lana17
|
Obeta se nam še en sončen dan ! Tale sonček mi pa res daje energijo. Sploh ne morem bit pri miru, non stop bi kaj počela. Zvečer sem pa tolk zmatrana, da sam padem v posteljo in zaspim. mojega . Danes moram it v laboratorij, mi morajo vzet kri za toxo. Kr odlašam, upam da bodo izvidi že do mojega pregleda. Imam ga v četrtek, komaj čakam, da spet vidim našga srčka. Glede brcik, mene sicer še zgačka. Na brcike še čakam. Ampak med prvomajskimi praniki pa me ni nič zgačkal. Sem se že kr mal ustrašla. Drugače ga čutim bolj v dopoldanskem času. Med prazniki pa nič. Vendar sem potem že v ponedeljek v službi spet začutila zgačkanje. Sem bal prav vesela. Sem se kr zasmejala, ko sem začutla. Sem nekje brala, če je mama aktivna ga tolk premika, da ga to uspava. Mogoče bo držalo, ker sem v službi veliko bolj pri miru kot doma. Zvečer pa preden se umirim oz. moj srček zbudi že spim. Si pa že tolk želim, da bi eno brciko začutla, da se mi je ponoči spet sanjalo, da me je nekajkrat prav pošteno brcnil, ampak jaz sem bla pa tolk vesela. Punce, čavči se tipkamo.