Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 14:49:16
|
|
|
|
abc100
|
Antilopa a sva midve o muckah govorile? A lahko kakšno slikco gor prlimaš? Prosim.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 14:53:01
|
|
|
|
abc100
|
Ali pa kera druga, če ima doma kakšne mlade mucke za oddat. Midva sva se odločla, da bi mela mucka.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 15:23:26
|
|
|
|
Jumpy
|
Mi imamo zdele čist mlade mucke. Samo še niso za oddat, čez kaka dva tedna pa že. Če hočeta,... Javi na ZS.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 15:52:40
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Antilopa a sva midve o muckah govorile? A lahko kakšno slikco gor prlimaš? Prosim. bom, bom... jih moram iti poslikat IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Mi imamo zdele čist mlade mucke. Samo še niso za oddat, čez kaka dva tedna pa že. Če hočeta,... Javi na ZS.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 15:53:45
|
|
|
|
Antilopa
|
Talika, še z moje oz naše strani same pohvale Bilo je super in mi smo takoj za še za eno tako akcijo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 16:03:50
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Antilopa a sva midve o muckah govorile? A lahko kakšno slikco gor prlimaš? Prosim.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.5.2008 19:59:41 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 16:26:30
|
|
|
|
saskija
|
pregledala vse slikice od tikce in poopsike in vidim da ste se imeli krasno. Upam, da še kdaj ponovite, ponovimo in bomo tudi mi lahko prišli. Talika19 potem sva že dve noseči . Mi smo v soboto šli na izlet na črno jezero in je bilo krasno, popoldan pa sem jo mahnila še v europark, si kupila krasno oblekco od promode, pas, knjigico za peko mafinov in bil je moj dan. dobila sem tudi trebuh je uplahnil, tehnica je pokazala kilco manj, nove vaje za trebuh so na pohodu.. Jaka po novem spi celo noč od 10 zvečer do 7 zjutraj, če pa se zbudi se okoli 5 se podoji in zaspi nazaj. Spi pa v svoji posteljici . Peter bravo za zobke. Zdaj pa imam tudi mini počitnice, bajta je pospravljena, otroci norijo pri sosedih, JAka spi zunaj v vozičku jaz pa uživammmmmmmmmmmm v čistem miru, saj je tudi zaspal.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 17:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Naš družinski piknike je uspel Kok smo se mel luštn , sva Tjaši napihnila un bazenček k sva ga kupila in je tolk fajn, res super nakup Tista palma ful dobr stoji, tko da April, si ti bolj slabo pumpala . Antilopa, joj kaki mucki bi kar takoj enega vzela, če bi lahko. Lenča, film je men tolk dobr, ker so res posebna , drugačna, malo čudna družina( ampak taki smo vsi ane, pa všeč mi je da nisi eni lepotci notr ampak čisto navadni in pristni ljudje) ampak imajo se pa ful radi in na nek nalčin jih je to potovanje povezalo bolj kot karkoli. Žalostno je bilo pa takrat, ko je dedek umrl, ja takrat sem jokala .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 17:57:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Antilopa ti imaš pa tako čudovita otročka( sej so vsi avgustovči ofkors ) ampak Lino sem prvič videla, Juša pa tudi, bolj od blizu . Pa tvoj možek je ful fajn . Luštni ste!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 18:19:41
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Antilopa a sva midve o muckah govorile? A lahko kakšno slikco gor prlimaš? Prosim. Obema je najbolj všeč čisto desni, ali pa un zraven, k je tud bolj svetel. A je keri od teh dveh muca? Kok so pa stari(kdaj jih boste oddali)?
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.5.2008 19:59:07 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 18:41:23
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Talika kaj Mark je samo buden al se joče? Pri Lukcu je zmeraj slabše, odkar smo z morja prišli ne spi več normalno. Prej se je 3x na noč zbudo, zdaj pa sploh ne vem kdaj spi Danes se je do 1h vsako uro drl, potem pa sploh ni hoto več nazaj zaspat, se je moj skoraj 2 uri v dnevni družo z njim. Jaz sem že čist povožena. Mi je žal ker vas bediram Poopsika na pikniku so mi kar pomagale, ker so vidle da je Luka non stop plezal po meni in niso imele izbire Slike iz vašega piknika pa so svetovne kawasakica, tud mi smo imel problemčke s Tjašo, ko smo prišli iz morja...sej sem pisala, se je tolk drla k sva jo dala zvečer spat v posteljico kot da bi jo klal ...in to kar par dni...no zdej je že spet vse po starem, hvala bogu. Upam, da bo Lukec tudi hitro nazaj na starih tirih... Pa nič ne bediraš!!!Hvala bogu, da lahko tukaj malo potožiš, kdo drug te bo pa razumel če ne me
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 19:10:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je tud un ta svetu mucek všeč
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 19:16:09
|
|
|
|
Anonimen
|
jst bi pa kr vse mucke mela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 19:34:25
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Antilopa a sva midve o muckah govorile? A lahko kakšno slikco gor prlimaš? Prosim. bom, bom... jih moram iti poslikat IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Mi imamo zdele čist mlade mucke. Samo še niso za oddat, čez kaka dva tedna pa že. Če hočeta,... Javi na ZS.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 19:41:32
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jutro! Mi smo danes spet ful nenaspani, ker je Mark imel spet žurko od 2 do 4:30. Ne vem kaj ga matra. Ob 7h pa ga nisem mogla več poslušat, ker skoz nekaj jamra in sva vstala. Jaz sem slikice tudi že poslala Zalenki, dejte jih še ostale, da bomo imele vse na kupu. Tukaj je pa ena, kjer nas je veliko na kupu. ojla zdaj šele vidim, ko sem prebrala tale post, da mi očitno maili ne hodijo na nov strežnik. v službi so nam namreč sesuli vse z maili, tako da je sedaj naš stari mail izključno službeni in očitno prestreže vso pošto s priponkami. dajte si lepo prosim popravit moj mail in mi vse pošiljajte na: zerovnik.alenka@guest.arnes.si talika, poopsika a lahko prosim še enkrat pošljeta na zgornji mail. se res opravičujem. tikca če si meni pošiljala je kriv moj službeni strežnik. če maš še kaj volje te lepo prosim da pošlješ na zgornji mail.
< Sporočilo je popravil zalenka -- 11.5.2008 19:46:17 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 19:42:23
|
|
|
|
Jumpy
|
Antilopa, ti maš prednost. Ful lušni mucki. Naši so bolj outdoor varianta. So pa tud luštni, sam nimam fotiča pri roki.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 19:42:50
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A mi lahko ena pove,kako se pogleda koliko kartuše imam še? Včasih se mi je odprl stolpec,kjer je kazalo kolk je barvne in koliko čb kartuše.Zdaj pa ne več odvisno od firme in modela kartuše. kateri printer pa imaš. če poznam ti mogoče lahko pomagam. sicer pa mislim da praktično vsi brez izjeme javijo, kadar je kartuša blizu konca. Ampak takrat ponavadi ne moreš več sprintat 100 strani
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 19:44:07
|
|
|
|
Jumpy
|
To so pa trije bratci :
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 19:44:11
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Ali pa kera druga, če ima doma kakšne mlade mucke za oddat. Midva sva se odločla, da bi mela mucka. moja sestra ma muco ki bo imela mladičke čez cca 14 dni glede na gonitev. potem pa vsaj 8 tednov morajo bit stari za oddajo mal reklame. kakšni bodo - pojma nimamo, ker se je gonila s 3 mačkoni . mačkonka je tigrasta in bela, mački so bili pa črn, cel tigrast in rumeno tigrast
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 19:45:38
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Antilopa a sva midve o muckah govorile? A lahko kakšno slikco gor prlimaš? Prosim. cukri. če bi zdajle dala slikico od mojih mladičkov (no od moje že zdavnaj pokojne muce izpred cca 10 let), bi bla skoraj identična fotka. sam da je bil ta rjav tigrček samo eden in dva sivčka. no dve mačkonki in mačkon: neli, rika in benđo
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.5.2008 19:59:24 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 19:45:44
|
|
|
|
saskija
|
res lepi mucki ampak jaz ne bi imela nobenega več odkar nam je Pikica poginila še zdaj se velikokrta spomnimo na njo koliko pa še dojite čez dan? mislite nehat do službe? no pri nas je zdaj tako, da ko si želi si želi leze v naročje in nikakor mu ne gre preusmerit pozornosti. Se mi zdi da se doji vedno več in ne vedno manj. Tudi dude ne mara več, me kar skrbi za mojo mami je bila že pri Matiji taka reva, če je hotela da zaspi ga je morala nosit ali vozit z vozičkom, sem bila prepričana da pa bo Jaka drugačen pa nič ne kaže.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 19:46:19
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Antilopa, ti maš prednost. Ful lušni mucki. Naši so bolj outdoor varianta. So pa tud luštni, sam nimam fotiča pri roki. Dej posliki jih. Sej mogoče bo pa mojmu ker še bolj ušeč, ker sva načeloma rekla, da nebi tigrastga, ker smo še zmeri mel tazga.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 19:47:23
|
|
|
|
Jumpy
|
Še ena fotka. Skoz skup tiščijo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 19:47:33
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy To so pa trije bratci : A sami fantje so? Škoda, so pa zelo lušni.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Pralne pleniceoblekcaAli uporabljate/ste uporabljali pralne plenice?Da, samo pralne (
16%)

Da, večina, a kombinirano s plenicami za enkratno uporabo (
11%)

Da, a redko (
9%)

Nikoli (
64%)
Število vseh glasov: 137Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!