Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:19:47
|
|
|
|
Rivi
|
poopsika in kawasakica, kaj se mimo mene pogovarjate
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:19:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Poopsika ti pa vedno tak svetovno opišeš cotike, ki si jih kupiš, da me ful firbec matra kak zgledajo jaz pa (vsaj za nekatere ) vem če pa pojma nimam kaj so gladiatorke samo zate! frajersko, to niso isti ko si jih zadnjič slikala, al so? ne tisti so bili kupljeni za poroko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi poopsika in kawasakica, kaj se mimo mene pogovarjate če bi sledila bi vedela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:21:31
|
|
|
|
kawasakica
|
veš jaz mam ene japonke, pa ene balerinke, pa ene patike za mrzlo in to je to od obutve...tak da sem danes prvič vidla gladiatorke ampak res so hude
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:24:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica veš jaz mam ene japonke, pa ene balerinke, pa ene patike za mrzlo in to je to od obutve...tak da sem danes prvič vidla gladiatorke ampak res so hude a veš kako je s temi gladiatorkami..na slikah pol tolk dobr ne izgledajo kokr v resnici. Meni so tako lepe, vsepovsod pašejo( čeprov na sliki zgleda kot da se težko kombinirajo), mehki so...res super obutev! Na nogi izgledajo res superca meni so pa čevlji mala strast...sej jih nimam ful veliko, res ne...ampak si pa rada kake odbite kupim vsako sezono.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:30:18
|
|
|
|
Rivi
|
Kawasakica, jaz poopsiki rečem: "samo enkrat se živi!" in potem ona reče: "aja? pol bom pa kupla"
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:31:13
|
|
|
|
Rivi
|
yeeee!!! pet zvezdic.... še jaz sem vas ulovila:)))
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:31:26
|
|
|
|
JORJA
|
Dober večer! Mi smo pa zboleli.. ...no Avgustin že cel dan smrka da je joj,zdaj je še pa vročino fasal. Sma z Valentinom ravno prišla domov od maše. Prosim ne se smejat....že nisem bila v cerkvi 5 let. Ker hodi k verouku in je prebral določeno število knjig je imel danes podelitev Slomškovih bralnih priznanj. Ga moram res pohvalit ....je tako priden in sem zelo ponosna nanj!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:33:39
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Dober večer A ste me kaj pogrešale? Ziher ne....... Mi smo imeli danes pregled pri P...... Veliki 72cm, težki 8,3 kg........pa dva zobka imamo od 25.4....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Kawasakica, jaz poopsiki rečem: "samo enkrat se živi!" in potem ona reče: "aja? pol bom pa kupla"
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:35:26
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Kawasakica, jaz poopsiki rečem: "samo enkrat se živi!" in potem ona reče: "aja? pol bom pa kupla" tak da je ni potrebno nekaj zvijat,ne? Takoj se vda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi yeeee!!! pet zvezdic.... še jaz sem vas ulovila:))) bravo za zvezdice zdej si pa taprava čveka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:35:43
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi yeeee!!! pet zvezdic.... še jaz sem vas ulovila:)))
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Kawasakica, jaz poopsiki rečem: "samo enkrat se živi!" in potem ona reče: "aja? pol bom pa kupla" tak da je ni potrebno nekaj zvijat,ne? Takoj se vda jah nočem, da se rivi preveč matra...je tolk fejst punca da ji morm ugodit in sebi kupit ...težko življenje, ni kaj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:37:38
|
|
|
|
JORJA
|
Poopsika hude gladijatorke!!! Petja bravo za zobek!! Jaz sumim da bomo mi tudi dobili spodnje dvojke....je vse tako napeto, pa bog nedi da bi malo pošlatal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Dober večer A ste me kaj pogrešale? Ziher ne....... Mi smo imeli danes pregled pri P...... Veliki 72cm, težki 8,3 kg........pa dva zobka imamo od 25.4.... oj oj pa kje se ti skrivaš?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:39:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dober večer! Mi smo pa zboleli.. ...no Avgustin že cel dan smrka da je joj,zdaj je še pa vročino fasal. Sma z Valentinom ravno prišla domov od maše. Prosim ne se smejat....že nisem bila v cerkvi 5 let. Ker hodi k verouku in je prebral določeno število knjig je imel danes podelitev Slomškovih bralnih priznanj. Ga moram res pohvalit ....je tako priden in sem zelo ponosna nanj!!! Bogi Avgustinček ...naj se čimprej pozdravi In priden Valentin Jst sem tud hodila verouku in najraje sem imela maj, ko so bile šmarnice
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:39:27
|
|
|
|
Rivi
|
grem jaz mio počasi uspavat.... lep večer!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:39:40
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Kawasakica, jaz poopsiki rečem: "samo enkrat se živi!" in potem ona reče: "aja? pol bom pa kupla" tak da je ni potrebno nekaj zvijat,ne? Takoj se vda jah nočem, da se rivi preveč matra...je tolk fejst punca da ji morm ugodit in sebi kupit ...težko življenje, ni kaj Poopsika pa ti res samo na druge misliš.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Poopsika hude gladijatorke!!! hvala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:40:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi grem jaz mio počasi uspavat.... lep večer!! nočko. jutri se vidimo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:40:38
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dober večer! Mi smo pa zboleli.. ...no Avgustin že cel dan smrka da je joj,zdaj je še pa vročino fasal. Sma z Valentinom ravno prišla domov od maše. Prosim ne se smejat....že nisem bila v cerkvi 5 let. Ker hodi k verouku in je prebral določeno število knjig je imel danes podelitev Slomškovih bralnih priznanj. Ga moram res pohvalit ....je tako priden in sem zelo ponosna nanj!!! Bogi Avgustinček ...naj se čimprej pozdravi In priden Valentin Jst sem tud hodila verouku in najraje sem imela maj, ko so bile šmarnice pa si cel maj zbirala podobice, potem pa si dobila darilce? No nas je župnik tak podkupoval
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:41:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Kawasakica, jaz poopsiki rečem: "samo enkrat se živi!" in potem ona reče: "aja? pol bom pa kupla" tak da je ni potrebno nekaj zvijat,ne? Takoj se vda jah nočem, da se rivi preveč matra...je tolk fejst punca da ji morm ugodit in sebi kupit ...težko življenje, ni kaj Poopsika pa ti res samo na druge misliš. ane? a nisem dobra no...sebe žrtvujem za dobro drugih ...se mi že svetniški sij dela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dober večer! Mi smo pa zboleli.. ...no Avgustin že cel dan smrka da je joj,zdaj je še pa vročino fasal. Sma z Valentinom ravno prišla domov od maše. Prosim ne se smejat....že nisem bila v cerkvi 5 let. Ker hodi k verouku in je prebral določeno število knjig je imel danes podelitev Slomškovih bralnih priznanj. Ga moram res pohvalit ....je tako priden in sem zelo ponosna nanj!!! Bogi Avgustinček ...naj se čimprej pozdravi In priden Valentin Jst sem tud hodila verouku in najraje sem imela maj, ko so bile šmarnice pa si cel maj zbirala podobice, potem pa si dobila darilce? No nas je župnik tak podkupoval ja tud to...bolj je blo to da sem bila zaljubljena v ministranta in sem vsak večer komaj čakala da ga vidim kako ministrira . Pa še tolk fajn se nam je zdel k smo lahko bili malo dlje zunaj in smo šli še na poti iz cerke na sladoled...madona, res je bilo luštn
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:43:13
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Kawasakica, jaz poopsiki rečem: "samo enkrat se živi!" in potem ona reče: "aja? pol bom pa kupla" tak da je ni potrebno nekaj zvijat,ne? Takoj se vda jah nočem, da se rivi preveč matra...je tolk fejst punca da ji morm ugodit in sebi kupit ...težko življenje, ni kaj Poopsika pa ti res samo na druge misliš. ane? a nisem dobra no...sebe žrtvujem za dobro drugih ...se mi že svetniški sij dela še dobro da si vsaj poplačana z novimi šuhci je vsaj malo pravice na tem svetu
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?