Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

...od previjanja, kolik, dojenja in bolečih bradavic, jokanja...Ampak vseeno komaj čakava da pride in daga dobimo!
(in to v 13. tednu)Zato ne vem, zakaj vse hodijo na Ptuj, v Ljubljano..in plačujejo mastne denarce, če imamo to tukaj - ZASTONJ! Vem, da če si naročen, lahko prosiš da ti naredijo, ne vem pa če se lahko kr samoiniciativno naročiš samo za to.
kdaj sem jaz že nazadnje spala do 12H????????????????????????????????????????? Nisem ti fauš samo jaz bi tud
. Prej je mela leseno kuhalnico (kuhlo), pa si je ta ozek del v usta tišala, ko sem ji vzela, da bi ji obrnila, pa je cvilal ko bi ji kdo vse laske hotel izpipat. No midva sva mislila danes it ven, pa sva mela moje na obisku (ker jih cel teden ni blo)
, pol je bil pa princ že tak tečen, da sva rekla brezveze da ga zdaj v zgornji štuk tišia, ker bi samo 1 uro najedal zakaj. Boma si doma kokice spekla pa kak film pogledala in se spet doma šla romantiko. Jaz pa tak pogrešam folk.