lex
|
Evo še prej, da vam uspem napisat pozdravček, sem jo morala preoblečt, ker ji je Aleks dal za pit sok in posledica: polila se je . Ja gospodič so doma, ker je včeraj kuhal na 39,5 dans je pa ko nov in nori po bajti ko zmešan. Sva bila pri zdravniku in naju je skor vprašala kaj iščeva tam. Ful razigran valda brez vročine,... Nama z Alino pa teče iz nosa ko zmešano, no mene še križ boli tak da sem kar Lekadol pojedla, drugače bi se zgrudla v posteljo. Edino atija imamo še zdravega. Spanje: edino koliko se zbujam ko imam nos zamašen ali pa me kateri od otrok rabi. Alina si je dans skor roko ven vrgla ponoči. Zdaj je že tak da se obrača in potem je tam ko nimam obrobe okoli dala roko not (oz. ven) in se hotela zasukat, valda je zatulila tak da sva skor na stropu pristala. Britje: jaz se kar na školjko vsedem in se na pamet približno pobrijem. Na voskanje me ne dobiš, še posebej zdaj ne. Moj pa ni za take podvige, vse drugo naredi to pa ni šans. glugluglu ko sem napisala pozdravček ilatic je bila prijavljena gor, pa sem mislila, da bo malo pokramljala z nami, pa je potem kar ušla Pospravljanje: me križ preveč boli, ko imam pa tamalo zraven pa pospravim 3 kocke v škatlo in jih isti trenutek 5 vrže ven. Čakamo na atija, da pride domov, da ima otroke ali pa da pospravi (kar se tiče nižinskih del jih ima sedaj on v obdelavi) Evo še en čajček za vse, tiste ki smo bolane da nas pozdravi, tiste pa ki niste, da slučajno ne bi bile