Katina
|
Špelin@, upam, da je mala pika že kaj boljša. Hvala za info o kodrani, upam, da bodo zdravila kaj pomagala in da kmalu zvemo kakšno luštno novico. jana81, vaš nejček je pa ful priden. Upam, da bo s tvojim hrbtom kmalu bolje. Naty*, a tebe pa popadki kar hecajo. No, sicer bo pa tko ali tko kmal 8.5. in boš spoznala svojega . edinaos, ja obroč sem spraznila in zložila na majhno. Upam, da ga ne bom rabila, vandar bo za vsaka primer šel z mano. Meni je pa malinov čaj čist OK. Pijem ga 2x dnevno, ker nimam drugih naovdil kot ta, da je terba na 2 dcl vode dat 2 žlički in počakat 5 minut. Mogoče bom tudi jaz začela s pitjem 3x dnevno. barbaw, upam, da tvoje bolečine pomenijo skorajšnje srečanje z . bambina, hvala za lepe želje namenjene majčicam 2008 (seveda tudi predčasnim majčicam). Tudi meni je minila hitro. o, vaše pikice in pikci pa bodo vsak čas praznovoali prvi rojstni dan . srčekgirl, nič ne maraj, saj imaš tako rok čisto konec aprila. erjetno bo vaš še malo užival na toplem pri mamici in kmalu pogledal na svet. Če ti je dolgčas lahko vmes malo poklepetaš z nami, pa ti bo čakanje hitreje minilo. katy82, če imaš bolečine redno na 10 mint so to verjetno res popadki. Pojdi se pokazat v P.
|