Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, sam to res upam da mi uspe in Bog ne daj kašne bolniške, ker rada hodim v službo.

!
, sicer malo pozno, ampak namen šteje!
!
Joj, sem spet jokala, ko sem zdajče tole brala
Ttrice je nekaj ostalo, tako da vam jo z veseljem postrežem
. Hvala še enkrat vsem. Čestitke pa tudi tebi nyna84
pa je vesello brcal in niti slabo mi ni delalo.
. Oba otroka sta z ritko dol obrnjena, glavici pa skupaj tiščita. No, naslednji pregled imam 10.4.08, takrat mi bo tudi MF delala, je pa G rekla, da me bo poslala še k drugemu G, če se ne bo dalo izmeriti
je prej vedno govoril da ne bo prisoten pri porodu, zdaj pa je začel malo razmišljati da bi bil. Jaz si želim da je ob meni v tem ključnem trenutku in želim mu doživeti ta nepozaben trenutek... Upam da bo premagal strah in bo šel z mano do konca! Pravi da slabo prenaša kri in zdravnike in vse kar je v zvezi z bolnišnicami in nasploh.....
utrip
Izpit iz prejšjega tedna sem naredila
SEZNAM GIN. PREGLEDOV