Lea2007
|
Ojla....Joj kok ste že naklepetle....pridne... Meta21 hvala za info...ja pol se orodne vrstice ne vidi...sam nism vedla, da je to normalno... Kahlo joj ja šolnčki...tole s skritimi škatlami mi je znano ja....joj...pol pa reče, čak a te so set nove...jst pa neeeeee, te mam že celo večnost....ja no in večr je reku, a tko mičkeni že rabjo čevle...jst pa ja seveda, drgač jih v nogice zebe...pa je bil kr zadovoln z odgovorom...no pa da ne povem, da sm še ene tko fletne vidla...pa sm rekla, da ne da so ene za prvič dost...no in dans sm celo noč sanjala o njih...tko, da jih bom mogla jit očitn iskat :-)...bom mojmu rekla, da je nujno, ker ne morm spat...Joj ti link pošljem...pa povej, če niso kjut...http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/18/7 Ja včer sm bla v devetih nebesih...sm vse poslikala in sekici v Slo postlala slikce...sva se skoz menle, kako bo zaletk maja pršla k men v Uk...zdej ma pa revčka ful izpitov... Zoe u fino za ugoden nakup...ja cotke so kr drage...tle v Angliji so mal cnej...recimo jst sm za une kavbojkce dala 4 funte...se mi spet ni zdel tko zlo...sam k sm pa kej v Slo kupvala...za darila pa tko...se mi zdi, da so ble cene kr višje...no sedaj pa nisem v Slo še nič gledala...aja edin jezi me, k tle v Uk ne najdem bodyjev na prekolp in bodyjev z dolgimi rokavi...teli angleži imajo otroke januarja brez štunfkov-pa še to sm vidla v štacuni, med policami z jogurti-torej med hladilniki...kr na pol nage... Tejchy hmmm, zdej si me pa našla...tole sm tko gruntala...tle v Uk majo cotke označene z Newborn in 0-3, 0-3 je mal večje, tko da sm kupla neki enih neki drugih...se mi pa zdi da je 0-3 62 po naše...Bo naš piki verjetno med večjimi, k sve oba kr velka...pa tut gin zmer reče, vaš bo pa kr velik... Mah sej je tko smotan, men se zdi vse tko mejhn...sam pol je pa vrjetn kr mejhno...nimam filinga...pr drugem bo lažje :-) Drgač pa dans nimamo sončka . Pa tko sm bla vesela, k je blo zdej par dni sonce...prej pa od novembra tako mrtvilo, prav za depresijo... aja. še tole sm misnla napisat....zakaj majo za fantke tok manj izbire kot za punčke...res majo fuuuuul manj....sm bla včer prou jezna...za punčke po 20 vrst šolnou, za pobčke pa ene pet....pa da ne govorim o oblekcah, kavbojkcah zrošcami....za fantke pa pač lavbojke, pa par hlač z žepki...smotkoti...
|