|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
15.5.2008 20:19:47   
Rivi
poopsika in kawasakica, kaj se mimo mene pogovarjateuser posted image user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
15.5.2008 20:19:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

Poopsika ti pa vedno tak svetovno opišeš cotike, ki si jih kupiš, da me ful firbec matra kak zgledajouser posted image

jaz pa (vsaj za nekatereuser posted image user posted image ) vemuser posted image user posted image user posted image

če pa pojma nimam kaj so gladiatorkeuser posted image

samo zate!user posted image

frajersko, to niso isti ko si jih zadnjič slikala, al so?

neuser posted image
tisti so bili kupljeni za porokouser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2527
15.5.2008 20:20:51   
Anonimen

poopsika in kawasakica, kaj se mimo mene pogovarjateuser posted image user posted image user posted image

če bi sledila bi vedelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rivi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
15.5.2008 20:21:31   
kawasakica
veš jaz mam ene japonke, pa ene balerinke, pa ene patike za mrzlo in to je to od obutve...tak da sem danes prvič vidla gladiatorkeuser posted image  ampak res so hude

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
15.5.2008 20:24:51   
Anonimen

veš jaz mam ene japonke, pa ene balerinke, pa ene patike za mrzlo in to je to od obutve...tak da sem danes prvič vidla gladiatorkeuser posted image  ampak res so hude

a veš kako je s temi gladiatorkami..na slikah pol tolk dobr ne izgledajo kokr v resnici. Meni so tako lepe, vsepovsod pašejo( čeprov na sliki zgleda kot da se težko kombinirajo), mehki so...res super obutev! Na nogi izgledajo res supercauser posted image

meni so pa čevlji mala strast...sej jih nimam ful veliko, res ne...ampak si pa rada kake odbite kupim vsako sezono.

Neposredna povezava do sporočila: 2530
15.5.2008 20:30:18   
Rivi
Kawasakica, jaz poopsiki rečem: "samo enkrat se živi!" in potem ona reče: "aja? pol bom pa kupla"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
15.5.2008 20:31:13   
Rivi
yeeee!!! pet zvezdic....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
še jaz sem vas ulovila:)))

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
15.5.2008 20:31:26   
JORJA
Dober večer!

Mi smo pa zboleli..user posted image ...no Avgustin že cel dan smrka da je joj,zdaj je še pa vročino fasal.user posted image

Sma z Valentinom ravno prišla domov od maše. Prosim ne se smejat....že nisem bila v cerkvi 5 let. Ker  hodi k verouku in je prebral določeno število knjig je imel danes podelitev Slomškovih bralnih priznanj.user posted image
Ga moram res pohvalit ....je tako priden in sem zelo ponosna nanj!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2533
15.5.2008 20:33:39   
Sončni žarek
Dober večeruser posted image

A ste me kaj pogrešale? Ziher ne.......

Mi smo imeli danes pregled pri P......

Veliki 72cm, težki 8,3 kg........pa dva zobka imamo od 25.4....

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
15.5.2008 20:35:18   
Anonimen

Kawasakica, jaz poopsiki rečem: "samo enkrat se živi!" in potem ona reče: "aja? pol bom pa kupla"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rivi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2535
15.5.2008 20:35:26   
kawasakica

user posted image user posted image  tak da je ni potrebno nekaj zvijat,ne? Takoj se vdauser posted image

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
15.5.2008 20:35:40   
Anonimen

yeeee!!! pet zvezdic....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za zvezdice zdej si pa taprava čvekauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rivi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2537
15.5.2008 20:35:43   
kawasakica

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
15.5.2008 20:37:03   
Anonimen

user posted image user posted image  tak da je ni potrebno nekaj zvijat,ne? Takoj se vdauser posted image

jah nočem, da se rivi preveč matra...je tolk fejst punca da ji morm ugodit in sebi kupituser posted image user posted image user posted image ...težko življenje, ni kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2539
15.5.2008 20:37:38   
JORJA
Poopsika hude gladijatorke!!!user posted image

Petja bravo za zobek!!user posted image

Jaz sumim da bomo mi tudi dobili spodnje dvojke....je vse tako napeto, pa bog nedi da bi malo pošlataluser posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
15.5.2008 20:37:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Dober večeruser posted image

A ste me kaj pogrešale? Ziher ne.......

Mi smo imeli danes pregled pri P......

Veliki 72cm, težki 8,3 kg........pa dva zobka imamo od 25.4....

oj ojuser posted image

pa kje se ti skrivaš?user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2541
15.5.2008 20:39:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Dober večer!

Mi smo pa zboleli..user posted image ...no Avgustin že cel dan smrka da je joj,zdaj je še pa vročino fasal.user posted image

Sma z Valentinom ravno prišla domov od maše. Prosim ne se smejat....že nisem bila v cerkvi 5 let. Ker  hodi k verouku in je prebral določeno število knjig je imel danes podelitev Slomškovih bralnih priznanj.user posted image
Ga moram res pohvalit ....je tako priden in sem zelo ponosna nanj!!!user posted image user posted image

Bogi Avgustinčekuser posted image ...naj se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In priden Valentinuser posted image user posted image Jst sem tud hodila verouku in najraje sem imela maj, ko so bile šmarniceuser posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2542
15.5.2008 20:39:27   
Rivi
grem jaz mio počasi uspavat....
lep večer!!

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
15.5.2008 20:39:40   
kawasakica

jah nočem, da se rivi preveč matra...je tolk fejst punca da ji morm ugodit in sebi kupituser posted image user posted image user posted image ...težko življenje, ni kajuser posted image

Poopsika pa ti res samo na druge misliš. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
15.5.2008 20:39:56   
Anonimen

Poopsika hude gladijatorke!!!user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2545
15.5.2008 20:40:31   
Anonimen

grem jaz mio počasi uspavat....
lep večer!!

nočko. jutri se vidimouser posted image user posted image

(odgovor članu Rivi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2546
15.5.2008 20:40:38   
kawasakica

Dober večer!

Bogi Avgustinčekuser posted image ...naj se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In priden Valentinuser posted image user posted image Jst sem tud hodila verouku in najraje sem imela maj, ko so bile šmarniceuser posted image

pa si cel maj zbirala podobice, potem pa si dobila darilce? No nas je župnik tak podkupovaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
15.5.2008 20:41:04   
Anonimen

ane?user posted image
a nisem dobra no...sebe žrtvujem za dobro drugihuser posted image ...se mi že svetniški sij delauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2548
15.5.2008 20:42:39   
Anonimen

Dober večer!

pa si cel maj zbirala podobice, potem pa si dobila darilce? No nas je župnik tak podkupovaluser posted image

ja tud to...bolj je blo to da sem bila zaljubljena v ministrantauser posted image in sem vsak večer komaj čakala da ga vidim kako ministrirauser posted image . Pa še tolk fajn se nam je zdel k smo lahko bili malo dlje zunaj in smo šli še na poti iz cerke na sladoled...madona, res je bilo luštnuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2549
15.5.2008 20:43:13   
kawasakica

ane?user posted image
a nisem dobra no...sebe žrtvujem za dobro drugihuser posted image ...se mi že svetniški sij delauser posted image

še dobro da si vsaj poplačana z novimi šuhciuser posted image  je vsaj malo pravice na tem svetu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?