KAHLO
|
OJla moje babnce!!! Ste pa kar nekaj napisale za vikend, sem do zdaj prebirala, kar ste napisale..... Naše frišne ženke so verjetno že na medenih tednih al pa se še pobirajo od poročne noči upam da se bodo kaj oglasile in poročale.....seveda vse četitke puncam!!!!! Kaj se tiče spanja, se jaz tud sred noči dost pretegujem, in ko se me zmeraj hočejo krči v noge grabit, v petek ponoči me je ene pet krat zgrabilo in to v eni in drugi nogi......tako da je bla petkova noč pr meni prav katastrofalna, pa slabo mi je bilo pa vse me je bolelo.........nevem....no in tako je zdaj prišel moj na idejo, da se filam s tem magnezijom in pretegovanjem, vsako večer delava vaje za raztezanje mišic na nogah....... je prav zabavno, ampak za čuda me do zdaj ni zgrabil noben krč več. Jah drgače jaz nimam drugih težav, edino to k ma boli ta venerin hribček res tud na dotik čutim bolečino, no zdaj mi vsi pravijo da je to zato k mi mala dol pritiska......zdaj samo upam da ne bo hujše in bo ostalo pr taki bolečini, ker mi ene pravijo da tud hodit niso mogle pol več....tega si pa sploh ne moram predstavlat. Drgače pa sem ta vikend dobila 3 sms od frišnih mamic, vsak dan mi je ena sporočila veselo novico o novorojenčku.....zgleda da je bil kar pester vikend no ampak zdaj sem tud ugotovila da se je začelo....zdaj sta še pred mano dve znanki in nekaj mojih forumk ek majčic, pol smo pa že me na vrsti ...za navijat kaj je hitro minil čas.....tak da je bil prav evforičen vikend. Jaz grem tud ta teden vnovčit bon....Me to you......hvala ti!!!!zdaj še moram sam dragega prepričat, da greva v nabavo!!! drgače pa ja ...šef je danes prav židane volje, nasmešek do ušes.....mogoče je mel prijetno noč so pa zato vsi ostali toliko bl zahtevni in imajo razne želje, da o telefonih sploh ne govorim, danes bi vsi samo telefonirali!!!! PUnce a s te vidle da nam bo ljubljana v soboto priredila pravo fešto, čez dan bodo otroške delavnice v tivolijo in čuki bodo animirali ta male, zvečer pa bo kreslin tako da za muziko je poskrbljeno!!!!!! zdaj se še res moramo dogovoriti o uri................mene že prav firbec razganja.......... upam da bo vas res čim več našlo čas in da kakšno poklepetamo, predvsem pa da se spoznamo!!!
|