Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:33:28
|
|
|
|
birdy
|
Čer bejbe!!!! Kako ste? Jst kr utrujeno, sem šla dons delat in sem nekak celo preživela teh 9 ur brez Neli. Ne bi pa o tem kok sem čez parkplac šibala, pa kok se mi je dam mudil. Zdej pa čakam mojga da pride iz popoldanske. Neli pa že spi, smo jo navadl da jo zvečer dava v pojstlo in ona v roku petih minut zaspi sama. Mal se še premetava, pol pa zaspi. In sem ful vesela da je tko, okol devetih najkasnej jo dava v pojstlo in zaspi K bi vsaj še ponoč spala pa bi blo popolno. Berem in berem o čevljih in oblekah... Ma ne vem, jst sem ena taka čudna bejba, me to sploh nč kej preveč ne gane, sploh pa zdej ne k je tok za zrihtat. Pol naslednje leto pa itak poroko načrtujeva tko da nama bo dnarja vedno primanjkoval.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:42:00
|
|
|
|
*lenc@*
|
Naša je čez dan spala skor 3h in je šele zdele zaspala. Mi je pa tok smešna, pa jo dam ležat pa sedi v postli pa gleda kaj bo zdaj. Poopsie, res lepi gladiatorčki , a pol si se potepala spet? Lepo lepo... jaz mam pa ju3 seminar v službi in v soboto dop. Pridna sem, ni kaj. Sem pa danes vidla v živo nesrečo k je motorist priletel v avto, kaj je to počilo????!!!!! .Sam odbil ga je....K sreči je pol kmal vstal . U, kaj sem mela mehke noge, glup filing, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , sam da ni blo nič na koncu.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:43:30
|
|
|
|
*lenc@*
|
Čestitke Avguštinu
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:43:54
|
|
|
|
*lenc@*
|
SŽ, čist pa nisi pozabila na nas, vasj se še javiš
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:46:02
|
|
|
|
Anonimen
|
o lenčica lepo se imej na seminarju in upam, da nas ju3 prideš kej pogledat Mene bi kr kap da bi to videla, kako motorist pade...po moje bi kr bruhala, imam tako slab želodec za to pa ful se itak bojim nesreč . Ja potepala sem se, je bil tak lep vreme Sva sedeli s Tjašo pr Orehku pa sva papale, sokeca pile, se igrale , malo zapravljale. Res je pridna, ful zdrži in ne sitnaka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:50:13
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika o lenčica ooooooooo lepo se imej na seminarju in upam, da nas ju3 prideš kej pogledat mrbit res, raje pa ne obljubim če nisem 100% Mene bi kr kap da bi to videla, kako motorist pade...po moje bi kr bruhala, imam tako slab želodec za to pa ful se itak bojim nesreč . Ja potepala sem se, je bil tak lep vreme Sva sedeli s Tjašo pr Orehku pa sva papale, sokeca pile, se igrale , malo zapravljale. Res je pridna, ful zdrži in ne sitnaka super
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:51:56
|
|
|
|
*lenc@*
|
Seminar je pa iz računalništva in bom upam mal pošpegala na RR , če me ne bo nič, pomeni da mormo kar orng delat da vidim, kje in kdaj se bote zmenile sicer so pa gsmi-i
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:52:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* mrbit res, raje pa ne obljubim če nisem 100% ja, sej vem ...če bo šlo bo če ne pa ne. Jst sem itak rekla da mi je vseeno kater dan v tednu izberemo, samo,d a se vidimo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:53:19
|
|
|
|
*lenc@*
|
poopsie, kaj sem zdaj opazla(pa drgač sploh ne vidim), da ti manjka sam še 5 postov do 7000
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:53:40
|
|
|
|
Anonimen
|
kdaj imaš plesne?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:53:54
|
|
|
|
*lenc@*
|
Jst sem itak rekla da mi je vseeno kater dan v tednu izberemo, samo,d a se vidimo tako tako
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:54:13
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kdaj imaš plesne? od 20-21.30
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* poopsie, kaj sem zdaj opazla(pa drgač sploh ne vidim), da ti manjka sam še 5 postov do 7000 me je lohk sram ane
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kdaj imaš plesne? od 20-21.30 evo 7000 A v Lj?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:55:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* poopsie, kaj sem zdaj opazla(pa drgač sploh ne vidim), da ti manjka sam še 5 postov do 7000 me je lohk sram ane ah, daj no...zakaj?vsak ma pravico, da dela kar če, da le ne krši zakonov v družbi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:57:19
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kdaj imaš plesne? od 20-21.30 evo 7000 and the winner is........................ POOPSIE A v Lj?ne, pr nas - jaz sem 15min v LJ drgač
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* poopsie, kaj sem zdaj opazla(pa drgač sploh ne vidim), da ti manjka sam še 5 postov do 7000 me je lohk sram ane ah, daj no...zakaj?vsak ma pravico, da dela kar če, da le ne krši zakonov v družbi je pa res, da sem že nekaj časa na RR prijavljena , saj malo v mojo obrambo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:59:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* evo 7000 and the winner is........................ POOPSIE ne, pr nas - jaz sem 15min v LJ drgač po moje še dolgo ne bo nobenega meni blizu , sej to je bolj žalostn k smešn . No jst upam, da prideš vsaj pokukat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 22:04:19
|
|
|
|
*lenc@*
|
Moj je pa zdele na letalu, se vrača SEm ga dala na spekaer kadar je klical in tamala je sam gledala kje je, nič ji ni blo jasno, čist resna je ratala k ga ni blo od nikjer. Je pa čedalje bolj nora nanj, skoz hoče bit pr njemu pol pa mene gleda kje sem. Smešna je...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 22:08:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Moj je pa zdele na letalu, se vrača SEm ga dala na spekaer kadar je klical in tamala je sam gledala kje je, nič ji ni blo jasno, čist resna je ratala k ga ni blo od nikjer. Je pa čedalje bolj nora nanj, skoz hoče bit pr njemu pol pa mene gleda kje sem. Smešna je... super si kr predstavljam kako se veseliš, da pride .Jst mojega zmeraj tolk pogrešam Lina je ista k Tjaša, če ji dam Simona na telefon ful gleda in ji nič jasn Tjaša je tudi čist atijeva punčka, ful se smeji ko ga vidi in ko se hecata tolk vriska
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 22:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
zdejem grem pa res stran od tega rač. nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 22:09:44
|
|
|
|
*lenc@*
|
No jst upam, da prideš vsaj pokukat. tud jaz, če le ne bom precrknjena po seminarju in plesnih - lepo od tebe
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 22:11:01
|
|
|
|
zalenka
|
čerko brez zoba se javljam verjetno vse že spite saj jaz tud grem, sam pozdravit sem prišla in povedat da sem še živa nisem brala za nazaj - prvič od kar sem se vam priključla. se počutim čist izgubljeno no zdej sm brez zoba. je bolel ko ,ko mi je ruval. sam očitno mi spet ni injekcija tolk hitr prjela. ker pol po 2 urah je šele orng zagrabla k sem bla jest že doma. in to se mi je že enkrat zgodil k mi je moja dala injekcijo. očitno rabim dolg da prime. mah je za mano. zdele sem en tablet in sm ko prerojena jutri grem pa k frizerju . sms e opogumla. pokažem jutri
< Sporočilo je popravil zalenka -- 15.5.2008 22:12:30 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 22:15:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* No jst upam, da prideš vsaj pokukat. tud jaz, če le ne bom precrknjena po seminarju in plesnih - lepo od tebe no pressure , če se boš prav počutila.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 22:20:02
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka čerko brez zoba se javljam verjetno vse že spite saj jaz tud grem, sam pozdravit sem prišla in povedat da sem še živa nisem brala za nazaj - prvič od kar sem se vam priključla. se počutim čist izgubljeno no zdej sm brez zoba. je bolel ko ,ko mi je ruval. sam očitno mi spet ni injekcija tolk hitr prjela. ker pol po 2 urah je šele orng zagrabla k sem bla jest že doma. in to se mi je že enkrat zgodil k mi je moja dala injekcijo. očitno rabim dolg da prime. mah je za mano. zdele sem en tablet in sm ko prerojena jutri grem pa k frizerju . sms e opogumla. pokažem jutri Zalenka, v ponedeljek grem z ruvanjem zoba za tabo. Drži pesti da me bo čim manj bolel. A pa te zdej še boli a je kul?
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?