|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
15.5.2008 8:00:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

sem danes ful slabo spala, sem mela tako nočne moreuser posted image ...sem že od pol šestih pokonc pa je Tjašika danes lepo spala ampak jst nisem moglauser posted image

Kaj pa te je preganjalo?

mhah, sanjalo se mi je da sem bila v enem tunelu in nisem znala ven ...pa sem prosila enega uslužbenca tm( ki je bil btw. znanec iz sr. šoleuser posted image ), če mi lahko pomaga , da pridem ven iz tunela. In mije hotel pomagati nakar pride njegova šefica, da ma preveč dela in da ne more z mano in potem sta se tm nekaj prepriala nakar on znori in jo začne tolk mlatit , brcat..uglavnem grozno je zgledalo in jst sem se tolk bala, da sem začela ful tečt ins em pršla na neko cesto, in tečem, in tečem on pa za menojuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem bla tolk prestrapšena k sem se zbudila...Kr neki...

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
15.5.2008 8:32:28   
kawasakica

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

sem danes ful slabo spala, sem mela tako nočne moreuser posted image ...sem že od pol šestih pokonc pa je Tjašika danes lepo spala ampak jst nisem moglauser posted image

Kaj pa te je preganjalo?

mhah, sanjalo se mi je da sem bila v enem tunelu in nisem znala ven ...pa sem prosila enega uslužbenca tm( ki je bil btw. znanec iz sr. šoleuser posted image ), če mi lahko pomaga , da pridem ven iz tunela. In mije hotel pomagati nakar pride njegova šefica, da ma preveč dela in da ne more z mano in potem sta se tm nekaj prepriala nakar on znori in jo začne tolk mlatit , brcat..uglavnem grozno je zgledalo in jst sem se tolk bala, da sem začela ful tečt ins em pršla na neko cesto, in tečem, in tečem on pa za menojuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem bla tolk prestrapšena k sem se zbudila...Kr neki...

grozauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
15.5.2008 8:33:38   
kawasakica
jaz pa sem sanjala da sem noseča, pa Luka je ful spal danesuser posted image
zdaj se pa porihtama sma ob 9h zmenjenauser posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
15.5.2008 8:42:22   
Anonimen
kawasakica, ti pa tako lepe sanjeuser posted image user posted image .
Se gresta potepat? Super, danes bo še tako lepo vremeuser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
15.5.2008 8:46:58   
Antilopa
Dobro jutro!

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
15.5.2008 8:48:12   
Anonimen
dobro jutro? Kako si?user posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
15.5.2008 8:48:46   
Antilopa

IZVIRNO SPOROČILO: ****

A dej no Poopsika,veš da se hecamuser posted image

Res pa je,da ta petek nimam pogojev pa itak sem na antibiotikihuser posted image Rada bi pa pilauser posted image

user posted image ...

Drugače pa upam, da se boš kmalu pozdravilauser posted image . Se mi prov smilte...da ste tkole pogosto na antibiotikih...jst sem bila enkrat v življenju, hvala bogu!

Ja, sama se niti ne spomnem, kdaj sem jih jedla nazadnje (menda pri mastitisu 4 leta nazaj user posted image ), ampak kar je pa zdaj je pa user posted image  - že 2x sem jedla napačne, zato se mi je stvar zdaj že tretjič ponovila... Upam, da tokrat antibiotik premaga vsiljivca in da se jih rešim spet za par let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
15.5.2008 8:49:50   
Antilopa

dobro jutro? Kako si?user posted image

Zaspano user posted image user posted image   drugače pa v redu, hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
15.5.2008 8:50:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Res pa je,da ta petek nimam pogojev pa itak sem na antibiotikihuser posted image Rada bi pa pilauser posted image

user posted image ...

Drugače pa upam, da se boš kmalu pozdravilauser posted image . Se mi prov smilte...da ste tkole pogosto na antibiotikih...jst sem bila enkrat v življenju, hvala bogu!

Ja, sama se niti ne spomnem, kdaj sem jih jedla nazadnje (menda pri mastitisu 4 leta nazaj user posted image ), ampak kar je pa zdaj je pa user posted image  - že 2x sem jedla napačne, zato se mi je stvar zdaj že tretjič ponovila... Upam, da tokrat antibiotik premaga vsiljivca in da se jih rešim spet za par let.

ajaaa...grozno, kako pa so ti lahko dali napačne?

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2459
15.5.2008 8:54:28   
Antigona
Dobro jutro!

Včeraj sva šla z Lukijem na sistematskega in so ga natehtali 10400 g in namerili že kar 79 cm... Neki tazga je imel Žan pri enem letu (no kak gram manj, pa en centi več user posted image ) Potem sva šla pa domov, kjer sva se prestavila samo v voziček, počakala Pajaco in smo šle mal na sprehod in na kavo... Popoldne sta se pa Luka in Žan ful igrala... To je pa prov lepo gledat kako se lahko že igrata. No Luka bolj opazuje pa kej razbija zraven in se reži Žanu, Žan pa afne gunca user posted image  user posted image  user posted image ...

Zvečer sem bla pa pridna oz. sem se trudila bit pridna in sem limala en album za mojga. Pa se mi ni preveč dalo, tako da sem ostala na polovici. Polovička me čaka še za danes, za povrh mam pa še taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak velik kup cunj za zlikat da bom ziher likala vsaj dve uri user posted image ....

Lukija sem dala zdej že nazaj v pojstlco ker je ful učke mel, zdej pa po pojstli razgraja namest da bi aju.....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
15.5.2008 8:56:57   
tikca
Dobro jutro!
No tut jaz sem mela dons sanje user posted image  Sem bla v enem ZD ali nekaj tazga, pa sem šla na WC kjer je blo precej temno, pa tko so bili v vrsti, en zraven drugega, pa vidim v kotu za vrati enega moškega, sem si mislila tole pa ne bo ok, pol pa vidim, da je obešen!!?? Jao kere sanje, fuj fej.
No sam da je danes še sončen dan, da bova lahko spet balkončkala user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
15.5.2008 8:57:13   
Antilopa

user posted image ...

ajaaa...grozno, kako pa so ti lahko dali napačne?

Prvič je bila diagnoza gnojna angina, brez laboratorija (prvi zdravnik)... ta drugič enak antibiotik na podlagi povedanega, da se mi je spet ponovilo (drugi zdravnik)... No, tretjič mi je pa uspelo priti do svoje zdravnice... poslala me je v laboratorij in diagnoza je bila postavljena user posted image  - zdaj pa upam, da se po končani terapiji neham zastrupljat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
15.5.2008 8:58:18   
Anonimen
ojej tikcauser posted image ...to je še blj skeri od mojih sanj...groza!!

O madona kakšen fant je Lukauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2463
15.5.2008 9:00:35   
Anonimen

Prvič je bila diagnoza gnojna angina, brez laboratorija (prvi zdravnik)... ta drugič enak antibiotik na podlagi povedanega, da se mi je spet ponovilo (drugi zdravnik)... No, tretjič mi je pa uspelo priti do svoje zdravnice... poslala me je v laboratorij in diagnoza je bila postavljena user posted image  - zdaj pa upam, da se po končani terapiji neham zastrupljat user posted image

o šit ejuser posted image ...ne morem verjet, da so ti dali 2x napačno zdravilo, pa kaj si noruser posted image user posted image user posted image
No važno je da se sedaj pozdravišuser posted image , samo vseeno je to prov skeri...2x napačne tableteuser posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2464
15.5.2008 9:05:42   
Antilopa
A ima katera kakšne ščitnike za predale? Naš mali jih non stop odpira user posted image   A obstajajo takšni, ki jih ni treba privijačiti? V našem BC imajo samo take, pa mi glih ni do tega, da delamo luknje v predale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
15.5.2008 9:06:56   
Anonimen

A ima katera kakšne ščitnike za predale? Naš mali jih non stop odpira user posted image   A obstajajo takšni, ki jih ni treba privijačiti? V našem BC imajo samo take, pa mi glih ni do tega, da delamo luknje v predale user posted image

Meni je mami zadnjič razlagala, da jih imajo v Hoferju al Lidlu, zdej pa ne vem točnouser posted image .

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2466
15.5.2008 9:11:16   
Antilopa

Meni je mami zadnjič razlagala, da jih imajo v Hoferju al Lidlu, zdej pa ne vem točnouser posted image .

A ja? Verjetno v Lidlu, ker v Hoferju sem skoraj vsak dan... Hvala, bom šla že danes pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
15.5.2008 9:25:40   
Antigona
Zalenka sem prebrala zdajle na blogu o FTH in si res ful dobro napisala user posted image  user posted image  user posted image !!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
15.5.2008 9:29:13   
Anonimen
punce da še vas vprašam...a je že kdaj katera šla da so jo profesionalno naličili? A pozna katera fajn salon kjer delajo prof. make up?

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
15.5.2008 9:37:37   
Anonimen
Čaouser posted image

Uf kakšne sanjeuser posted image Jaz imam tud včasih ubitačneuser posted image
Kmalu po rojstvu Tise sem sanjala,da mi jo je en ugrabil-šit kolk sem jo jest obupana iskala,upila ,jokalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
15.5.2008 9:38:36   
Anonimen

punce da še vas vprašam...a je že kdaj katera šla da so jo profesionalno naličili? A pozna katera fajn salon kjer delajo prof. make up?

Se mi zdi da v Kranju je ,za Lj pa ne vem ampak sigurno souser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
15.5.2008 9:40:12   
Anonimen

Čaouser posted image

Uf kakšne sanjeuser posted image Jaz imam tud včasih ubitačneuser posted image
Kmalu po rojstvu Tise sem sanjala,da mi jo je en ugrabil-šit kolk sem jo jest obupana iskala,upila ,jokalauser posted image

o jejuser posted image user posted image user posted image user posted image take so mi najbolj grozne sanje...meni se je v nosečnosti sanjalo,d a sem rodila punčko( takrat še nisem vedla kaj bo) in da ni imela srčka al ledvič uglavnem kr nekiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
15.5.2008 9:40:46   
Anonimen

Se mi zdi da v Kranju je ,za Lj pa ne vem ampak sigurno souser posted image

Ma ja vem, da jih je v Lj dost ampak bi rada šla nekam kjer res dobr nardijo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2473
15.5.2008 9:52:52   
srursa
Dobro jutro.

Kdaj je potem ponočevanje avgustovk?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
15.5.2008 10:05:24   
Anonimen
jst bom okol 1h v BTCju, če ima katera čas naj priletiuser posted image

srursa, zmenjene smo za jutri.

(odgovor članu srursa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?