Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 8:00:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sem danes ful slabo spala, sem mela tako nočne more ...sem že od pol šestih pokonc pa je Tjašika danes lepo spala ampak jst nisem mogla Kaj pa te je preganjalo? mhah, sanjalo se mi je da sem bila v enem tunelu in nisem znala ven ...pa sem prosila enega uslužbenca tm( ki je bil btw. znanec iz sr. šole ), če mi lahko pomaga , da pridem ven iz tunela. In mije hotel pomagati nakar pride njegova šefica, da ma preveč dela in da ne more z mano in potem sta se tm nekaj prepriala nakar on znori in jo začne tolk mlatit , brcat..uglavnem grozno je zgledalo in jst sem se tolk bala, da sem začela ful tečt ins em pršla na neko cesto, in tečem, in tečem on pa za menoj ...sem bla tolk prestrapšena k sem se zbudila...Kr neki...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 8:32:28
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sem danes ful slabo spala, sem mela tako nočne more ...sem že od pol šestih pokonc pa je Tjašika danes lepo spala ampak jst nisem mogla Kaj pa te je preganjalo? mhah, sanjalo se mi je da sem bila v enem tunelu in nisem znala ven ...pa sem prosila enega uslužbenca tm( ki je bil btw. znanec iz sr. šole ), če mi lahko pomaga , da pridem ven iz tunela. In mije hotel pomagati nakar pride njegova šefica, da ma preveč dela in da ne more z mano in potem sta se tm nekaj prepriala nakar on znori in jo začne tolk mlatit , brcat..uglavnem grozno je zgledalo in jst sem se tolk bala, da sem začela ful tečt ins em pršla na neko cesto, in tečem, in tečem on pa za menoj ...sem bla tolk prestrapšena k sem se zbudila...Kr neki... groza
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 8:33:38
|
|
|
|
kawasakica
|
jaz pa sem sanjala da sem noseča, pa Luka je ful spal danes zdaj se pa porihtama sma ob 9h zmenjena
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 8:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
kawasakica, ti pa tako lepe sanje . Se gresta potepat? Super, danes bo še tako lepo vreme
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 8:46:58
|
|
|
|
Antilopa
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 8:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro? Kako si?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 8:48:46
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** A dej no Poopsika,veš da se hecam Res pa je,da ta petek nimam pogojev pa itak sem na antibiotikih Rada bi pa pila ... Drugače pa upam, da se boš kmalu pozdravila . Se mi prov smilte...da ste tkole pogosto na antibiotikih...jst sem bila enkrat v življenju, hvala bogu! Ja, sama se niti ne spomnem, kdaj sem jih jedla nazadnje (menda pri mastitisu 4 leta nazaj ), ampak kar je pa zdaj je pa - že 2x sem jedla napačne, zato se mi je stvar zdaj že tretjič ponovila... Upam, da tokrat antibiotik premaga vsiljivca in da se jih rešim spet za par let.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 8:49:50
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika dobro jutro? Kako si? Zaspano drugače pa v redu, hvala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 8:50:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** A dej no Poopsika,veš da se hecam Res pa je,da ta petek nimam pogojev pa itak sem na antibiotikih Rada bi pa pila ... Drugače pa upam, da se boš kmalu pozdravila . Se mi prov smilte...da ste tkole pogosto na antibiotikih...jst sem bila enkrat v življenju, hvala bogu! Ja, sama se niti ne spomnem, kdaj sem jih jedla nazadnje (menda pri mastitisu 4 leta nazaj ), ampak kar je pa zdaj je pa - že 2x sem jedla napačne, zato se mi je stvar zdaj že tretjič ponovila... Upam, da tokrat antibiotik premaga vsiljivca in da se jih rešim spet za par let. ajaaa...grozno, kako pa so ti lahko dali napačne?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 8:54:28
|
|
|
|
Antigona
|
Dobro jutro! Včeraj sva šla z Lukijem na sistematskega in so ga natehtali 10400 g in namerili že kar 79 cm... Neki tazga je imel Žan pri enem letu (no kak gram manj, pa en centi več ) Potem sva šla pa domov, kjer sva se prestavila samo v voziček, počakala Pajaco in smo šle mal na sprehod in na kavo... Popoldne sta se pa Luka in Žan ful igrala... To je pa prov lepo gledat kako se lahko že igrata. No Luka bolj opazuje pa kej razbija zraven in se reži Žanu, Žan pa afne gunca ... Zvečer sem bla pa pridna oz. sem se trudila bit pridna in sem limala en album za mojga. Pa se mi ni preveč dalo, tako da sem ostala na polovici. Polovička me čaka še za danes, za povrh mam pa še taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak velik kup cunj za zlikat da bom ziher likala vsaj dve uri .... Lukija sem dala zdej že nazaj v pojstlco ker je ful učke mel, zdej pa po pojstli razgraja namest da bi aju.....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 8:56:57
|
|
|
|
tikca
|
Dobro jutro! No tut jaz sem mela dons sanje Sem bla v enem ZD ali nekaj tazga, pa sem šla na WC kjer je blo precej temno, pa tko so bili v vrsti, en zraven drugega, pa vidim v kotu za vrati enega moškega, sem si mislila tole pa ne bo ok, pol pa vidim, da je obešen!!?? Jao kere sanje, fuj fej. No sam da je danes še sončen dan, da bova lahko spet balkončkala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 8:57:13
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** A dej no Poopsika,veš da se hecam Res pa je,da ta petek nimam pogojev pa itak sem na antibiotikih Rada bi pa pila ... Drugače pa upam, da se boš kmalu pozdravila . Se mi prov smilte...da ste tkole pogosto na antibiotikih...jst sem bila enkrat v življenju, hvala bogu! Ja, sama se niti ne spomnem, kdaj sem jih jedla nazadnje (menda pri mastitisu 4 leta nazaj ), ampak kar je pa zdaj je pa - že 2x sem jedla napačne, zato se mi je stvar zdaj že tretjič ponovila... Upam, da tokrat antibiotik premaga vsiljivca in da se jih rešim spet za par let. ajaaa...grozno, kako pa so ti lahko dali napačne? Prvič je bila diagnoza gnojna angina, brez laboratorija (prvi zdravnik)... ta drugič enak antibiotik na podlagi povedanega, da se mi je spet ponovilo (drugi zdravnik)... No, tretjič mi je pa uspelo priti do svoje zdravnice... poslala me je v laboratorij in diagnoza je bila postavljena - zdaj pa upam, da se po končani terapiji neham zastrupljat
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 8:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ojej tikca ...to je še blj skeri od mojih sanj...groza!! O madona kakšen fant je Luka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 9:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Prvič je bila diagnoza gnojna angina, brez laboratorija (prvi zdravnik)... ta drugič enak antibiotik na podlagi povedanega, da se mi je spet ponovilo (drugi zdravnik)... No, tretjič mi je pa uspelo priti do svoje zdravnice... poslala me je v laboratorij in diagnoza je bila postavljena - zdaj pa upam, da se po končani terapiji neham zastrupljat o šit ej ...ne morem verjet, da so ti dali 2x napačno zdravilo, pa kaj si nor No važno je da se sedaj pozdraviš , samo vseeno je to prov skeri...2x napačne tablete
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 9:05:42
|
|
|
|
Antilopa
|
A ima katera kakšne ščitnike za predale? Naš mali jih non stop odpira A obstajajo takšni, ki jih ni treba privijačiti? V našem BC imajo samo take, pa mi glih ni do tega, da delamo luknje v predale
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 9:06:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa A ima katera kakšne ščitnike za predale? Naš mali jih non stop odpira A obstajajo takšni, ki jih ni treba privijačiti? V našem BC imajo samo take, pa mi glih ni do tega, da delamo luknje v predale Meni je mami zadnjič razlagala, da jih imajo v Hoferju al Lidlu, zdej pa ne vem točno .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 9:11:16
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa A ima katera kakšne ščitnike za predale? Naš mali jih non stop odpira A obstajajo takšni, ki jih ni treba privijačiti? V našem BC imajo samo take, pa mi glih ni do tega, da delamo luknje v predale Meni je mami zadnjič razlagala, da jih imajo v Hoferju al Lidlu, zdej pa ne vem točno . A ja? Verjetno v Lidlu, ker v Hoferju sem skoraj vsak dan... Hvala, bom šla že danes pogledat.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 9:25:40
|
|
|
|
Antigona
|
Zalenka sem prebrala zdajle na blogu o FTH in si res ful dobro napisala !!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 9:29:13
|
|
|
|
Anonimen
|
punce da še vas vprašam...a je že kdaj katera šla da so jo profesionalno naličili? A pozna katera fajn salon kjer delajo prof. make up?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 9:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Čao Uf kakšne sanje Jaz imam tud včasih ubitačne Kmalu po rojstvu Tise sem sanjala,da mi jo je en ugrabil-šit kolk sem jo jest obupana iskala,upila ,jokala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 9:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika punce da še vas vprašam...a je že kdaj katera šla da so jo profesionalno naličili? A pozna katera fajn salon kjer delajo prof. make up? Se mi zdi da v Kranju je ,za Lj pa ne vem ampak sigurno so
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 9:40:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Čao Uf kakšne sanje Jaz imam tud včasih ubitačne Kmalu po rojstvu Tise sem sanjala,da mi jo je en ugrabil-šit kolk sem jo jest obupana iskala,upila ,jokala o jej take so mi najbolj grozne sanje...meni se je v nosečnosti sanjalo,d a sem rodila punčko( takrat še nisem vedla kaj bo) in da ni imela srčka al ledvič uglavnem kr neki
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 9:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika punce da še vas vprašam...a je že kdaj katera šla da so jo profesionalno naličili? A pozna katera fajn salon kjer delajo prof. make up? Se mi zdi da v Kranju je ,za Lj pa ne vem ampak sigurno so Ma ja vem, da jih je v Lj dost ampak bi rada šla nekam kjer res dobr nardijo...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 9:52:52
|
|
|
|
srursa
|
Dobro jutro. Kdaj je potem ponočevanje avgustovk?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 10:05:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jst bom okol 1h v BTCju, če ima katera čas naj prileti srursa, zmenjene smo za jutri.
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?