jajcevode in nato zanosila?
Po naravi sem malo skeptična in nekako ne verjamem, da je zdaj vse okuser posted image


(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?