|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
16.5.2008 9:18:57   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Dobro jutro!
Abc100 dobra omara. user posted image user posted image  Mi imamo takšno v spalnici ( mogoče še malo večjo) in res vse not spravim.

Kavasakoca če greš v H&M ne pozabi bone!
Zalenka, sam da je to za tabo!!!

Naš nagajivček je pa včeraj dobil gugalnico in smo jo že priskusili. Tak uživa da je jojuser posted image user posted image , vriska kot Mark!!

hvala Jorja

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
16.5.2008 9:19:27   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Jutro!!!!

Punce, ne boste vrjele ampak moj je celčo zrihtal tistih nekaj slikic ki jih je poslikal na pikniku. Nahajajo se na najini strani pod rubriko za stranke, geslo je piknik. Žal pa niso vsi otročki gor, je reku da je slikal tiste k so se mu kej nastavl, karkol naj bi že to pomenilo user posted image  user posted image  user posted image

Tok so lepe slikice. user posted image user posted image user posted image   A jih lahko dol vzamem? čE SE DA, KAKO PA? ups črka.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
16.5.2008 9:21:57   
Anonimen
kako lepe slikceuser posted image sploh una k sta abcin Janez( črno belauser posted image ), hudo!!

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
16.5.2008 9:23:47   
Anonimen
uuu kaj sem zdele jst vidla? da je 17.7 Seal v Hali Tivoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi2 z mojim sva ful nora na koncerte tko, da tole je prav za naju, poslastica!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2629
16.5.2008 9:27:46   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Jutro!!!!

Punce, ne boste vrjele ampak moj je celčo zrihtal tistih nekaj slikic ki jih je poslikal na pikniku. Nahajajo se na najini strani pod rubriko za stranke, geslo je piknik. Žal pa niso vsi otročki gor, je reku da je slikal tiste k so se mu kej nastavl, karkol naj bi že to pomenilo user posted image  user posted image  user posted image

Tok so lepe slikice. user posted image user posted image user posted image   A jih lahko dol vzamem? čE SE DA, KAKO PA? ups črka.

Ne iz strani se jih ne da dol vzet. Jih boš pa dobila.... Sam se morš z mojim zment user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
16.5.2008 9:32:58   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

kako lepe slikceuser posted image sploh una k sta abcin Janez( črno belauser posted image ), hudo!!

Poopsika tvoje ni na nobeni slikci, se ni Tjaška nič nastavljala?  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
16.5.2008 9:38:44   
srursa
Antigona, super slikce iz piknika.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi Rok je gor.user posted image

Zdi sem mi, da so se večinoma samo fantki  nastavljali.user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
16.5.2008 9:39:06   
Anonimen

Poopsika tvoje ni na nobeni slikci, se ni Tjaška nič nastavljala?  user posted image  user posted image  user posted image

ne, mi je tega ne učimouser posted image user posted image ...

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2633
16.5.2008 9:41:24   
Antigona
Sem pa zdele neki iskala in sem najdla najine poročne slikice... A kero zanima kako sva zgledala 5 let nazaj???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
16.5.2008 9:41:37   
Anonimen
srursa, prideš danes?

ej zdele bo mogče mim usekala...Vse čestitke za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Si ga imela par dni nazaj ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
16.5.2008 9:41:55   
Anonimen

Sem pa zdele neki iskala in sem najdla najine poročne slikice... A kero zanima kako sva zgledala 5 let nazaj???

meneuser posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2636
16.5.2008 9:43:04   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Antigona, super slikce iz piknika.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi Rok je gor.user posted image

Zdi sem mi, da so se večinoma samo fantki  nastavljali.user posted image

O ne ne, sam fantki se pa niso nastavljal. Nastavla se je Petja, pa Lina, pa Sara, pa Zoja, pa Mija pa Neli tud...

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
16.5.2008 9:43:07   
srursa

meneuser posted image

Mene tudi zanima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
16.5.2008 9:44:40   
kawasakica

meneuser posted image

mene tud

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
16.5.2008 9:47:19   
srursa

srursa, prideš danes?

ej zdele bo mogče mim usekala...Vse čestitke za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Si ga imela par dni nazaj ne?

Kdaj pa? In kam? Jaz nič ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
16.5.2008 9:49:01   
Antigona

meneuser posted image

No prov, sam zate user posted image  user posted image  user posted image . Ampak niso tok hude fotke, ni moj slikal user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
16.5.2008 9:50:38   
Anonimen
wow, kako si bila lepa nevestauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako ti pašejo malo daljši laskiuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa tako lep make -up, ful luštna si bila, res!!!
pa tvoj tudi sevedauser posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2642
16.5.2008 9:51:59   
Anonimen

srursa, prideš danes?

sej to še tud jst ne vemuser posted image ...smo se pogovarjale okol 7h,  verjetna lokacija Joe Penjas...ampak če bo ful slabo vreme( dež) potem meni ni lih za it, kaj pa vem no...kaj praviš?

(odgovor članu srursa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2643
16.5.2008 9:54:34   
Antigona

wow, kako si bila lepa nevestauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako ti pašejo malo daljši laskiuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa tako lep make -up, ful luštna si bila, res!!!

hvala hvala user posted image , sam pretiravat pa res ni treba. Make up sem si šla delat k eni v Župančičevo jamo, mislim da je bil naslov Štihova 19, ko si ravno spraševala včeraj... Ampak jst šminke ful ne prebavljam in se mi takoj posvaljka... Sem ji to povedala pa mi pravi da bo ziher zdržala. Moram povedat da še do doma nisem pršla ko šminke ni blo več na ustih. Pol sem si pa gor dala kar un balzam za ustnice k ma mal barve not user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
16.5.2008 9:57:06   
Anonimen

hvala hvala user posted image , sam pretiravat pa res ni treba. Make up sem si šla delat k eni v Župančičevo jamo, mislim da je bil naslov Štihova 19, ko si ravno spraševala včeraj... Ampak jst šminke ful ne prebavljam in se mi takoj posvaljka... Sem ji to povedala pa mi pravi da bo ziher zdržala. Moram povedat da še do doma nisem pršla ko šminke ni blo več na ustih. Pol sem si pa gor dala kar un balzam za ustnice k ma mal barve not user posted image  user posted image  user posted image

nič jst ne pretiravam, meni si bila ful všeč.user posted image
Sej jst tud ne morem met šminke na ustih, uporabljam barvne balzame, redkokdaj kako šminko..vse dol pojemuser posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2645
16.5.2008 10:06:01   
srursa
Antigona, super lepa sta.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
16.5.2008 10:06:57   
srursa

srursa, prideš danes?

sej to še tud jst ne vemuser posted image ...smo se pogovarjale okol 7h,  verjetna lokacija Joe Penjas...ampak če bo ful slabo vreme( dež) potem meni ni lih za it, kaj pa vem no...kaj praviš?

Ne vem. Jaz ne morem pred pol deseto. Ker moj dela in nimam varstva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
16.5.2008 10:23:44   
Sisy
dobro jutro avgustovkeuser posted image

se me še spomnite?user posted image  hehe... Sm bla zdele mal na off glede računalnika...Smo en dan slabo spal pa sm mogla mal not prnestuser posted image

Dons smo mel sistematskega, Sarine merce pa so: 72 cm in 9310 g. Je bla tamala tok razpoložena pa se skos smejčkala pa afne guncala tko da je bla P čist navdušena...Pa še pokazala je vse kar zna (bravo bravo,papa in tako dalje)...Ja priznam,smo prej mal vadle domauser posted image  Iz prstka so ji kri vzel pa sploh dojela ni kdaj so jo pičl...Je moj reku da je sam čaku kdaj bo jok...Pa ni blo nč je sam na konc slišu papa... heheheuser posted image  V glavnem vse je BPuser posted image

Sem pa naši P omenla kako vsi vaši avgustovčki že fajn plazjo,nekateri že skor hodjo...Pa da sem kr mal žalostna da naša še nč...Pa je rekla da nej se ne sekiram, da ni še nič prepozno,da bo,itak....Pa mi rekla nej mal z valjem vaje delava...Da bo tamala začela pod sebe nogce vlečt...In pol posledično tut plazit...Tko da ni razloga za panikouser posted image

Antigona-morm pohvalt vajine poročne slikce...Res sta ful lepa....Pa to ne rečem vsakmu vešuser posted image  Čudovita oblekca pa ti si tok leeeeepauser posted image  pa suhcanauser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
16.5.2008 10:27:17   
Sisy

srursa, prideš danes?

punce ne mi zamert, vem da sem obljubila ampak jst danes zvečer ne bi šla ven..Sem tok neki utrujena zadnje čase,sploh nimam volje tko da se mi ful ne daaaaaa...Bom raj zapečkarcauser posted image  , upam da niste hude...Ve se pa fajn mejte pa ga fajn zažurajte,še zame a provuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
16.5.2008 10:30:48   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

dobro jutro avgustovkeuser posted image

se me še spomnite?user posted image  hehe... Sm bla zdele mal na off glede računalnika...Smo en dan slabo spal pa sm mogla mal not prnestuser posted image

Dons smo mel sistematskega, Sarine merce pa so: 72 cm in 9310 g. Je bla tamala tok razpoložena pa se skos smejčkala pa afne guncala tko da je bla P čist navdušena...Pa še pokazala je vse kar zna (bravo bravo,papa in tako dalje)...Ja priznam,smo prej mal vadle domauser posted image  Iz prstka so ji kri vzel pa sploh dojela ni kdaj so jo pičl...Je moj reku da je sam čaku kdaj bo jok...Pa ni blo nč je sam na konc slišu papa... heheheuser posted image  V glavnem vse je BPuser posted image

Sem pa naši P omenla kako vsi vaši avgustovčki že fajn plazjo,nekateri že skor hodjo...Pa da sem kr mal žalostna da naša še nč...Pa je rekla da nej se ne sekiram, da ni še nič prepozno,da bo,itak....Pa mi rekla nej mal z valjem vaje delava...Da bo tamala začela pod sebe nogce vlečt...In pol posledično tut plazit...Tko da ni razloga za panikouser posted image

Antigona-morm pohvalt vajine poročne slikce...Res sta ful lepa....Pa to ne rečem vsakmu vešuser posted image  Čudovita oblekca pa ti si tok leeeeepauser posted image  pa suhcanauser posted image

Ja, svoje čase sem bla pa res mal bolj suha, suhcana pa nikol, sam tolk da veš.... Je pa res da sem izbrala tako obleko da se ne vidi moje rite in bokov user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?