Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
. Jaz sem jih v prvi
na dol. Malo sem bila še zaprta od tistega železa, ki sem ga mogla pit, pa se je zadeva pojavla. Ko pa sem rodila so se samo povečal. Sem najprej mislila, da ne morem sedet zarad šivov, pol sem pa ugotovila, da se hemeroidi tisti, ki tako hudičev bolijo. Vse skupaj sem omilila s kremo, ki sem jo dobila v lekarni in prehrano, ki lepo odpira (npr.: laneno seme v navadnem jogurtu). To mi je res pomagalo. Pa še to: spomnim se, da mi je patronažna rekla pri prvem obisku, da ko bom šla na veliko potrebo, je treba to bulo (sicer kar boli) nazaj potisnit v notranjost, potem pa se namazat s kremo. Mislim, da sem bila v nekako 10ih dneh o.k. So se mi pa tudi kasneje še včasih pojavili, če sem imela kakšno slabo prehrano (kakšni sendviči s suho salamo...) V tej nosečnosti je zaenkrat še vse v redu, upam, da bom tako tudi ostalo. Se jih pa zdaj manj bojim, ker vem, na kakšen način jih spravit v red
. Smo šli uživat v Zreče, pa čeprav nisem mogla zaplavat (vsak je imel svojega korenjaka - le kako bo ko bodo 3
, potem bo šele pestro
.
, ostalim pa tisto, kar si želite. Tako, sobe so prebarvane, pospravljene, čakamo, da se posuši tlak. Mojstra plačali, mene skrbi, da so barve premočne (ja, nekaj me pač mora). Knjižne police postavljene v dnevni sobi, včeraj sem znosila 8 velikih škatel knjig na police in sem ponoči fajn trpela. Bolelo me je pod trebuhom, peklo... Upam, da bo danes že bolje.
. Ji bom danes SMS poslala, pa vam sporočim kako in kaj. Pa karamela 6 se tudi nič več ne javi, prebere nas še, več je pa ni tu gor
.