Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 15:53:51
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Me cel dan ni bilo na RR, pa sem imela ful malo za prebrat. Zjutraj sva šla na telovadbo, potem pa v mojo službo, ker sem šla iskat neke članke za mojo dispozicijo. Valda se je spet ful zavleklo. Sva prišla ob 15h domov. No pa še sadike sem šla kupit spotoma, da jih bom posadila na vrt.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 15:56:00
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika punce da še vas vprašam...a je že kdaj katera šla da so jo profesionalno naličili? A pozna katera fajn salon kjer delajo prof. make up? jaz sem se naličila za poroko in mi jo je priporočil moj frizer, ki sem ga imela v Tržiču sem bila pa ful zadovoljna, lepo, nevpadljivo, je držalo do zjutraj žal pa nimam nobenega kontakta od nje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 19:35:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj bejbike Celo popoldne me ni bilo pa ni nič za prebrat ...sej je prov k je pa tako lepo vreme zunaj! Mi2 sva celo popoldne vandrale okol, tko, da smo priši zdele domov . Lenča, me je vseen kdaj se dobimo, komot med tednom, meni paše čisto vse . Kateri kozmetičarki si pa šla to? Ja za poroko rabim nekaj dobrega, da drži cel popoldan in še zvečer... Talika , hvala, ker si vsaj napisala ...nič hudega če nimaš kontakta
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 19:56:48
|
|
|
|
Rivi
|
Poopsika, kaj si boš pa jutri oblekla??
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 19:58:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Poopsika, kaj si boš pa jutri oblekla?? ej a veš da sem si dones v Bershki kupila tako lepe športne hlače, bež barve, podobne tvojim ampak cenejše . So pa ful hude! Sej tvoje so tud! Morm kombinacije poiskat ti bi tisto oblekla kar bi jst?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:03:18
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Poopsika, kaj si boš pa jutri oblekla?? ej a veš da sem si dones v Bershki kupila tako lepe športne hlače, bež barve, podobne tvojim ampak cenejše . So pa ful hude! Sej tvoje so tud! Morm kombinacije poiskat ti bi tisto oblekla kar bi jst? nene jaz se bom drugače oblekla.... hahaha.... aja, a si dobila lepše hlače??? to ni mogoče
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:04:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Poopsika, kaj si boš pa jutri oblekla?? ej a veš da sem si dones v Bershki kupila tako lepe športne hlače, bež barve, podobne tvojim ampak cenejše . So pa ful hude! Sej tvoje so tud! Morm kombinacije poiskat ti bi tisto oblekla kar bi jst? nene jaz se bom drugače oblekla.... hahaha.... aja, a si dobila lepše hlače??? to ni mogoče jst še res ne vem kako bo kaj inspiracija...sej en bomo neki elegantno al kako? lepe so, zelo , zelo ...ampak niso lepše so enako lepe, a prov? Smo bili zdjle v centru in je tolk luštn, ful ljudi, lepo vreme...upam samo, da jutri ne bo dežja, ker je neki napovedan ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:08:36
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Sedi lepa zena u autu i ceka zeleno svetlo na semaforu. U liniju do nje stane Mujo sa svojim autom. Gledaju se oni medjusobno, pa Mujo pocne spustati prozor. Zena sva srecna, ocekujuci flert s Mujom, pocne spustati svoj prozor. Mujo se frajerski nasmesi i rece: "Sta je, i ti si prdnula?"
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:09:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Sedi lepa zena u autu i ceka zeleno svetlo na semaforu. U liniju do nje stane Mujo sa svojim autom. Gledaju se oni medjusobno, pa Mujo pocne spustati prozor. Zena sva srecna, ocekujuci flert s Mujom, pocne spustati svoj prozor. Mujo se frajerski nasmesi i rece: "Sta je, i ti si prdnula?" ja tole sem hotla že prej komentirat, hud
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:10:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Rivi, a sem ti povedala, da sem kupila gladiatorke in so tolk fajn za hodit
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:10:37
|
|
|
|
kawasakica
|
ABC kje je zdaj omara?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:12:47
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Rivi, a sem ti povedala, da sem kupila gladiatorke in so tolk fajn za hodit nisi nič rekla a gladiatorke? kam jih boš pa kombinirala?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:13:20
|
|
|
|
kawasakica
|
Poopsika ti pa vedno tak svetovno opišeš cotike, ki si jih kupiš, da me ful firbec matra kak zgledajo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:14:56
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Poopsika ti pa vedno tak svetovno opišeš cotike, ki si jih kupiš, da me ful firbec matra kak zgledajo jaz pa (vsaj za nekatere ) vem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:15:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Rivi, a sem ti povedala, da sem kupila gladiatorke in so tolk fajn za hodit nisi nič rekla a gladiatorke? kam jih boš pa kombinirala? dons sem jih prvič mela a vep kok so hudi...na kavbojke, 3/4 hlače, kratke hlače...ful pašejo vsepovsod...ker mam dost takih cunj in pašejo k mojem stilu, res so hude
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Poopsika ti pa vedno tak svetovno opišeš cotike, ki si jih kupiš, da me ful firbec matra kak zgledajo kawasakica, ti si pa zmeraj tako prijazna . Tle itak zgleda da vse za cunje zagonm ...kaj čem rada si kaj privoščim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:16:24
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Poopsika ti pa vedno tak svetovno opišeš cotike, ki si jih kupiš, da me ful firbec matra kak zgledajo jaz pa (vsaj za nekatere ) vem če pa pojma nimam kaj so gladiatorke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:16:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Poopsika ti pa vedno tak svetovno opišeš cotike, ki si jih kupiš, da me ful firbec matra kak zgledajo jaz pa (vsaj za nekatere ) vem ja kadar sem z ivi ne poznam nobenih zavor in sam šopingiram, ker mi ivi zmeraj reče , kupi, kupi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:17:25
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Poopsika ti pa vedno tak svetovno opišeš cotike, ki si jih kupiš, da me ful firbec matra kak zgledajo kawasakica, ti si pa zmeraj tako prijazna . Tle itak zgleda da vse za cunje zagonm ...kaj čem rada si kaj privoščim edino prav, kaj pa si boš v štumfo klačla?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:17:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Poopsika ti pa vedno tak svetovno opišeš cotike, ki si jih kupiš, da me ful firbec matra kak zgledajo jaz pa (vsaj za nekatere ) vem če pa pojma nimam kaj so gladiatorke samo zate!
< Sporočilo je popravil poopsika -- 15.5.2008 20:20:16 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:18:15
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Poopsika ti pa vedno tak svetovno opišeš cotike, ki si jih kupiš, da me ful firbec matra kak zgledajo jaz pa (vsaj za nekatere ) vem ja kadar sem z ivi ne poznam nobenih zavor in sam šopingiram, ker mi ivi zmeraj reče , kupi, kupi tak da teoretično je Rivi kriva,ne? Sili te v nakup
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Poopsika ti pa vedno tak svetovno opišeš cotike, ki si jih kupiš, da me ful firbec matra kak zgledajo kawasakica, ti si pa zmeraj tako prijazna . Tle itak zgleda da vse za cunje zagonm ...kaj čem rada si kaj privoščim edino prav, kaj pa si boš v štumfo klačla? a je to retorično vprašanje?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:18:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Poopsika ti pa vedno tak svetovno opišeš cotike, ki si jih kupiš, da me ful firbec matra kak zgledajo jaz pa (vsaj za nekatere ) vem ja kadar sem z ivi ne poznam nobenih zavor in sam šopingiram, ker mi ivi zmeraj reče , kupi, kupi tak da teoretično je Rivi kriva,ne? Sili te v nakup ja tako ja ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:19:04
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Poopsika ti pa vedno tak svetovno opišeš cotike, ki si jih kupiš, da me ful firbec matra kak zgledajo kawasakica, ti si pa zmeraj tako prijazna . Tle itak zgleda da vse za cunje zagonm ...kaj čem rada si kaj privoščim khm....o tem bi lahko debatirali ure in ure, hahahaha
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:19:12
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Poopsika ti pa vedno tak svetovno opišeš cotike, ki si jih kupiš, da me ful firbec matra kak zgledajo jaz pa (vsaj za nekatere ) vem če pa pojma nimam kaj so gladiatorke samo zate! frajersko, to niso isti ko si jih zadnjič slikala, al so?
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?