|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako ravnate s plačo
23.3.2008 16:37:37   
MiriaM
Plačo dobim 15., 18. pa mi gre z računa večina odtegljajev- kredit za avto, obrok življenjskega naložbenega paketa, obrok zavarovanja za avto...
Ko odštejem to, ponavadi prenakažem od 100-200 € na svoj drugi račun, ostalo je pa za ponucat...
Zaenkrat živiva povsem lepo, vendar se bo v kratkem verjetno precej spremenila situacija, ker nameravava začet z gradnjo.

(odgovor članu 55barbara)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kako ravnate s plačo
23.3.2008 17:34:55   
vaney
jaz poravnam najprej svoj del položnic in kredit, mož svoj del položnic in kredit, potem greva v trgovino v malo večjo nabavo, natankava oba avta, ostalo pa sproti kupujeva, nekaj pa gre tudi za uživanje. pred prihodom user posted image  je šlo vsak mesec še kar nekaj za otroško opremo, zdaj pa plenice+mleko, kakšna oblekica in to je to. se da preživet, ampak je vseeno treba malo računat.

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu MiriaM)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kako ravnate s plačo
23.3.2008 19:14:18   
žetev
s plačo živimo, prvega, petnajstega...ali zadnjega...



_____________________________

kar seješ to žanješ

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kako ravnate s plačo
23.3.2008 20:49:49   
Anonimen
nama na 18. ko pride plača najprej potrgajo trajnike, kreditne kartice (hrana in bencin) in pufe in ko grem pogledat račun je skor prazen. jebi ga tko je :)

(odgovor članu 55barbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: kako ravnate s plačo
24.3.2008 16:51:03   
smotka lonib
midva nič ne prišparava, ker so skoz neki stroški user posted image (zavarovanje hiše, reg. dveh avtomobilov, kurjava, šolske položnice ....). regres pa ponucamo za poletni dopust na morju. edino kar špara je to, da imava ene 4 zavarovanja (življensko, 3-krat različna naložbena)

_____________________________

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: kako ravnate s plačo
29.3.2008 17:36:13   
janjja
Ja, ja ... Imava 15. oba plačo- in se je pol 18. že rešim. Odtegnejo mi kredit, pa plačam položnice in ponavadi grem res v trgovino. drugače pa imamo še dva naložbena pa dva pokojninska stebra pa naložbeno za tamalo pa dva avta itd....

Aja pa gradimo....
Ne ostane nič ampak je za čez mesecuser posted image
Pa obvezno si kupim kaj novega vsak mesec in tamali kakšno igračo in cunjo...

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: kako ravnate s plačo
31.3.2008 11:31:39   
žarnica
Prej,ko sem bila v službi,sem dobila plačo 5 in je šlo lepo skoz mesec.. Sedaj pa porodniška "pride" komaj 15. isti dan ima mož plačo,tako da moremo malo stisnit,pa gre skozi mesec. S svojo plačo najprej plačam položnice,odtegnejo mi kredit,potem grem v trgovino. MOževa plača je pa za tekoče stroške. ah,bo že

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: kako ravnate s plačo
3.4.2008 21:14:57   
bejbi3
Hm, takole: denar skupen, scier na dveh računih, na pay dan ne tečeva brezglavo v trgovino (se zgodi včasih, da že primanjkuje česa, potem že isti dan), nakupi so ponavadi premišljeni, načrtovani, včasih pa plane zamenjamo, če je ravno nekaj v akciji (res akciji ne kvazi akciji) 
Poplačava 2 kredita (hiša, avto), položnice, otroške dejavnosti, hrano, kozmetiko, kakšno cujno (trenutno manj cunj, ker otroci ponosijo drug za drugim, jaz sem v porodniški,...) in več opreme:  športne ali hišne, knjige.
Varčujemo ne, osnovno existenco imamo, pač s krediti (( .Vlagamo vase, jaz sem ravno končala študij, mož študira, otroci se ukvarjajo z dejavnostmi, poskušamo čimveč športat, se zdravo prehranjevat, da bomo lahko še dolgo delali.

Čeprav smo ravno v fazi dogovora, da vsaj nekaj mesečno damo na stran za nepredvidene stvari, ki lahko doletijo veliko družino. Upam, da nam rata.   

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: kako ravnate s plačo
4.4.2008 9:40:41   
mighi
Mi2 ne greva zapravljat po plači (5. oz. 8. delavni dan v mesecu), ampak si izračunava mesečne izdatke in  koliko nama ostane na koncu. S tem potrem razpolagava oz. dava na varčevalni (tega je zadnje čase-€, bolj malo).

(odgovor članu bejbi3)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: kako ravnate s plačo
4.4.2008 10:50:19   
Anonimen
Najprej odvzamem stran za vse račune (hrana, položnice, bencin,..). Potem vzamem stran za druge nepredvidene stroške, ostalo (kar ni veliko) pa zapravim za oblačala in čevlje za user posted image . Včasih tudi sebi kaj kupim.Pa trudim se, da mi vsaj 50-100 Eur ostane na računu. 

(odgovor članu mighi)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?