|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
9.2.2008 14:26:21   
maja24
Klarazan jest pa kultura sva pa dva velka pojmauser posted image user posted image user posted image ,sam je res kle en velk zatišje no ja temu primerno je vreme ki kr kliče da gremo vn,sam jest sm not ker moj gleda biatlon jest pa upam da bo reku če greva nekam na eno torto pa na sprehod.

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
   RE: Julijčice 08
9.2.2008 16:01:46   
klarazan
No, vidim, da sta se danes celo dve nosečke najdle, ki so pogledle mal tuki gor, sicer pa maja24, ja , vreme je res prelepo za posedanje pred računalnikom, ampak jaz imam v hiši toliko dela, da za kakšen sprehod sploh ne najdem časa, imam pa prižgan računalnik in sem na RR, pa vsake toliko časa mal pokukam, če se tuki gor kaj dogaja, sicer pa to verjetno ne bom več dolgo (ko prideta otroka not, bosta gotovo v luftu pri kakšni igrici, pol pa jaz odpadem z RR-e).user posted image
Lep sončen dan še naprej vam želim.user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
   [Brisano sporočilo]
9.2.2008 16:13:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4803
   RE: Julijčice 08
9.2.2008 16:51:56   
klarazan
flower, naj te potolaži... jaz sem imela tak dan včeraj, dones je pa čist fajn.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
   [Brisano sporočilo]
9.2.2008 19:38:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4805
   RE: Julijčice 08
9.2.2008 21:32:15   
sasi13
danes je pa res bil lep dan - sem šla celo na sprehod user posted image in bi blo škoda cel dan zabit za računalnikom!
inigo to pomeni da si nam (skoraj) vse pokupla, kam sta pa šla to zapravljat? sej se res splača mal dje peljat in kupit, ker pri nas so določene stvari full drage! včeri sta bla soseda v kiku in sta dobila full lepe cotke in ugodno! kompletek majčka in hlačke za 8 eurov in majo najmanjšo številko 46!
flower sej bi se jz tud mogla danes učit pa ni potegnalo, čiščenje kopalnice sm pa na jutri prestavla user posted image čeprav je nedelja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
   RE: Julijčice 08
9.2.2008 23:08:09   
lex
Inigo in vse ostale, ki kupujete stekleničke. Na srce vam polagam, da kupite PLASTIČNE. Moja dva (Alina še posebej ko je takuser posted image ) vržeta flašo skor vsakokrat dol. Če bi meli steklene bi sam flaše kupovala. Pa tud potem zunaj pijejo čaj zunaj, pa jim lahko dol pade in že imaš črepinje po tleh. Jaz mam aventove (lahko točijo, če vliješ vanje prevroče tekočin (prekuhano vrelo vodo, kot priporočajo navodila za mleko), nuk-ove, ki pa tud točijo če jih vzameš na pot poleg, ker moraš dat noter štofelček med cucljem in flaško. Jaz bom 1x diplomirala iz flaš. še sreča, da bom mela samo 3 pamžeke, ker drugač bi znorela. saj veste vsakl more met svojo firmo flaš, da jih ne pomešašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

jaz sem dans ful slabe volje drugač, ker bi morala ven na večerjo in pol smo kar cel dan neki šibali okoli (trgovina, pa naši so neka drva spravljali) in pol smo prišli domov, pa bi morala k babici in dedanu pa se je mulc uprluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drugač skoz gor rine, dans zvečer pa ne , pa on ne bo gor spal, pa po tleh se je metal in sedaj mi manjka še samo make up in bi lahko šla. Ona dva pa sladko pančkata v spalniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tak da ssva se odločla, da smo cela dva dni neki dedanom pomagali, jutri mamo pa dan za nas 4. ven greva pa drug vikend. Pa tako sem se veselila, da bova po dolgem času šla venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Naj vas sonček greje in čuva luna.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
   RE: Julijčice 08
10.2.2008 12:34:29   
Inigo
ja ja, itak, za potem, ko bo miceno samo pilo, je plastika zakon. pa saj smo kupili že prej tut eno plastično flaško, 2 pa sem dobila... skratka - rabi ktera kako flaško? user posted image steklene pa sem kupila za mleko, saj pravijo, da plastika in mleko ne gresta skupaj (to mi je rekla pediatrinja). ne vem pa zakaj in kako... user posted image

sasi13 - neeeeeeeeeee, saj nisva vse pokupla. skoraj vse! user posted image eh, kupovala sma pa v H&M in u Toys'r'us. to kar sma si tu nagledala sma gor kupla... user posted image cene so skor iste, določeno pa je blo bolj znižano kot pr nas... nama je gajst, da pač kupima drgje... user posted image

drgač se pa dans nekam čudno počutim... ni mi neki fajn. ne vem... ne boli ne glava, sam mam tak čudn filing u njej... pa ne morm neki stat pa hodit dolgo... kr ležala bi... ma ktera kak nasvet?

aja, še to! če je kater fuuuuuuul utrujena in to, ji najbrž premanjkuje magnezija. in je res! jst od kar mi je G predpisala magnezij, kr bolš počutim. razen dans... user posted image pijem pa 4 tablete po 100mg na dan. kr dosti. tk je G rekla... in kr pomaga. kr dobiš energije!



(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
   RE: Julijčice 08
10.2.2008 13:00:22   
klarazan
Meni osebno tale magnezij čist nič ne pomaga, ker pritiska čist nič ne vzdigne, tak, da smo tiste, ki imamo nizek pritisk pač malo bolj utrujene in počasne.
Inigo mogoče pa je tudi pri tebi takšen problem.
Lep dan.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
   RE: Julijčice 08
10.2.2008 13:11:38   
maja24
Jest tut pijem po 3 šumeče tablete na dan (magnesol) pa morm reč da je kr dobr za odžejat,sam proti utrujenosti mi pa prou nč ne pomaga.

A je kira včeri gledala Trojo,men je bil tko dobr film sam na žalost sta dva ful lepa tipčka umrlauser posted image user posted image user posted image ,to ni feruser posted image user posted image user posted image .Bi ga kr šeenkrat gledala.user posted image

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
   [Brisano sporočilo]
10.2.2008 13:28:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4811
   [Brisano sporočilo]
10.2.2008 13:28:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4812
   RE: Julijčice 08
10.2.2008 13:40:02   
Inigo
hja, tut men ni jasno, zakaj neb mleka dajala v plastiko... user posted image pa ko so plastične tak lepe... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
   RE: Julijčice 08
10.2.2008 13:49:27   
maja24
Vidm da že vse mal nakopujete,midva sva pa rekla da pred šesti mesecem ne bova nč kupla,mi je pa itak teta rekla da ma 8 škatl cunc pa da mi jih bo dala+še ostale stvari.Kar se tiče pa flašk sm pa jest za Avent k so zakon pa tut dudice bom od Aventa kupla k so ful lepe.Za vozik sta mi pa itak mami pa ati rekla da ga bosta kupla aja pa pojstlco tut čeprov sm zadnič v komisijski trgovini vidla od PER PEREGOTA  vozk ki je stau smo borih 80e,tok da me mal mika da bi kšnga rablenga vzela,sam mi mami prau da nej vse novo kupm ker je le prvi otrok.
Pa lupince sm tut vidla zelo lepo ohranjene pa tut zlo pocen ma ja sej bom vidla,sicer mi bo pa lupinco prjatlca dala k ma zej 7mesecev starga cicibana,tok da počas se bo vse nabral.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
   RE: Julijčice 08
10.2.2008 14:04:46   
maja24
Zej bom pa žalostna ker sm spet sama tuki na RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
   [Brisano sporočilo]
10.2.2008 17:41:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4816
   RE: Julijčice 08
10.2.2008 17:47:09   
maja24
Jest bom pa še mal potrpela,pol ko bo moj čas prišel bom šla pa v akcijouser posted image user posted image user posted image ,čeprou bi najraj že zej vse nakupla ampak bom tok karakter pa bom še mal počakalauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
   RE: Julijčice 08
10.2.2008 18:09:18   
lex
Moja Alina in steklena flaša z mlekom = katastrofa. Namreč naša mis mora skoz neki migat in ona je že pri 1 mesecu meni dvakrat zbila flašo z mlekom iz rok. Enostavno zamahnejo in ti nepričakuješ in flaša odleti. Jaz jih ne priporočam in moja je zrastla na tej kombinaciji pa ji zaenkrat nič ne manjka, malo potrpežljivosti edinouser posted image .

Pa cunjice ne kupujte manjših od 50, pa šeto tako hitro prerastejo. Če sepa otrok prej rodi pa itak lahko mamo ali taščo ali pa atija pošlješ in kaj kupijo. Ali pa enostavno rečeš obiskovalcem da rabiš to. Jaz sem jamrala za kratke rokave in sem jih dobila skor od vsakega.user posted image  Naj vam ne bo nerodno rečt kaj rabite, ker drugač dobiš čist adijo stvari, ki niso uporabne.

Meni je pa taščica kupla tako lepo darilouser posted image  eno ful lepo torbico in šaluser posted image user posted image user posted image user posted image .

Komaj že čakam sredo, da vas vidimuser posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
   RE: Julijčice 08
10.2.2008 18:17:19   
maja24
Jest tut Lex sam mal bom zamudla,mam pregled 10.40 pa bom vidla kolk hitr bom na vrsti.Kako se bomo pa prepoznale?user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
   RE: Julijčice 08
10.2.2008 18:35:01   
sasula
Živjo vsem,

mene zanima koliko kg ste pridobile. Sem 16 teden in 2kg in full malo se mi pozna. ZDej me pa ene prijateljice strašijo, da je to malo premalo. PA jem več kot prej in pazim, da je zdravo, nutelo jem npr.res samo za zajtrk. Drugače pa se probam cukru izogibat. RAzen sladoledu, to je sladica, ki si jo največkrat privoščim. Drugače razen na sladkarije pa nič ne pazim.

A je to res premalo??

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
   RE: Julijčice 08
10.2.2008 18:37:34   
lindy
Ne ne nič ni premalo, čist vredu je, jest sem v 18 tednu pa sem pridobila še me 2kg in mi je g. rekla, da to ni čist nič narobe, ti sam lepo uživaj v nosečnosti in jej kar ti paše!

_____________________________

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
   RE: Julijčice 08
10.2.2008 18:42:43   
maja24
Sesula Pušenjak je reku da se ti ni treba do 20t nč zredit,pa sej se boš še veliko preveč zredila tok da ne se sekirat,bodi vesela.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
   RE: Julijčice 08
10.2.2008 18:48:51   
sasula
hvala za odgovore.  Upam,da jih ne pridobim več kot 12kg v celem času.

lp,S

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
   RE: Julijčice 08
10.2.2008 19:17:26   
Blacky30
Sasula, sploh ni panike. Jaz se nisem zredila še nič do sedaj. Glede strahu, koliko se boš zredila do konca, pa je čisto odvisno, koliko si bila težka že pred user posted image . Ponavadi je tako, da se suhice zredijo zelo veliko, tudi do 30 kg, medtem, ko se tiste, ki imajo že kilažo pred user posted image , ne zredijo toliko. Jaz se o tem nisem sekirala. V prvi user posted image  sem se zredila 18 kg. Zdaj je čas za uživanje, ne pa sekiranje in štetje kg.user posted image


Sicer pa pri nas je stanje spet bolano, mali je po zadnji dozi antibiotika, naslednji že spet imel vročino, kašelj in litje iz noska. Groza, ni konca temu!!user posted image user posted image user posted image  Jutri bi naj končno praznoval rd v vrtcu, pa sploh ne vem, če ga bom lahko peljala ali ne. Bom videla, kaj bo prinesla noč.

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
   RE: Julijčice 08
10.2.2008 19:17:45   
lex
A bi lahko ena rezervirala plac v tisti slaščičarni? Da ne bomo pol prišle pa iskale kaj drugega.
Spoznale se bomo pa tako, da bo tam en kup babnic, ki se bojo klicale po nicikih in se rokovale. Jaz pridem z Alino in bom mela voziček. Definitivno bo moder, kak bo pa velik pa še ne vem, ker ne vem katerega bom zraven vzelauser posted image . Saj če rezerviramo in ko uletimo not bomo vprašale pa bojo vedeli.
Ampak zmenle smo se pa glih v slaščičarni, tak da vam še torte ne morem spečtuser posted image user posted image

Blacky saj če nima vročine je to samo prehlad. Je pa sranje, ko so kar naprej bolani. Tud vreme pripomore k temu, ker je ful toplo, potem pa lahko mimogrede ali preveč ali pa premalo oblečeš otroka. Saj ko zapiha je pa ful hladno.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?