|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
21.3.2008 14:17:33   
Freycha
uuu full smešni fotki sem najdla. Sicer sta bolj slabi in nista čisti, sta pa fuull smešni user posted image user posted image  user posted image no, vsaj meni user posted image

user posted image

user posted image

da vam polepšata dan in vas vsaj za sekundo spravita v boljšo voljo user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 21.3.2008 14:18:14 >

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
21.3.2008 16:48:14   
Češnca
Freycha se ti pridružujemo. Ravnokar smo se zbudili - vsi trije smo spali 1,5 ure. user posted image user posted image user posted image  Anžej je spal sploh prvič popoldne v posteljici, drugače vedno v vožičku ali pa ne spi.
Fotki sta svetovni. user posted image user posted image user posted image

poldy o, joj! Me kar srh spreleti... Bogo dete, starši, tudi varuška. Jaz vedno zabremzam vožiček, četudi na ravnem.

tejči a mi smo se pa zmenili za selitev? user posted image  Anžej tudi od sobote dalje nina v svoji sobi (ne morem napisati sobici, ker ima največjo v stanovanju) in spi kot polhek.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
21.3.2008 16:54:04   
Ronči
Mi smo prišli iz Dolenjskih...super je blo!!!!!! Ni blo gužve in smo uživali, sploh pa Klara. Vriskala je, kot da je na veselici user posted image

drugače se mi zdi Fredov obroč kar neroden, , imela sem občutek da bo kar spolzela ven user posted image

,,,,ššfd                   Klara komentira user posted image

JAz sem zmantrana kot sam hudič, mala je pa polna energije

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
21.3.2008 17:01:48   
Ronči
Uf sramote, šele na bazenu sem ugotovila, da je modrc zelo, zelo premajhen user posted image , glih kaj sem jih zakrila...ma tak na pol user posted image ... Spodnji del je pa prevelik user posted image

nujno moram v šoping po nove kopalke, saj gremo aprila v Čateške za teden dni user posted image , sam kje jih pa prodajajo pozimi, mogoče Komet, Beti..še kje????

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
21.3.2008 19:23:26   
Ronči
Zakaj je pa Dita tak skisana?user posted image

btw, danes se jaz sama s sabo pogovarjam user posted image  user posted image  user posted image

bo kreg?

ne bo kreg???

bo kreg????

ne bo kreg????

uf, zdaj sm pa že dosadna sama sebi user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
21.3.2008 19:36:02   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Zakaj je pa Dita tak skisana?user posted image

po pravici povem nihče od nas ni vedel točno zakaj. Je pa bilo tega joka in tečnarjenja cel vikend čez glavo dovolj. Je pa res, da je bilo v koči zelo vroče (nimamo drugega, kot peč na drva, ki pa zelo zelo zagreje bajto), pa zunaj je bilo tak slabo vreme, da nismo mogli nič ven, ker pa je peč zelo zelo vroča, je pa nismo hoteli imeti kaj dosti na tleh in vse skupaj je pripeljalo do tega, da je bila cel vikend tak tečkana.... Ampak je pa meni na teh dveh fotkah tak srčkana in smešna, da si nisem mogla kaj, da ju ne bi objavila user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
21.3.2008 19:51:36   
Anonimen
faca je ditauser posted image

ronči jaz navijam za nekreguser posted image user posted image

zmatrana...pa ne vem od česa...sej se mi ne da neki pisatuser posted image

aja, češnca, mejl rabim tvoj, če mi bo ratalo v prihodnjih dneh kej sčaratuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
21.3.2008 20:07:02   
siskamiska
Čer!

A je že  katera barvala jajca v vinu? Kolk časa se jih kuha?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
21.3.2008 20:35:49   
baja*
oooo kak je lubana Ditauser posted image  za polupčkat in pocartatuser posted image
ronči fajn, da ste uživaliuser posted image
siskamiska pojma nimamuser posted image

dans sem kupla ovsene osmiče od Alnature - kaj to se more kuhat al ne, nič ne piše gor, te že ne al kak?user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
21.3.2008 20:42:26   
Češnca
No, končno sem dobila obisk "s Krvavca", sem že misnla, da me bo prej razneslo user posted image , zdej pa komi čakam, da mine! user posted image

Ronči mi smo se tud hotli danes it mal namakat, pa smo si premislili zaradi zgoraj omenjenega obiska. Super, da ste uživali! user posted image

siskamiska poročaj, kako ti bo uspelo in koliko časa vzame. user posted image

baja žal ne vem...user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 21.3.2008 20:43:18 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
21.3.2008 21:47:23   
rumba
baja*, jaz jih pokuham za par minut. Sem se tudi isto spraševala.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
21.3.2008 22:36:31   
Ronči
U MATER, STE TOLKO NAPISALE, DA NE MOREM VSEGA PREBRAT user posted image

ups...črke, ne grem še enkrat pisat

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
22.3.2008 7:53:24   
Freycha
dobro jutro!

mater kak dan user posted image  bo pa danes še zanimivo, ker pridejo na obisk babici in dedka. Polna hiša torej...

Sem pa pokonci že eno uro, moj dragi pa od 6h!!!! user posted image  Samo upam, da se je tamala tak zgodaj zbudila samo zato, ker je bila polulana čez,  ker če se bo začela zbujati ob 6h, bo mene pobralo..... že ob 7h mi je sredi noči. Pa tudi za v službo mi ni nikoli bilo treba vstajati pred sedmo uro. Sem vedno vstajala ob 7.30, ker sem ob 9h šele začela s službo....

Sicer pa mala zdej že jé jutranji obrok in upam, da bo kmalu kaj zaspala in dolgo spala, ker bo čez dan manj možnosti.......

Lep dan vsem, se še kaj javim!

pa srčno upam, da ste vsi bolančki še boljše user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
22.3.2008 8:04:53   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

baja*, jaz jih pokuham za par minut. Sem se tudi isto spraševala.user posted image

baje so težko prebavljivi, tak da je fajn, če se jih vsaj deset minut kuha ,da gredo lažje skozi želodček....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
22.3.2008 8:07:30   
Ajvy
Jutro....kako zelo se meni spi...in naši pupi pač neuser posted image .........itak da včeraj nismo šle ven, ker je bila bogica....danes pa tudi ne še....ajajaj...itak je pa snegec....kr neki...še dobr da je marec...pa pomlad pa te zadeve......

Včeraj sem bila na pogrebu...a veste , da me vedno srh spreleti ob dejstvu, kako minljivi smo.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
22.3.2008 8:29:46   
baja*
jutro

fajn vreme, ni kaj... a ne ajvy, še dobro da je pomladuser posted image

hvala za nasvet za kosmiče, jih bom raje skuhala pol...

ja ajvy, minljivi in nepogrešljivi, vsaj za veliiiiiiko večino.... večkrat se vprašam zakaj tolko sekiranja in živciranja za teh par let, kar smo na Zemlji, kar je itak miskroskopska pikica v primerjavi z milijoni let.....user posted image

freycha danes pa bo porcija cartanja, kaj?user posted image  uživajte!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
22.3.2008 8:31:00   
Češnca
Jutro!

Jest mam zeloooo rada sneg! Ampak pozimi!!! No, na sprehod bomo skoraj sigurno šli. Pa pirhe barvali, pa še kaj pospravili...

Freycha uživajte v obisku!

Ajvy user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
22.3.2008 8:33:53   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

ja ajvy, minljivi in nepogrešljivi, vsaj za veliiiiiiko večino.... večkrat se vprašam zakaj tolko sekiranja in živciranja za teh par let, kar smo na Zemlji, kar je itak miskroskopska pikica v primerjavi z milijoni let.....user posted image

zato, ker ne verjamem v posmrtno življenje in je to življenje edino, ki ga imam in bi rada od njega kar se da veliko potegnila...... Če bi imela pa milijon let, bi pa verjetno 900.000 let podarila, saj jih ne bi rabila user posted image

joj, kar preveč cartanja se obeta. Pa tamala itak spet ne bo nič na tleh, ker se bo babici in dedku "smilila" in jo bosta skoz hotela po rokah vlačiti user posted image  bom probala biti čim bolj skulirana......

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
22.3.2008 9:05:43   
rumba
Ajvy, hvala za nasvet glede kosmičev. Jih bom tudi jaz dlje časa kuhala.

Pomladuser posted image user posted image user posted image
Pa še potica se mi je sfržila..........user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
22.3.2008 9:33:12   
siskamiska
Poročilo o jajcih user posted image

Kuhala sem jih v merotu, nekje 10-15 min, potem pa se jih pustila do zjutraj v vinu da so se ohladila. So pa zelo lepa, taka vijolična in imajo kristalčke gor.
Se pravi da imam Swarovski pirhe user posted image .

Priporočam! user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
22.3.2008 9:36:17   
baja*
freycha nisem to mislila, da bi mi živeli milijon letuser posted image , to sem mislila rečt, da v primerjavi z milijoni let obstoja vesolja je naše življenja samo ena majcena majcena pikica.... zato bi ga blo dobro bolj izkoristituser posted image  zase to govorim, bi si prišparala kak živček ali dvauser posted image user posted image
siskamiska superuser posted image  a majo kaj žmaha po vinu?user posted image  jaz bi jih raje v piruuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
22.3.2008 11:50:57   
kapica
Siskamiska, da se jajce barvaju tud v vinu, sploh nisem vedela. No super, da ti je uspelo. Jaz letos nisem nic barvala, ker tak nimam komu dat, pa enostavno se mi ni dalo.
Tinispela, a si ti sprasevala za nocno dojenje? Jaz sem ga zvecer fejst nasitla z kasico, pa je bilo boljse no. Pol sem ap ponoci dala nekaj casa samo za zelo caj al pa nekaj, sedaj pa tud tega ni vec treba. Ker Dino je se pri 6 mesecih ponoci kr naprej na joski visel. Pol je bilo pa boljse.
Freycha, uh, babice in dedeki, daj se sem kerga poslji, da mal za Dinotom letajouser posted image .
Ajvy, jaz si tud veckrat mislim, zakaj bi se blo treba nekaj trudit, pa ustvarjat, ce je lahk ze jutri vsega konec. En cas sem ful filozofirala, kaj bo po smrti in te zadeve, ta faza je na sreco mimouser posted image .
Poldy, a ze kaj novega ves o povozenem dojencku?

Tu je tud sneg, ma sam sneg, sploh ne moremo na kak sprehod. Tako da gremo sam malo v mesto, v kak center, ker moremo malo iz stanovanja ven.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
22.3.2008 12:20:35   
corfu
Dober dan

Aljaž je iz bolniceuser posted image , sicer z možem nista doma, ampak sta pri stricu, na kmetih user posted image  kjer imamo mi veliko sobo z štirimi posteljami in tv, tako, da tam uživata, da smo nekaj časa še narazen. Ju pa noro pogrešamuser posted image , se počutim kot ločenkauser posted image

Pirhov nisem nič barvala, sta jih pa mož in Aljaž, danes dopoldneuser posted image  Manca končno spi, včeraj ni spala niti minuteuser posted image , spat hodi pa ob desetih user posted image  ma ta otrok ni nikoli zaspanuser posted image  Zjutraj pa spi do 9.00-9.30, bo treba en sistem pogruntat, ali pa jo začet zjutraj ob sedmih zbujat, al kako?

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
22.3.2008 12:22:49   
corfu
še tole...bi se bomo spustili v nakup nahrbtnika za nošenje otroka, gledala sva Kid Comford II, a ga katera ima, ali lahko priporoča kaj drugega. Hvala!

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
22.3.2008 12:46:59   
kapica
Corfu, o kak fajn, da sta iz bolnice. A zdaj se pa rehabilitiratauser posted image ?
Za uspavanje bi naj vsak vecer za 15 min. prej sla spat recimo, al kaj takega. Ceprav pri Dinotu ni haska, je vseeno al gre ob osmih al devetih zvecer spat, on je ob 6h ziher auf. Glede nahrbtnikov pa nimam pojma, smo meli enga sposojenega, pa Dino niti slucajno ni hotel bit v njem.

Kosilo skuhano, zdaj cakam na moja dva, pol pa gremo ven.

Dino je danes poskusno v sedezu v avtu in se je dobro odneslo, sta se zapeljala do trgovine. A ve jih ze imate v sedezih? Kaj pa vozicke, a ste ze zamenjale za marele?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Baby taxi

Ali bi uporabljali storitve taxija, ki bi imel tudi otroški sedež?

Pogosto (16%)

Včasih (46%)

Nikoli (37%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!