Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Seks: meni tudi prve 3 mesece sploh ni pasalo, potem se je odprlo, pa ssem kmalu dobila prepoved s strani G, sedaj ko je prepoved mimo, mi pa spet ni preveč
. No, tako, tako, pa sej se morajo moški itak navadit, če ne drugega, da bodo po porodu kar nekaj časa brez. Pa ne vem, kako je njim to sploh vseeno, od marsikaterega moškega sem slišala, da mu z nosečo punco pa ni bilo ravno apetitno (to se kakšen upa priznati, ko je brez svoje drage in ko ima že nekaj pijače v krvi). 
in zato tud zatišje
je drugače tud nor na "buši" in pravi, da sem "seksi", in ful hvali (ja sej to potrebujemo, ne?) ampak meni je to pač čudno, ker sem že malo okorna in se komaj vlečem naokoli. Sicer ni pa rekel, da je
z nosečnico nekaj najlepšega
malo nazaj držimo pa ne vem zakaj. Ima menda tak občutek da bo
kaj naredil. Pa ker smo vsi skup v spalnici nama kar ni, ker se ziher kateri zbudi, pa tud če se nič ne sliši
, sma pozabla kupit raztegljiv kavč, sedaj je pa itak preozek
. Je pa res, da večji trebuh imam, bolj sexy se mu zdim in v čedalje večjem zosu bom!
, pa vedno prstek v luknjice potisne v tisti sifon na tleh, pol pa tuli ko bi ji nekdo roko vstran odrezal
LJ)
)
) PDP 2.7.08 (1
Miša)
)
, kuha, pere, lika .. jaz pa se filam z vitamini in počivam.
, bolj ko smo hodili po spalnici bolj je spal