|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
15.5.2008 22:31:43   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

čerko

brez zoba se javljam

verjetno vse že spite
saj jaz tud grem, sam pozdravit sem prišla in povedat da sem še živa

nisem brala za nazaj - prvič od kar sem se vam priključla. se počutim čist izgubljeno user posted image user posted image

no zdej sm brez zoba. je bolel ko user posted image user posted image user posted image ,ko mi je ruval. sam očitno mi spet ni injekcija tolk hitr prjela. ker pol po 2 urah je šele orng zagrabla k sem bla jest že doma. in to se mi je že enkrat zgodil k mi je moja dala injekcijo. očitno rabim dolg da prime. mah je za mano. zdele sem en tablet in sm ko prerojena user posted image user posted image user posted image

jutri grem pa k frizerju user posted image user posted image user posted image user posted image . sms e opogumla. pokažem jutri user posted image

Zalenka, v ponedeljek grem z ruvanjem zoba za tabo. Drži pesti da me bo čim manj bolel.
A pa te zdej še boli a je kul?

ojoj a ti tud.

ne zdej je kul. dokler je držala injekcija itak nisem čutla nič. meni zmeraj pozno prime, sam takrat pa ful, ker nisem čutla pol glave ej. tisto mi je ful smotan občutek.

tam sm bla na stolu sam 10 min - je hitr naredu. je šu tud leo ven in se mu ni zdrobu čeprav je bil že bolj ot ne ena sama plomba.

prej popoldne me je začel kr bolet pa mi je napisal recept za naklofen duo in sm enga vzela. sm že misnla da ne bo prjel, pol je pa prjel čez kako uro in zdej je čist ok. edino me moti ta strašna luknja. pa ta bo še enčas, tak da se jo bo treba navadit.

ker zob ti gre ven? meni je šla šestica spodaj. sm bla pri oralnemu kirurgu na implantološkem inštitutu, ker mam tolk močne korenine, da mi moja ni mogla zdret.

včer sm rekla, da upam da ne bo bolel bolj kot je porod, pa je bolelo manj, tak da je čist kul user posted image

držim pestke zate

ej kaj boš pa pol? a boš dala mostiček delat? jaz bom dala mostiček. in en kup evrčkov seveda user posted image

aja pa potem se moraš baje kr precej merkat, ker lahko ti ful zateče in se vname.
men so rekli počivat počivat user posted image user posted image . aha z nitko pa ful ja user posted image user posted image

no ampak ven pa naj res ne bi hodili preveč vsaj 2 dni. na veter pa sploh ne. tko da men je že moja mami za jutr oblubla da pelje nitko ven. notr bi se obema sfuzlal, sploh če bo sonček. jest si bom pa ta čas res privoščla počitek
zdele pa tud, grem pančat, nočko potočko

< Sporočilo je popravil zalenka -- 15.5.2008 22:34:39 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
15.5.2008 22:35:29   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

lenča ti mene zmeraj mal hecaš.

zalenka, pa nč slabga misleč. občodujem kok natančno lahko opišeš stvari k jaz ne znam tako sam zato vedno omenim to. sem pa prebrala tvoj "špeh", vedno gauser posted image . zanimive stvrai so men to...

hvala lenča user posted image user posted image user posted image

sej jest vas vse zmeraj pozitivno jemljem. tud če ne mislte tko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
15.5.2008 22:37:04   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Moj je pa zdele na letalu, se vračauser posted image user posted image user posted image
SEm ga dala na spekaer kadar je klical in tamala je sam gledala kje je, nič ji ni blo jasno, čist resna je ratala k ga ni blo od nikjer. Je pa čedalje bolj nora nanj, skoz hoče bit pr njemu pol pa mene gleda kje sem. Smešna je...

ja moj je tudi zdaj na letalu se tudi vrača pa sem tak crknjena da se mi šeuser posted image user posted image  ne da. user posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
15.5.2008 22:39:18   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Rivi, a sem ti povedala, da sem kupila gladiatorke in so tolk fajn za hodituser posted image user posted image user posted image

pa sem mislila, da sem razgledanauser posted image kaj so to gladiatorke imamo to v provinci tudi ali samo v lj- kaj je to???user posted image user posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
15.5.2008 22:42:19   
saskija
user posted image user posted image user posted image zdaj sem se narežala kos em videla kaj so gladiatorke, no potem ima tudi moja Zoja gladiatorke samo takšne roza rdeče s svioenimi trakci- seveda imata s sosedo enakeuser posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
15.5.2008 22:43:29   
Anonimen
Čeruser posted image
Jaz sem tudi prvič slišala za gladiatorkeuser posted image Hvala bogu za RR in Poopsiko da sem mal bolj razgledanauser posted image

ej,sem se šla ustrišt.Je rekla,da imam veliko las in pa zelo težke,zato men stopničasto ne odgovarja .Al moram imet res kratko čupo al pa dolge (tako kot včasih)

Se je namatrala z mano,ker je prejšna tko visoko seckala z unimi škarjamiuser posted image

Dons sem dobra,ker me je ona uštimala,ko se bom pa sama bom pa kouser posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
15.5.2008 22:47:52   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Avgustovke uživajte še naprej.....
Mi trije gremo spat, še prej pa knjige brat... ( kak se fajn rima)user posted image
Lahko noč!

Jorja sta že brala z Valentinom Skrivnost hiše PAjkovski- je pet knjig - pet delov- noro dobre knjige!!!

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
16.5.2008 7:21:27   
Anonimen
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
16.5.2008 7:28:48   
Anonimen
morgenuser posted image

a lahko verjamte da Tjaša še spi????user posted image
No sej zato pa jst ne moremuser posted image

Ej ****, kako si se pa postrigla?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
16.5.2008 7:35:14   
abc100
Jutrooooo!!!!!!!!!

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
16.5.2008 7:41:52   
Anonimen
Mah dej Poopsikauser posted image Res bi se šla čist na kratk pošopat.ampak kam,ker to je velik prehod pa še zajebat me ne smeuser posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
16.5.2008 7:43:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Mah dej Poopsikauser posted image Res bi se šla čist na kratk pošopat.ampak kam,ker to je velik prehod pa še zajebat me ne smeuser posted image

kako si pa zdj postrižena?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2612
16.5.2008 7:44:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Čeruser posted image
Jaz sem tudi prvič slišala za gladiatorkeuser posted image Hvala bogu za RR in Poopsiko da sem mal bolj razgledanauser posted image

ej,sem se šla ustrišt.Je rekla,da imam veliko las in pa zelo težke,zato men stopničasto ne odgovarja .Al moram imet res kratko čupo al pa dolge (tako kot včasih)

Se je namatrala z mano,ker je prejšna tko visoko seckala z unimi škarjamiuser posted image

Dons sem dobra,ker me je ona uštimala,ko se bom pa sama bom pa kouser posted image

kr deli se norce jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
16.5.2008 7:44:37   
Anonimen
abc dobro jutrouser posted image
čakamo na omarouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2614
16.5.2008 7:46:07   
abc100
Evo, slikce od omare:

user posted image

Pa še z druge strani:

user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
16.5.2008 7:46:59   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

abc dobro jutrouser posted image
čakamo na omarouser posted image

Sem jo mogla it takoj zjutrej slikat. No, zdej si grem pa zobe umit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
16.5.2008 7:52:51   
Anonimen
abc super omarauser posted image user posted image user posted image

Vsi imate tako lepe domoveuser posted image user posted image A jest mojga poslikamuser posted image

Poopsika nisem se hecala.Res ne.

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
16.5.2008 7:55:31   
Talika19
Dobro jutro!

Abc100, lepa omara. Mi imamo omaro na podoben stil v spalnici, le da je ta zeleni del na vsakem kosu omare in sicer počez širok cca. pol metra.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
16.5.2008 8:02:58   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Dobro jutro!

Abc100, lepa omara. Mi imamo omaro na podoben stil v spalnici, le da je ta zeleni del na vsakem kosu omare in sicer počez širok cca. pol metra.

Midva se nisva mogla odločit, al bi tko, al počez. Pol sva pa kr tko dala narest. Je pa full globoka, ker mava hladilno omaro notr. In gre res velik stvati not.

**** -  sej spalnico, kuhinjo in tam kjer spi Janez (midva praviva ropotarnica) Je pa staro. Novo imava dnevno in pa zdej to omaro. V jedilnici imava mizo, 2 stola in pa klop. Sploh nimava zadost stolov. ZA vse bo še čas. Za letos mava v planu okna zamenat, pa spalnico kupit. Aja, pa enkrat v prihodnosti bova še kopalnico preuredila. Sej vaš kako pravjo: počasi se daleč pride.
Učeri sva dobila predračun za okna, pa me je full presenetlo,ker sem manj pričakovala.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
16.5.2008 8:07:13   
Anonimen
Huda omarauser posted image user posted image user posted image user posted image Pa ful velika, super!!!

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2620
16.5.2008 8:38:16   
kawasakica
dobro jutro babe žabe,

jaz pa sem se odločla, da grem dans Lukcu hlač nakupit - ima samo ful podložene in grema bolj poletne stvari iskat. Sem se že hotla spakat, pa vidim kolko je komaj urauser posted image

Abc ful dobra omarauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
16.5.2008 9:07:23   
Antigona
Jutro!!!!

Punce, ne boste vrjele ampak moj je celčo zrihtal tistih nekaj slikic ki jih je poslikal na pikniku. Nahajajo se na najini strani pod rubriko za stranke, geslo je piknik. Žal pa niso vsi otročki gor, je reku da je slikal tiste k so se mu kej nastavl, karkol naj bi že to pomenilo user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
16.5.2008 9:09:38   
JORJA
Dobro jutro!
Abc100 dobra omara. user posted image user posted image  Mi imamo takšno v spalnici ( mogoče še malo večjo) in res vse not spravim.

Kavasakoca če greš v H&M ne pozabi bone!
Zalenka, sam da je to za tabo!!!

Naš nagajivček je pa včeraj dobil gugalnico in smo jo že priskusili. Tak uživa da je jojuser posted image user posted image , vriska kot Mark!!

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
16.5.2008 9:14:58   
JORJA
krasne slikce!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
16.5.2008 9:18:20   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Jutro!!!!

Punce, ne boste vrjele ampak moj je celčo zrihtal tistih nekaj slikic ki jih je poslikal na pikniku. Nahajajo se na najini strani pod rubriko za stranke, geslo je piknik. Žal pa niso vsi otročki gor, je reku da je slikal tiste k so se mu kej nastavl, karkol naj bi že to pomenilo user posted image  user posted image  user posted image

kak svetovnouser posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?