Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

čisto možno! kje pa majo najbol pocen te modrce? da bi najprej res probala nosit enga... če mi bo odgovrajalo.
verjetno malo pritiska na mehur. Je pa zanimivo, da ne čutim, da me tišči na vodo oz. čutim samo nek pritisk, ampak me prej začne bolet v spodnjem delu in ko opravim je vse takoj bolje.
, men osebno se zelo lepo sliši TIM in HANA.
čez dan sem skoz na wcju, komaj grem, pa me že spet tišči, bi blo najboljš ostat kr v kopalnici... ponoči zgodba ista, grem več kot 10krat lulat ponoči... včasih vstanem, grem lulat, pridem nazaj, čez dve minuti me tako tišči, da morm spet it... včasih je ful včasih samo malo, ampak nikol ne vem, kaj je in pač morm it pogledat. tut ko že lulam, kr teče iz mene, če bi pol ure sedela gor, bi pol ure teklo, očitno mam slab mehur... spanje zadnji teden ne vem kaj je. prebedim celotno noč, sem čist fertig že... močne brce, mehur, bolečine v križu... poleg pa čista nespečnost... ležim z zaprtimi očmi, čas pa teče... no ja, pa sej bo bolš.
. Lulček je še vedno na svojem mestu.