Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 22:31:43
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka čerko brez zoba se javljam verjetno vse že spite saj jaz tud grem, sam pozdravit sem prišla in povedat da sem še živa nisem brala za nazaj - prvič od kar sem se vam priključla. se počutim čist izgubljeno no zdej sm brez zoba. je bolel ko ,ko mi je ruval. sam očitno mi spet ni injekcija tolk hitr prjela. ker pol po 2 urah je šele orng zagrabla k sem bla jest že doma. in to se mi je že enkrat zgodil k mi je moja dala injekcijo. očitno rabim dolg da prime. mah je za mano. zdele sem en tablet in sm ko prerojena jutri grem pa k frizerju . sms e opogumla. pokažem jutri Zalenka, v ponedeljek grem z ruvanjem zoba za tabo. Drži pesti da me bo čim manj bolel. A pa te zdej še boli a je kul? ojoj a ti tud. ne zdej je kul. dokler je držala injekcija itak nisem čutla nič. meni zmeraj pozno prime, sam takrat pa ful, ker nisem čutla pol glave ej. tisto mi je ful smotan občutek. tam sm bla na stolu sam 10 min - je hitr naredu. je šu tud leo ven in se mu ni zdrobu čeprav je bil že bolj ot ne ena sama plomba. prej popoldne me je začel kr bolet pa mi je napisal recept za naklofen duo in sm enga vzela. sm že misnla da ne bo prjel, pol je pa prjel čez kako uro in zdej je čist ok. edino me moti ta strašna luknja. pa ta bo še enčas, tak da se jo bo treba navadit. ker zob ti gre ven? meni je šla šestica spodaj. sm bla pri oralnemu kirurgu na implantološkem inštitutu, ker mam tolk močne korenine, da mi moja ni mogla zdret. včer sm rekla, da upam da ne bo bolel bolj kot je porod, pa je bolelo manj, tak da je čist kul držim pestke zate ej kaj boš pa pol? a boš dala mostiček delat? jaz bom dala mostiček. in en kup evrčkov seveda aja pa potem se moraš baje kr precej merkat, ker lahko ti ful zateče in se vname. men so rekli počivat počivat . aha z nitko pa ful ja no ampak ven pa naj res ne bi hodili preveč vsaj 2 dni. na veter pa sploh ne. tko da men je že moja mami za jutr oblubla da pelje nitko ven. notr bi se obema sfuzlal, sploh če bo sonček. jest si bom pa ta čas res privoščla počitek zdele pa tud, grem pančat, nočko potočko
< Sporočilo je popravil zalenka -- 15.5.2008 22:34:39 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 22:35:29
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* lenča ti mene zmeraj mal hecaš. zalenka, pa nč slabga misleč. občodujem kok natančno lahko opišeš stvari k jaz ne znam tako sam zato vedno omenim to. sem pa prebrala tvoj "špeh", vedno ga . zanimive stvrai so men to... hvala lenča sej jest vas vse zmeraj pozitivno jemljem. tud če ne mislte tko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 22:37:04
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Moj je pa zdele na letalu, se vrača SEm ga dala na spekaer kadar je klical in tamala je sam gledala kje je, nič ji ni blo jasno, čist resna je ratala k ga ni blo od nikjer. Je pa čedalje bolj nora nanj, skoz hoče bit pr njemu pol pa mene gleda kje sem. Smešna je... ja moj je tudi zdaj na letalu se tudi vrača pa sem tak crknjena da se mi še ne da.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 22:39:18
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Rivi, a sem ti povedala, da sem kupila gladiatorke in so tolk fajn za hodit pa sem mislila, da sem razgledana kaj so to gladiatorke imamo to v provinci tudi ali samo v lj- kaj je to???
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 22:42:19
|
|
|
|
saskija
|
zdaj sem se narežala kos em videla kaj so gladiatorke, no potem ima tudi moja Zoja gladiatorke samo takšne roza rdeče s svioenimi trakci- seveda imata s sosedo enake
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 22:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer Jaz sem tudi prvič slišala za gladiatorke Hvala bogu za RR in Poopsiko da sem mal bolj razgledana ej,sem se šla ustrišt.Je rekla,da imam veliko las in pa zelo težke,zato men stopničasto ne odgovarja .Al moram imet res kratko čupo al pa dolge (tako kot včasih) Se je namatrala z mano,ker je prejšna tko visoko seckala z unimi škarjami Dons sem dobra,ker me je ona uštimala,ko se bom pa sama bom pa ko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 22:47:52
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Avgustovke uživajte še naprej..... Mi trije gremo spat, še prej pa knjige brat... ( kak se fajn rima) Lahko noč! Jorja sta že brala z Valentinom Skrivnost hiše PAjkovski- je pet knjig - pet delov- noro dobre knjige!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 7:21:27
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 7:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
morgen a lahko verjamte da Tjaša še spi???? No sej zato pa jst ne morem Ej ****, kako si se pa postrigla?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 7:35:14
|
|
|
|
abc100
|
Jutrooooo!!!!!!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 7:41:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah dej Poopsika Res bi se šla čist na kratk pošopat.ampak kam,ker to je velik prehod pa še zajebat me ne sme
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 7:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Mah dej Poopsika Res bi se šla čist na kratk pošopat.ampak kam,ker to je velik prehod pa še zajebat me ne sme kako si pa zdj postrižena?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 7:44:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Čer Jaz sem tudi prvič slišala za gladiatorke Hvala bogu za RR in Poopsiko da sem mal bolj razgledana ej,sem se šla ustrišt.Je rekla,da imam veliko las in pa zelo težke,zato men stopničasto ne odgovarja .Al moram imet res kratko čupo al pa dolge (tako kot včasih) Se je namatrala z mano,ker je prejšna tko visoko seckala z unimi škarjami Dons sem dobra,ker me je ona uštimala,ko se bom pa sama bom pa ko kr deli se norce ja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 7:44:37
|
|
|
|
Anonimen
|
abc dobro jutro čakamo na omaro
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 7:46:07
|
|
|
|
abc100
|
Evo, slikce od omare: Pa še z druge strani:
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 7:46:59
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika abc dobro jutro čakamo na omaro Sem jo mogla it takoj zjutrej slikat. No, zdej si grem pa zobe umit.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 7:52:51
|
|
|
|
Anonimen
|
abc super omara Vsi imate tako lepe domove A jest mojga poslikam Poopsika nisem se hecala.Res ne.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 7:55:31
|
|
|
|
Talika19
|
Dobro jutro! Abc100, lepa omara. Mi imamo omaro na podoben stil v spalnici, le da je ta zeleni del na vsakem kosu omare in sicer počez širok cca. pol metra.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 8:02:58
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Dobro jutro! Abc100, lepa omara. Mi imamo omaro na podoben stil v spalnici, le da je ta zeleni del na vsakem kosu omare in sicer počez širok cca. pol metra. Midva se nisva mogla odločit, al bi tko, al počez. Pol sva pa kr tko dala narest. Je pa full globoka, ker mava hladilno omaro notr. In gre res velik stvati not. **** - sej spalnico, kuhinjo in tam kjer spi Janez (midva praviva ropotarnica) Je pa staro. Novo imava dnevno in pa zdej to omaro. V jedilnici imava mizo, 2 stola in pa klop. Sploh nimava zadost stolov. ZA vse bo še čas. Za letos mava v planu okna zamenat, pa spalnico kupit. Aja, pa enkrat v prihodnosti bova še kopalnico preuredila. Sej vaš kako pravjo: počasi se daleč pride. Učeri sva dobila predračun za okna, pa me je full presenetlo,ker sem manj pričakovala.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 8:07:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Huda omara Pa ful velika, super!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 8:38:16
|
|
|
|
kawasakica
|
dobro jutro babe žabe, jaz pa sem se odločla, da grem dans Lukcu hlač nakupit - ima samo ful podložene in grema bolj poletne stvari iskat. Sem se že hotla spakat, pa vidim kolko je komaj ura Abc ful dobra omara
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:07:23
|
|
|
|
Antigona
|
Jutro!!!! Punce, ne boste vrjele ampak moj je celčo zrihtal tistih nekaj slikic ki jih je poslikal na pikniku. Nahajajo se na najini strani pod rubriko za stranke, geslo je piknik. Žal pa niso vsi otročki gor, je reku da je slikal tiste k so se mu kej nastavl, karkol naj bi že to pomenilo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:09:38
|
|
|
|
JORJA
|
Dobro jutro! Abc100 dobra omara. Mi imamo takšno v spalnici ( mogoče še malo večjo) in res vse not spravim. Kavasakoca če greš v H&M ne pozabi bone! Zalenka, sam da je to za tabo!!! Naš nagajivček je pa včeraj dobil gugalnico in smo jo že priskusili. Tak uživa da je joj , vriska kot Mark!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:14:58
|
|
|
|
JORJA
|
krasne slikce!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:18:20
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Jutro!!!! Punce, ne boste vrjele ampak moj je celčo zrihtal tistih nekaj slikic ki jih je poslikal na pikniku. Nahajajo se na najini strani pod rubriko za stranke, geslo je piknik. Žal pa niso vsi otročki gor, je reku da je slikal tiste k so se mu kej nastavl, karkol naj bi že to pomenilo kak svetovno
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?