|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Odstranili so mi pregrado!
6.3.2008 14:07:35   
...Martina...
Giotti, mene so operirali v Šempetru pri Gorici. Operacijo je izvajala dr. Venier Barbara. Ful fajn in ful prijazna. Ni nič rekla da ne smem. Samo naj grem po 1 menstruaciji k moji g. na pregled.

kimmii, tudi jaz računa iti v akcijo pa po 25. To naj bi bilo po pričakovani menstruaciji 18. hihi Bova v borbi skupaj.

lp

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Odstranili so mi pregrado!
6.3.2008 14:20:29   
crvicek
Hvala punce.

Tudi jaz upam, da bom kmalu dohitela Polynesio. Danes sem šla k mojemu splošnemu zdravniku glede slabokrvnosti in mi je predpisal sirup za železo in je rekel da se ne smem sekirat, ker moje telo itak že leta funkcionira z nižjimi vrednostmi. Saj sem vam že enkrat opisala, da sem bila pred sedmimi leti hospitalizirana zaradi hude slabokrvnosti in takrat so mi po  postavili diagnozo sideropenične deficitarne anemije kar pomeni slabokrvnost zaradi primankovanja železa. Glede na to da od takrat zelo skrbim da se pravilno prehranjujem in sem hodila na redne 2x letne kontrole krvi ( še oktobra 07 so bili izvidi ok), me je tokrat to zelo presenetilo, ker res nisem pričakovala. Je pa res, da sem v zadnjih mesecih full obremenjena, saj sem se letos vpisala na magisterij in se trudim delat vse izpite v rokih, tako da upam da bom do julija opravila vse obveznosti. Tudi zdravnik pravi, da je lahko razlog za poslabšanje krvne slike.
No ma zdaj se bom še posebej čuvala, da napolnim zaloge železa še pred user posted image , kar vem da bo kmalu user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Odstranili so mi pregrado!
6.3.2008 14:40:27   
Polynesia
Punce zdej pa da se neki zmenmouser posted image user posted image user posted image prosim da potem ko dobite zeleno luč, takoooooooj stopite na plin user posted image user posted image user posted image da bomo skupaj srečke user posted image  in se bomo z buškoti dobile, jupiiii.

Držim pesti za moj prvi pregled, jutri kličem G, in seveda za vse vas moje sotrpinke da boste čiiiimprej user posted image .

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Odstranili so mi pregrado!
6.3.2008 16:38:58   
Anonimen
Polynesia, prosim, povej mi nekaj...

Če imam js recimo 1. dan ZM 19.4., histeroskopijo in odstranitev 24.4. - naj M potem normalno pričakujem ali se zaradi odstranitve prekine ciklus? Ker imam cikluse na 31-33, naj jo pač pričakujem tako kot ponavadi, šteto od 19.4.? Zanima me, če laporoskopija in histeroskopija zmedeta ciklus ali ostane štetje enako?


Hvalauser posted image


(odgovor članu Polynesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Odstranili so mi pregrado!
6.3.2008 16:44:13   
Polynesia
urskaj ne vem če ti bom sicer znala odgovort, zato ker sem jaz morala po operaciji jemat še eni škatlo stedirila do konca in potem sem dobila M. Prišla sem iz bolnice v petek, v soboto sem imela zadnjo tabletko, takouj v nedeljo pa sem morala začet jemat novo škatlico 21dni, nato sem dobila M, sicer ful manj kot ponavadi ravno zaradi tabletk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Odstranili so mi pregrado!
6.3.2008 17:21:42   
tane
kiimmi, če prav razumem ti nisi dobila nobenih tabletk za jemat po operaciji in lahko začneš takoj po prvi user posted image ?
hvala za tvoje odgovore, držim pesti oz. navijam zate med aprilkami? pa da bo tako kot pri Polynesii, da v prvem poskusu zagledaš user posted image .

Polynesia sem ti poslala na ZS a si dobila?

martina, seveda tudi zate držim pesti, da vama s kiimmii rata takoj!

crvicek, ti pa zdaj lepo skrbi za svoje zdravje, z zdravo prehrano oz. verjetno imaš kakšno posebno dieto, da imaš več jedi z železom na jedilniku, pa da bo tvoje telo optimalno nared za user posted image . obveščaj nas kdaj začneš z akcijo, pa veliko uspeha pri izpitihuser posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Odstranili so mi pregrado!
6.3.2008 18:32:04   
kimmii
Tane, jaz moram samo stediril do konca pojest, še par tabletk imam, nič drugega mi niso dali.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Odstranili so mi pregrado!
6.3.2008 22:22:54   
Anonimen
Aha..., pri tebi je bila drugačna situacija. Jaz moram kakšen teden pred M tabletke nehat jest, zato me zanima, kako je potem. 

(odgovor članu kimmii)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Odstranili so mi pregrado!
10.3.2008 15:52:56   
Barachiel
kimmii kako si opravila? Ah pozabi sem že prebrala eno stran nazaj user posted image potem pa veliko sreče, da čimprej zagledaš user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil Barachiel -- 10.3.2008 15:54:09 >


_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Odstranili so mi pregrado!
10.3.2008 19:55:14   
kimmii
Barachiel 1000000000 hvala..................

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.3.2008 9:25:25   
...Martina...
Ojla pupe, vidim da ste vse ok.
Mene je začel boleti trebušček... verjetno se vse pripravlja na 1 user posted image . Joj, da bi res prišla. Kako je težko čakat in še nič se crtat. Je kar naporno to. A pripravljamo energije za naslednjič.

Jaz pa moram do lekarne si iskat kej folne in vitamine...

Lepo se imejte.


(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.3.2008 10:08:32   
tane
Martina, super upam, da user posted image  čimpreje, kam greš potem med 'Aprilske borke' ?da vemo navijat zate.

pa ti kiimmi, tudi med 'Aprilske borke' ?, da držimo pesti tudi zate.

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.3.2008 15:04:08   
giotti
Pupe, še šest dni do pregelda moje pregrade. Sicer nisem naročena, ampak bom šla kar tja direktno k sestri od zdravnice in rekla, da bom plačala. Potem se bom pa morala odločit, al odstranit al ne. Joj, kako bo težka odločitev.
cmokec vsem in velik user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.3.2008 16:18:54   
...Martina...
Ja tane, med aprilske borke. yuhuhu.

giotti, če ti jo ugotovijo ni druge kot it. Meni so tudi tako govorile: je, je ni... pole sem rekla, da če provam zanosti in vidimo kaj rata, ... pol je pa rekla, ne gremo najprej na HSC. Sej veš kolko je bila konkretna ne...2-3cm.
Sej glede posega ni panike... bolj je, k se ti doba zavleče za dva do tri mesece. jutri je pri meni 4 MESECE OD SS.

Držim ti pesti, ti kar pejdi na pregled.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.3.2008 16:35:15   
giotti
Martina, ful hvala za nasvet.

Pregrada pa je že bila ugotovljena na dan splava slučajno in zdaj pa hočem k tej isti zdravnici, da mi kaj več pove, kako je z menoj.

Držte pesti, da mi v ponedeljek uspe priti do zdravnice, do katere bi sicer mogla čakat pol leta, da bi prišla na vrsto!

cmokec

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.3.2008 17:06:39   
crvicek
Ojla moje drage punce.

Te dni bolj malo pišem, vas pa vseeno berem vsak dan. Jutri bo en teden od moje operacije. Počutim se super, tudi krvavim ne več (v bistvu sem samo prve tri dni), le malo rjavega izcedka imam.
Ravno danes me je klicala ena moja prijateljica, da je tudi njej G ugotovila pregrado. Vsa je iz sebe, ker sta s fantom ravno načrtovala naraščaj. Joj koliko nas je (imelo) to pregrado.
Ravno včeraj sva se pogovarjala z možem, da pred mnogimi leti nekatere ženske s pregrado sploh nikoli niso donosile oz. so bile neplodne, kajti pregrado se odstranjuje zadnjih 15 let. Uboge reve. Zahvala napredkom v medicini pa danes operirajo pregrade tudi preventivno in tako bomo lahko kmalu tudi me postale mamice.

Jaz imam še 14 tabletk in potem user posted image . Se že veselim user posted image user posted image user posted image .

Martina držim pesti da bi kmalu prišla user posted image in da se začne akcija.user posted image Ma ti nisi pila tablet, ne?





(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.3.2008 17:14:51   
pajek
Naj vam še jaz zaupam svojo izkušnjo. Preden sem prvič zanosila, sem vedela, da imam pregrado. Po pogovoru z mojo gin. -novo (ravno takrat sem jo zamenjala ), sem se odločila, da poskusim zanositi s pregrado- kljub vsem tveganjem. Zanosila sem takoj. Tretji mesec me je dala preventivno v bolniško, ker je rekla, da je največ ss do takrat. Vse je bilo v redu. V 4.m. sem zakrvavela, bila sem par dni v bolnici, niso ugotovili zakaj. Potem sem do konca nosečnosti zakrvavela še trikrat, za vsako bila par dni v bolnici, nikoli niso nič ugotovili in tudi nikoli niso omenjali pregrade zaradi tega.Rodila sem normalno, dva dni pred rokom, zdravega otroka.
Ko sva se odločila z možem za drugega otroka, pa sem rekla, da grem operirat pregrado, DA BO JA DRUGA NOSEČNOST BREZ TEŽAV ! Jemala sem tabletke, se naročila v bolnici ( v Celju se čaka 3. m. ), poseg je minil brez težav, rekli so , da je treba 3. m. počakat. Ko sva šla v akcijo je ratako takoj. Bila sem presrečna in niti slučajno nisem pomislila, da bi lahko bilo kaj narobe. Pa je bilo. V 12. t. so ugotovili, da je plodek umrl. Kmalu sem spet zanosla in spet nimam sreče. Spet je tukaj 12. t. in moj plodek ima zelo, zelo hude okvare in moram iti na čiščenje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se opravičujem, ker sem  se tako razpisala, a hočem povedati, da če bi se zdajle še enkrat odločila. pregrade ne bi dala ven.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.3.2008 19:07:24   
Barachiel
pajek zelo mi je žal, da moraš prestajati vse to. Sočustvujem s teboj, čeprav sama nimam nobene niti malo podobne izkušnje. A pa so zdravniki potrdili, da so tvoji sedajšnji problemi res povezani z odstranjeno pregrado user posted image  Mogoče problem tiči kje drugje... Želim ti, da bi se vse razpletlo v tvoje dobro in to čimprej user posted image  pa glavo pokonci in pozitivno misli user posted image

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu pajek)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.3.2008 19:45:31   
crvicek
pajek, žal mi je za tvoje ss. Tudi sama sem že izkusila to grenko izkušnjo in vem kako je. Glede tvojih ss težko komentiram, ma meni so po ss odstranili 3cm pregrado. To je zelo velika pregrada in bo besedah dr., ki me je operiral imamo ženske s tako veliko pregrado izredno malo možnosti za donositev (nekje okrog 2 %). Če pa ne bi imela ss pa verjetno tudi jaz nebi šla na odstranitev pregrade.

Vsem nam želim user posted image in zdraveuser posted image .

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.3.2008 20:15:05   
pajek
Hvala za dobre želje. Veste, saj ta dva moja ss nista povezana z operacijo, samo žalostno je to, da, ko sem imela pregrado, je bilo v glavnem vse v redu, sedaj, ko je pa nimam več, pa so same tažave.  In to že dvakrat.
Vem, da je treba pozitivno mislit, a trenutno tega nisem sposobna- sem samo prazna ! Ena sama praznina in otopelost. user posted image   Verjamem pa, da bo čas prinesel tudi optimizem .
Lepe pozdravčke vsem ! 

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Odstranili so mi pregrado!
12.3.2008 0:27:35   
Anonimen
Pajek, drži se.

Kdo pa te je operiral v Celju?


Srečnouser posted image

(odgovor članu pajek)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Odstranili so mi pregrado!
12.3.2008 8:35:09   
pajek
Urskaj, nimam pojma, kdo me je operiral. Ker imam gin. drugje, se tudi nisem mogla zmenit.
Pozdravčke ! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Odstranili so mi pregrado!
12.3.2008 8:37:41   
Anonimen
Kaj pa ti piše na odpustnici, kateri zdravnik je?

(odgovor članu pajek)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Odstranili so mi pregrado!
12.3.2008 9:38:48   
...Martina...
Pajek, zelo mi je žal za tvoje ssuser posted image . Misli pozitivno in boš vidla ki ti bo uspelo. Ti imaš vsaj že nekaj doma za crtat. Ne pozabi na otročička...user posted image

Mene so rekli da mogoče je bil ss zaradi pregrade: Mi je pa rekla po operaciji, da upa, da je bil ss prau zaradi nje, in da ni bilo kakšnih genskih, kromosomskih napak... Žal niti oni ne vedo, žal narava dela po svoje. In upajmo, da ne bomo imele več teh smol, in da se nam bo tudi nam sončece posmejalo.

Aja, danes sem dobila mojo user posted image user posted image user posted image , kako ona dela... he he In je prišla. končno, še predčasno.user posted image user posted image user posted image Vse imam zblojeno, da sploh si ne moram računati ovulacije... bo treba s toplomirčkom ali pej vsak dan po trikrat. user posted image


Crvicek, sem vesela da si ok. Ti zdej samo počivaj in dobro okravaj. Tudi če nič ne boli, je operacija. Kaj so ti rekli pa tebi, koliko časa moraš biti brez user posted image in kdaj lahko začneš delat na user posted image ?
Ne, jaz sem samo do operacije pila Danoval (hormonske t.) in potem nič več.

Giotti, mene so tudi takrat ugotovili pregrado ob ss, in po 1. menstri sem jo jaz kar klicala v bolnico (ima tudi uradne ure) in jo vpr. za nasvet. Sej oni so tam za nas... ti kar pridi do nje ali tako ali tako.

pupe, lep dan...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Odstranili so mi pregrado!
12.3.2008 9:40:49   
Barachiel
pajek kako pa ss komentira tvoj osebni G user posted image  Ker verjetno ni kriva pregrada bosta morala najti neko drugo rešitev oz. problem...

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu pajek)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?