pf
|
Kahlo meni pa je G svetovala, da naj pijem mineralno vodo vsak dan po kozarec dva in ti povem, da sem imela samo enkrat krč v meči, pa še to ne prehudega. No magnesol seveda tudi spijem vsak dan eden, kalcija pa drugače kot v centramed mami ne uživam, ker se mi zdi že pol preveč vsega vrabca. Včasih ni bilo tega nič kaj, pa je glih tako šlo. Kar pusti tašči, da kupi voziček ali pa vama naj da vsaj nekaj dinarjev, da vama bo lažje, saj vsak evro pride prav. Kahlo tudi jaz sem štajerka. Bučkabb lepo se imejta v Medulinu. Glede denarja pa je itak katastrofa. Jaz s svojim drobižem moram vsak mesec nekaj kupiti za , drugače bi bila kriza. V maju planiram baby varuško, kje konec meseca drugega bom dormeo naročili za pupiko, pa posteljnino in baldahinček za posteljico. Tudi to boma naročila, ker ene gospa na Ptuju šiva posteljnino, obrobe za kinderpet in tisto blago za baldahinček, pa bom kar tam verjetno naročila en kompletek. Jaz bom take stvarce nabavila, pa cotike, planičke, moj bo pa posteljico, previjalno komodo, lupinico je že, potem pa bo že nekak. Čeprav bi mi dal denar za vse on, ampak kljub temu, da imam sedaj ko sem na bolniški manj denarja, hočem neke stvarce za pupo kupiti sama, ker mi to veliko pomeni.
|