|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
30.4.2008 12:59:33   
*zoe*
Bučkabb uživaj v Medulinu user posted image

Kahlo jaz bom verjetno tudi kar do 15-ih zasedala na svoji poziciji, pol pa domov. Sem mislila, da bom šla že ob 11-ih pa ne gre.

Druga pa uživajte v praznikih user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
30.4.2008 13:01:30   
gold fish
...mi bomo pa kupili PP Pliko P3 modular tri fix..... smo bili danes v baby centru in sprobali vse, pa je spet favorit ta.... danes smo se navdušili nad oranžno/sivo barvo...je čisto drugačna kot v katalogu.....  , prej smo pa gledali barvo nautica -rdečo/temnomoder/bež...imajo pa še samo enega v Mb..... Mi bi pa še z nakupom malo počakali,pa imam zdaj rezervno barvo.....  Skoraj ziher sem, da bo PP naša končna odločitev.... je všeč vsem trem... baby pa tudi ni nič brcal takrat, tak da zgleda njemu tudiuser posted image ...

Skate je v primerjavi s tem nekam okoren...pa mi ni tako deloval....

Aja ve nakupovalke...   če naročim voziček preko mami.si preko neta ....je običajna cena 599€, spletna cena 569,05€, kaj tu je že vštet ta moj 5% popust ali je še 5% dodatno?

Je mogoče katera kupila v BC tisti komplet za posteljico - 4 delni - cca 32€?

Glede stroškov, pa jaz raje ne bi...ker sem danes zaradi tega že ful user posted image ...
.... smo samo za tlakovce zapravili cca 3.000€, pa še ves ostali material in delo cca 7.000€, zdaj pa nam je ostala še ograja, pa balkoni, .....   dinarčki pa kar kopnijouser posted image user posted image user posted image ...... 

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
30.4.2008 13:16:28   
ključek
Glede stroškov, pa jaz raje ne bi...

user posted image , saj bo!!!!!! ne mislimo na stroške, bo še najboljše!!! user posted image
raje mislimo na naše male zakladke user posted image !!!!!!
čeprov sem se par dni nazaj jz tud na veliko zasekirala, saj obstaja mala možnost, da mogoče pa ne bo šlo po planu da bi se letos selila. a upajmo na najboljše!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
30.4.2008 13:29:30   
*zoe*
Vidim, da sem vas spravila v depresijo s temi stroški, pa potrebnimi deli,... ampak včasih res ne veš kaj bi naredil.

Hvala bogu da je malo prostih dni na vidiku, da se bomo malo relaksirale, a ne user posted image ?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
30.4.2008 13:32:14   
*zoe*

Skate je v primerjavi s tem nekam okoren...pa mi ni tako deloval....

Tudi pri nama je bil Skate dolgo favorit, sedaj pa sploh ne več, ker je tak štorast, pa pretežak, pa druge mamice jamrajo, da sprednja kolesa ful štekajo, tako da tega sigurno ne bom kupila. Moj user posted image  pravi, da je kot nakupovalni voziček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3605
30.4.2008 13:43:55   
ključek
midva sva tudi včeraj šla pogledat za vozičke...........že prej sva bila bolj brez idej, sedaj pa sploh ne veva katerega bi izbrala, saj je takšna ponudba.........user posted image  cene so pa tudi kar zasoljene, se vam ne zdi???

< Sporočilo je popravil Me to you -- 30.4.2008 13:44:13 >

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
30.4.2008 13:45:05   
ključek
Hvala bogu da je malo prostih dni na vidiku, da se bomo malo relaksirale, a ne ?

user posted image user posted image user posted image user posted image
samo upajmo, da bo kaj sončka, da ne bomo samo noter čepeli.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
30.4.2008 13:48:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
jz jih bom pa vsak dan po polovičko vzela. ker je tableta res "konjska". user posted image
kako pa kaj tvoja bolniška?? do kdaj imaš zdaj odločbo??

odlčbo imam do 6.5, pregled pa 5.5.., pol pa takoj po pregledu šibam do moje zdravnice, da ji dam priporočilo..upam,da ga zdaj še dobim...pa da mi podaljšajo do 31.5, pol bom pa koristila dopust...
Aja, pa upam da sedaj dobim pravi PDP, da si vsaj malo lahko zračunam kako in kaj...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
30.4.2008 13:50:40   
KAHLO
Ja babe........vidim da nam večini, greni vso situacij samo ti izdatki in krediti.............hmmm....meni moj pravi da to paše zraven, če ne bi bil dolgcajtuser posted image user posted image user posted image  

Jaz pa sem se navdušila za voziček filuu c80  in me je čist obsedel, je nemškega proizvajalca, in ga pr nas prodaja samo trgovina pikolino........sem se pa čist na njega sfiksirala...user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
30.4.2008 13:50:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

[Tudi pri nama je bil Skate dolgo favorit, sedaj pa sploh ne več, ker je tak štorast, pa pretežak, pa druge mamice jamrajo, da sprednja kolesa ful štekajo, tako da tega sigurno ne bom kupila. Moj user posted image  pravi, da je kot nakupovalni voziček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

saj mene so tudi ta sprednja kolesa ful zmotila.... si nastavil da so gibljiva pa nič, pa spet , pa spet nič....  Je naš pikec celi važen vozil te vozičke, pa komentiral katerega je boljše parkirati, pa obračati......  fant pač... no in favorit je Pliko...user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
30.4.2008 13:52:00   
KAHLO
no pol bo nas še kar nekaj k bomo do enih 15. zasedale tukaj!!user posted image user posted image

Evo moja pupa pa je spet začela na veliko razgrajat v bušiju !!! zmeraj ob tej uri.....nevem kaj mi hoče s tem povedatuser posted image user posted image  verjetno bi rada spet kaj jedlauser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
30.4.2008 13:52:35   
ključek
Aja, pa upam da sedaj dobim pravi PDP, da si vsaj malo lahko zračunam kako in kaj...

a veš kok mam jz PDP-jev??? po včerajšni morfologiji..............6!!!! user posted image  na slikci so 4 različni datumi, G mi je izračunal drugače, sama na RR pa tudi drugače. ampak G pravi, da upoštevajo njihov datum, se pravi 14.9.

Neposredna povezava do sporočila: 3612
30.4.2008 13:53:41   
ključek
Evo moja pupa pa je spet začela na veliko razgrajat v bušiju !!! zmeraj ob tej uri.....nevem kaj mi hoče s tem povedat verjetno bi rada spet kaj jedla

ali pa je cajt za domov!!! povej to šefu!!! user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
30.4.2008 13:54:29   
gold fish
...no pa še malo o stroških..... je ravnokar pripeljal kurilno olje, pa je šel še 1 čukuser posted image ..... moram hitro po pregledu v akcijo za voziček, ker drugače bo se spet kaj našlo prejuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3614
30.4.2008 13:54:42   
ključek
pa da mi podaljšajo do 31.5, pol bom pa koristila dopust...

a tok imaš še dopusta al kaj??? user posted image user posted image  superca!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3615
30.4.2008 13:54:53   
KAHLO
Me to you.............sem mu danes že kar nekaj namigov dala.......pa ne skapira ta moj šef, tipičen ded!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
30.4.2008 13:56:20   
KAHLO
goldi...jaz že računam klko moram pr vsaki plači dati na stran da bom lahko voziček nabavla, nekej se je tašča ponujala da bo kupla, pa ne pustim.....k hočem sama....bom pač mal stisnilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
30.4.2008 13:57:13   
gold fish

ampak G pravi, da upoštevajo njihov datum, se pravi 14.9.

jaz sem pri prvem, ko je bilo naravno točno vedela, po njihovem pa je bilo 7 dni prej...., sedaj ko je bil ICSI pa jaz pri sebi štejem tisti dan, ko je bila punkcija in dejansko oploditev....in mi pride pdp 12.9, bomo videli kaj bodo rekli drug tedenuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
30.4.2008 13:57:52   
ključek
bom lahko voziček nabavla, nekej se je tašča ponujala da bo kupla, pa ne pustim.....

zakaj pa ne pustiš, da tašča kupi??? bodi vesela!!! moje mnenje, ne me kregat!!! user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
30.4.2008 13:58:24   
taja1235
js tud cicam tle do treh, me ze kr glava boli pa tok mam dela user posted image  bi sla ful domov...
se dobro uro zdrzmo pol pa uzivanje..
joj kok smo me boge user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
30.4.2008 14:01:15   
gold fish

bom lahko voziček nabavla, nekej se je tašča ponujala da bo kupla, pa ne pustim.....

zakaj pa ne pustiš, da tašča kupi??? bodi vesela!!! moje mnenje, ne me kregat!!! user posted image

se strinjam z me to you...mene bi od sreče kap, da moja tašča to izjavi....jaz bi takoj hop v avto in akcija...., samo user posted image  se to ne bo zgodilo...sem včeraj malo o vozičkih pa niti zanimanja o njih ni bilo, ne da bi še ga kupila... njena izjava je bila... joj, to sta moji dve penziji....pa saj ne rabite takega kupit, saj je lahko čist navadenuser posted image ... za njo mogoče ja, za našega user posted image pa že ne....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
30.4.2008 14:02:12   
gold fish
...jaz pa papam kinder bueno....user posted image ... mi je cuker padel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3622
30.4.2008 14:05:02   
gold fish

a tok imaš še dopusta al kaj??? user posted image user posted image  superca!!!!

imam še lanskega 20 dni in celega letošnjega 27 dni

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
30.4.2008 14:15:16   
pf
Kahlo meni pa je G svetovala, da naj pijem mineralno vodo vsak dan po kozarec dva in ti povem, da sem imela samo enkrat krč v meči, pa še to ne prehudega. No magnesol seveda tudi spijem vsak dan eden, kalcija pa drugače kot v centramed mami ne uživam, ker se mi zdi že pol preveč vsega vrabca. Včasih ni bilo tega nič kaj, pa je glih tako šlo. Kar pusti tašči, da kupi voziček ali pa vama naj da vsaj nekaj dinarjev, da vama bo lažje, saj vsak evro pride prav. Kahlo tudi jaz sem štajerka.
Bučkabb lepo se imejta v Medulinu.
Glede denarja pa je itak katastrofa. Jaz s svojim drobižem moram vsak mesec nekaj kupiti za user posted image , drugače bi bila kriza. V maju planiram baby varuško, kje konec meseca drugega bom dormeo naročili za pupiko, pa posteljnino in baldahinček za posteljico. Tudi to boma naročila, ker ene  gospa na Ptuju šiva posteljnino, obrobe za kinderpet in tisto blago za baldahinček, pa bom kar tam verjetno naročila en kompletek. Jaz bom take stvarce nabavila, pa cotike, planičke, moj bo pa posteljico, previjalno komodo, lupinico je že, potem pa bo že nekak. Čeprav bi mi dal denar za vse on, ampak kljub temu, da imam sedaj ko sem na bolniški manj denarja, hočem neke stvarce za pupo kupiti sama, ker mi to veliko pomeni.

Neposredna povezava do sporočila: 3624
30.4.2008 14:19:12   
KAHLO
goldi, me to you......hmmmmm...ne ne, če bi poznale mojo taščo bi isto nardile......bi blo pol en kup pripomb, tako bo pa voziček tak k si ga jaz oz. midva želiva......in nima kdo da kaj zraven svirkat, plus tega ga bom pol lahko brez skrbi in očitkov dala še svoji sestri (če bo seveda še uporaben). Nimam pa nič proti če ji kaj za obleč kupijo...

Jaz sem tud že danes dve čokoladki pojedla............zdaj pa moram mal zabremzat.....da ne bo kak cuker šokuser posted image user posted image user posted image user posted image

goldi..........kaj maš še ti dopusta..........daj ga še meni malo posodiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?