|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
2.4.2008 16:30:31   
NiLe
Tale naša Lepa posadka oz. njen Tomaž se je držal datuma ... user posted image user posted image user posted image za prvega aprilčka.

Lepa posadka; lepo se cartajte in čim prejšnji prihod domov k svoji posadki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, Tasyo za novičko.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu barbi.r)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
2.4.2008 16:30:54   
barbi.r
Lepa posadka ČESTITKE OB VESELEM DOGODKU user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj Tomaž prinese družinici čimveč lepih trenutkov!!!

(odgovor članu barbi.r)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
2.4.2008 16:35:04   
Roberta69
Jo@n, ratalo - ful hvala user posted image user posted image user posted image . Mi tut slučajno ne bi prišlo na misel, da tisto plastiko tako postrani obrnem user posted image . Sicer pa včeraj ni bil moj dan, kar se sestavljanaja tiče - zvečer sem hotela postavit mizico, ki se namontira na ograjo balkona, pa mi tut ni najbolj šlo user posted image - kaj čem, sem zgleda v takšnem obdobju, da sem kar mal smotana.

Pralne nasvete resnično srečne in Kriste28 sem pa kar upoštevala, ker bi bila res mal nesrečna, če bi se mi cel stroj belih cunjic obarval na roza - navsezadnje le pričakujem fantka user posted image . Resnično srečna, kaj pa so lovilci barv? Sem si mal ogledovala tiste postelje, ki si mi jih zadnjič omenila... Kdo si rekla, da jo ima? In, je zadovoljen?

NiLe, kako se pa to lahko kar zmeniš za rodit? Sicer si že zadnjič nekaj razlagala... Sej sem omenila, da je bilo pri nekomu isto, ampak a je to kul, da v nekem smislu, kar prisiliš prezgodnji porod? Ker če ni nobene panike, je pa itak bolj luštno it rodit, ko si zmisliš, namesto, da čakaš in čakaš, ker si zadnje dni itak ne moreš delat ne vem kakšnih planov.

SinskaT, ja če pač ne gre ne gre user posted image .

Vzgoja: jaz menim, da se otrok največ nauči iz obnašanja okolice, se pravi predvsem veliko pobere iz odnosa staršev in tudi drugih in vse besede sveta ne pomagajo kaj dosti. Jaz bom starim staršem kar pustila, da otročka razvajajo, ker mislim, da se mora otroček pri njih predvsem zabavati. Okrog hrane pa bo pri nas še cel halo, ker imam jaz po mnogo prebrane literature zelo izbrano prehranjevanje, za katerega menim, da je zeloooo zdravo, se pa nihče ne drži teh načel (še moj user posted image ne - ampak itak naj je po svoje), za otroka pa hočem le najboljše...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
2.4.2008 16:46:51   
novopecena
Lepa posadka je s Tomažem odprla sezono aprilčic
ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu barbi.r)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
2.4.2008 16:53:43   
simvir
Lepa posadka iskrene čestitke ob rojstvu sinkauser posted image user posted image user posted image . Celi družinici želim veliko cartanja. Pa si le rodila na svoj datum in otvorila aprilske user posted image .

(odgovor članu barbi.r)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
2.4.2008 17:17:04   
Isabellabina
Lepa posadka---O kako lepa novička.user posted image za fantička,pa saj se včeraj ni nič napovedovalo ,je moglo kar na hitrco pridt in si šla lepo rodit.Lepo se cartajte in veliko veselja ob novem user posted image Tomažu.Čestitke tudi presrečnemu očku in vsej družini

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
2.4.2008 17:43:02   
SpeliG
Joj, Lepa posadka je ob sedmih zvečer še pisala na ta forum, malo pred deseto zvečer pa že pestovala Tomaža... Bravo, vsa čast.

Čestitke celi družini in lepo cartanje želim!user posted image

(odgovor članu barbi.r)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
2.4.2008 17:48:02   
JABOLKO3
Kar ne morem verjet, da je Lepa posadka včeraj rodila! Sem prav šla pogledat, kdaj se je včeraj nazadnje javila in je bilo ob 19.03 in takrat še ni nič rekla, da kaj kaže na porod, potem ti pa dobri dve uri kasneje že rodi enga orng dedca. Mislim, halo. In to prav na PDP. Nadvse priden fantek, ni kaj, sicer pa pri taki mamici tudi ni kaj drugo za pričakovat.

Torej, Lepa posadka in Tomaž - vse čestitke obema! Pa čimprej se javi in še nam zaupaj svoj 'recept'!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
2.4.2008 17:51:21   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

NiLe, kako se pa to lahko kar zmeniš za rodit? Sicer si že zadnjič nekaj razlagala... Sej sem omenila, da je bilo pri nekomu isto, ampak a je to kul, da v nekem smislu, kar prisiliš prezgodnji porod? Ker če ni nobene panike, je pa itak bolj luštno it rodit, ko si zmisliš, namesto, da čakaš in čakaš, ker si zadnje dni itak ne moreš delat ne vem kakšnih planov.

Ob današnjem pregledu je moj G rekel, da je dol vse zrelo, lahko počakam na svoje popadke ali da mi odteče voda ... drugače sem pa z njim dogovorjena v torek, ker je dežuren v sprejemni  in ker  imam za sabo dva taka poroda, ko sem prišla že odprta v P in po tem, ko so mi predrli mehur, se je vse skupaj začelo hitro odvijati, bomo pač ponovili vajo
user posted image user posted image user posted image

Sem šla pa prav čekirat, kdaj se je Lepa posadka včeraj nazadnje javila ... ob 19. uri ... ob 21.40 pa je že cartala svojega Tomažka. Pa še nič ni jamrala, da bi jo kaj matralo ... Ni kaj, očitno je bilo res ekspresno hitro user posted image user posted image user posted image Ko bi le bilo čim več takih porodov, kaj pravite, aprilčice??

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
2.4.2008 18:18:54   
Roberta69
user posted image user posted image user posted image Lepa posadka, iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image

A potem te lahko kar takole čisto na hitro prime? Moramo pa res počasi že posteljico postaviti...

NiLe, to pa fajn, da ti ne bo treba čakat in čakat in boš imela še eno princesko že kmalu pri sebi... Meni je pa user posted image glih danes rekel, da so se pri meni najbrž za kak mesec zmotili - za toliko pa mislim, da bi se najbrž težko - ker nimam nobenih težav in nič ne kaže, da me do poroda ločita le še dva tedna user posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
2.4.2008 18:38:36   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT
A ste druge aprilčice iz zadnjega konca tudi tako nestrpne?

user posted image user posted image user posted image  tudi, tudi user posted image

Barbi, mislim, da tud patronažna na začetku precej pomaga, da se navadiš na novega člana user posted image  vsaj jaz računam na to, da bo svetovala, če bo treba.

Roberta, mislim, da imaš kar prav, da se otrok od okolice uči obnašanja. tudi skor ne moremo pričakovat, da bo ubogal, da nekaj ne sme, če mi počnemo isto ... no, jaz upam, da bo nama z user posted image  uspelo speljat vzgojo tako, kot sva si zamislila user posted image

kar se pa tiče zmenjenega poroda ... če je že kaj odprto in pripravljeno, potem pomoje ni problema ... da bi pa nekaj na silo user posted image  ne vem no, jaz ne bi user posted image sicer res že težko čakam, da pride čas za našega user posted image , ampak da bi se pa zmenila in ga kar hotela deložirat ... mi pa nekak ni blizu.
Lepa posadka, še tukaj vse čestitke user posted image  pa superca za hiter porod user posted image user posted image user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
2.4.2008 18:50:43   
NiLe
Juhej, še ena aprilčica .... ravnokar sem dobila SMS od Ketrin:

Prijazna štorklja nama je danes ob 17.17. prinesla najlepšo deklico v deželi!
Ime ji je KAJA, velika 51 cm in težka 3210 gr!

Ketrin, iskrene čestitke ob rojstvu vajine princeske, naj bo zdrava in vesela deklicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Spi, dete, spi!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
2.4.2008 19:05:32   
Polynesia
Ketrin iskrene čestitke, bravo mami, bravo Kajica user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
2.4.2008 19:10:21   
malecka24
Najprej naj vsem mamicam cestitam zauser posted image in lepo naj se crtajouser posted image
Vidim da skoraj vse ze imajo pripravljeno za svojeuser posted image ,mi pa sam cunjice imamo pripravljene,posteljica pa se caka ker nikakor da moj dragi najde cas za sestavit.Upam da ne bo moja pikica kaj prej prikukala venuser posted image Sam upam da ne bom sla cez rok,ker ze  tko sm neucakana.Sam ne vem kje sem zasledila da je ena vprasala,ampak ne vem ce je tukaj,da se ji zdi da ima zelo majhen trebuh in tud men se tko zdi(36.teden sem),ceprav ni G nicesar rekel,al pa se meni samo tko zdi kaj jst vem.Po treh letih pozabis kako je oz.kako to zgleda.No drugace se pocutim v redu,edino spanje je mal omejeno zaradi trebuha ker ne najdem pravega polozaja al pa treba na stranisce,pa tud glava me zna zabolet.Ampak bom ze zdrzala,saj je se malo pa bom tudi jaz imela svojo pikico v narocju.Zanima pa me koliko ste te kozmetike za novorojencke kupile oz.ste nabavile?nebi rada pretiravala zato mi svetujte prosim.Hvala za odgovore in se pisemouser posted image LP

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
2.4.2008 19:21:17   
kekec in mojca
Lepa posadka in Ketrin, iskrene čestitke za Tomaža in Kajo! user posted image

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
2.4.2008 19:24:15   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image
Iskrene čestitke lepi posadki in Ketrin user posted image user posted image user posted image
Princu Tomažu in princesi Kaji pa vse lepo v življenju.user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
2.4.2008 20:02:27   
resnično srečna
neverjetno ampak v Ikei je bilo 9 punc in samo en dečko...pa še ta je padel v ta svet očitno v pičlih dveh uricah...neverjetno...he he...se mi danes že cel dan smeji...poslušam Mildreds kako pojejo : "volim te budalo mala, nije ovo igra šala"... in nagovarjam mojo pupo, da naj že pride ven...punce pa rojevajo kot po tekočem traku...na zadnje bom jaz  zadnja...

čestitke tudi tukaj Posadki in Katrin...in samo upam, da bo naša razbojniška hči pohitela...in bomo lahko kmalu skupaj kofetkale in uživala nekje na sončku ob debatah in smehu...

današnji dežek je pa tudi meni samo malce pokvaril načrte...moj bivši najemodajalec se mi je zjokal, ko sem prinesla rezervni ključ in morala sem za sveto obljubit, da pridem našo korenjakinjo pokazat, ko pride na svet...

uspelo nama je kupit koš za perilo, potem pa ko bi morala izbrat še kako lučko je moj dragec rekel, da je na koncu moči in da se naj za vraga že spraviva domov...revček...saj ga razumem..čisto preveč ga podim he he...

Roberta...lovilce perila dobiš na oddelkih s praški in mehčalci...sta dve vrsti...eni za belo in eni za barvno perilo...izgledajo kot papirnati robčki, ki jih daš v boben in se nanje prime barva ali sivina (pri belem), ki se izloči iz pranega perila...po koncu pranja jih enostavno vržeš preč...

kar pa se tiče vzgoje...oh ja...stari starši scartajo...starši skušajo popraviti...začaran krog...ampak verjemite...čisto vse boste znale skrbeti za te male bučke štručke in ni se vam treba bati...sicer tudi jaz še ne dojemam čisto da zdaj pa ne bo več dolgo, ko bom lahko k sebi privila to dišeče, nežno bitje...ampak kdor čaka dočaka...in očitno je pred nami finiš...ki so ga nekatere že dosegle, druge pa še čaka...

tako da...katera je naslednja?

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
2.4.2008 20:10:02   
pikica030407
user posted image

03.04.

- sireneta - GP
- Minicca - CTG
- Tejcha -CTG

04.04.

- trnuljčica - CTG
- Srčekgirll - GP
- Simvir - CTG & GP
- Barbi.R - CTG & GP

07.04.

- malamalinca - GP
- Sky77 - GP
- Spelig - CTG

08.04.

- Majček28 - GP
- Pikica030407 - GP

- Skorpiogirl -GP
- Bela vrtnica - GP

10.04.

- Sandrin - GP 
- Zokica - GP

11.04.

-Srčekgirll - GP

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP 

18.04.

-Srčekgirll -GP

25.4.

-Srčekgirll - GP 

user posted image user posted image user posted image  LEPO OPRAVITE PREGLEDE IN UŽIVAJTE OB POSLUŠANJU SRČKA NA CTG-ju  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
2.4.2008 20:26:25   
simvir
Ketrin iskrene čestitke ob rojstvu Kajeuser posted image user posted image user posted image . Želim vam vse lepo in da se čimprej skupaj cartate doma.

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
2.4.2008 20:36:27   
Isabellabina
Ketrin iskrene čestitke za punčko s prelepim imenomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
2.4.2008 20:38:18   
Isabellabina
Aja PIKICA---prosim če me daš na seznam pregledov 9.4.08 CTG(upam da zadnji) Hvalaaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 2071
2.4.2008 20:39:31   
Jo@n
Čestitke za Ketrin in Lepo posadko!!!! in njun parček!!!user posted image user posted image user posted image

Nestrpne smo tudi vse z zadnjega konca seznama.... Bomo videli, katera bo naslednja.

Držite jutri pesti zame za ZO, sedaj grem pa še malo sedežno likat, in se psihično pripravljat, da smo že tik pred zdajci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
2.4.2008 20:39:57   
zolika
Kaja in Tomaž - DOBRODOŠLA!user posted image  mamicam hitro okrevanje - atijem pa čimveč cartanja....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2073
2.4.2008 20:49:14   
Tejcha
Punce, čestiiiitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, zdej se bo pa res začelo, vsak dan nam bo katera ušla. Pri nas še nič ne kaže na to... bom verjetno tako kot pri Tilnu lovila zadnje dni meseca... in zraven zgubljala živce ob vsakem telefonskem klicu: " A ste že šli?"... grrr...

Mirno nočko, če pa še katera uide proti P, pa naj čimhitreje zrihta!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

Neposredna povezava do sporočila: 2074
2.4.2008 20:50:31   
novopecena
vse čestitke ketrin in mali kaji-da jim bo v življenu čim bolj z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image postlano.

sem pa danes imela GP in sem bila kar malo razočarana ko sem imela samo vaginalni pregled user posted image sem G prašala kdaj bi šla kaj na CTG pa je rakel da šele v 40T user posted image

user posted image je že čisto v nizkem štartu vendar sem še zaprta, čeprav mi je pa rekel da zna mali kar malo pohiteti. naslednji GP mam 9.4. in mislim da bo to kar zadnji pregled-komaj čakam. moj user posted image že križce dela na koledarju user posted image in odšteva dneve

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?