tims
|
Populis, sej jest tud nisem mislila na tak način . Na, to je pa to, ko se sam piše . Ne, hudo mi je bilo, ko sem prebrala koliko časa si se mogla domov pelat. Bogica. Mi je tašča povedala, da je iz Supernove do Štepanskega porabila več kot eno uro in pol, ko drugače nimaš kaj počet več kot petnajst minut. Moja dva sta se pa danes tudi peljala domov iz vrtca 45 min, ko drugače prideta v 10 min. Zgleda, da se spet polna luna približuje in je polno nesreč po cestah Neboglasnica, ne vpraš, jaz sem šla v pojstlo, ko sem prišla domov, ker mi je bilo ful slabo. Mogoče je bil kriv krof, ker sem ga jedla na prazen želodec. Sicer je že bolš, malo pa še vedno čutim neki čudnega v želodcu. Upam, da ti je teknila tortica in da si tapravo izbrala. Almera, itak da se lahko prištuliš Men je pa prav fajn gledat tega BB. No, komot lahko zdržim tud brez njega in varstva za Tima, da bi jest lahko v miru gledala, sigurno ne bom iskala . Se mi zdi pa res zanimivo gledat kako se ljudje spremenijo oz. se spreminjajo pod vplivom kamer.
|