|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
15.5.2008 21:33:28   
birdy
Čer bejbe!!!!
Kako ste? Jst kr utrujeno, sem šla dons delat in sem nekak celo preživela teh 9 ur brez Neli. Ne bi pa o tem kok sem čez parkplac šibala, pa kok se mi je dam mudil. Zdej pa čakam mojga da pride iz popoldanske. Neli pa že spi, smo jo navadl da jo zvečer dava v pojstlo in ona v roku petih minut zaspi sama. Mal se še premetava, pol pa zaspi. In sem ful vesela da je tko, okol devetih najkasnej jo dava v pojstlo in zaspiuser posted image user posted image  K bi vsaj še ponoč spala pa bi blo popolno.

Berem in berem o čevljih in oblekah... Ma ne vem, jst sem ena taka čudna bejba, me to sploh nč kej preveč ne gane, sploh pa zdej ne k je tok za zrihtat. Pol naslednje leto pa itak poroko načrtujeva tko da nama bo dnarja vedno primanjkoval.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
15.5.2008 21:42:00   
*lenc@*
Naša je čez dan spala skor 3h in je šele zdele zaspala. Mi je pa tok smešna, pa jo dam ležat pa sedi v postli pa gleda kaj bo zdaj.

Poopsie, res lepi gladiatorčkiuser posted image , a pol si se potepala spet? Lepo lepo...

jaz mam pa ju3 seminar v službi in v soboto dop. Pridna sem, ni kaj.user posted image

Sem pa danes vidla v živo nesrečo k je motorist priletel v avto, kaj je to počilo????!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image .Sam odbil ga je....K sreči je pol kmal vstaluser posted image . U, kaj sem mela mehke noge, glup filing, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image , sam da ni blo nič na koncu.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
15.5.2008 21:43:30   
*lenc@*
Čestitke Avguštinuuser posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
15.5.2008 21:43:54   
*lenc@*
SŽ, čist pa nisi pozabila na nas, vasj se še javišuser posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
15.5.2008 21:46:02   
Anonimen
o lenčicauser posted image

lepo se imej na seminarju in upam, da nas ju3 prideš kej pogledatuser posted image
Mene bi kr kap da bi to videla, kako motorist pade...po moje bi kr bruhala, imam tako slab želodec za to  pa ful se itak bojim nesrečuser posted image .

Ja potepala sem se, je bil tak lep vremeuser posted image Sva sedeli s Tjašo pr Orehku pa sva papale, sokeca pile, se igrale , malo zapravljale. Res je pridna, ful zdrži in ne sitnakauser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
15.5.2008 21:50:13   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

o lenčicauser posted image ooooooooouser posted image

lepo se imej na seminarju in upam, da nas ju3 prideš kej pogledatuser posted image mrbit res, raje pa ne obljubim če nisem 100%
Mene bi kr kap da bi to videla, kako motorist pade...po moje bi kr bruhala, imam tako slab želodec za to  pa ful se itak bojim nesrečuser posted image .

Ja potepala sem se, je bil tak lep vremeuser posted image Sva sedeli s Tjašo pr Orehku pa sva papale, sokeca pile, se igrale , malo zapravljale. Res je pridna, ful zdrži in ne sitnakauser posted image superuser posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
15.5.2008 21:51:56   
*lenc@*
Seminar je pa iz računalništva in bom upam mal pošpegala na RRuser posted image , če me ne bo nič, pomeni da mormo kar orng delatuser posted image user posted image user posted image

da vidim, kje in kdaj  se bote zmenileuser posted image sicer so pa gsmi-i

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
15.5.2008 21:52:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*
mrbit res, raje pa ne obljubim če nisem 100%

ja, sej vemuser posted image ...če bo šlo bo če ne pa ne.
Jst sem itak rekla da mi je vseeno kater dan v tednu izberemo, samo,d a se vidimouser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2583
15.5.2008 21:53:19   
*lenc@*
poopsie, kaj sem zdaj opazla(pa drgač sploh ne vidim), da ti manjka sam še 5 postov do 7000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
15.5.2008 21:53:40   
Anonimen
kdaj imaš plesne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2585
15.5.2008 21:53:54   
*lenc@*
Jst sem itak rekla da mi je vseeno kater dan v tednu izberemo, samo,d a se vidimo

tako takouser posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
15.5.2008 21:54:13   
*lenc@*

kdaj imaš plesne?

od 20-21.30

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
15.5.2008 21:54:13   
Anonimen

poopsie, kaj sem zdaj opazla(pa drgač sploh ne vidim), da ti manjka sam še 5 postov do 7000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me je lohk sram aneuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2588
15.5.2008 21:55:03   
Anonimen

kdaj imaš plesne?

od 20-21.30

evo 7000user posted image

A v Lj?

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2589
15.5.2008 21:55:55   
*lenc@*

ah, daj no...zakaj?vsak ma pravico, da dela kar če, da le ne krši zakonov v družbiuser posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
15.5.2008 21:57:19   
*lenc@*

kdaj imaš plesne?

od 20-21.30

evo 7000user posted image and the winner is........................ POOPSIEuser posted image user posted image user posted image

A v Lj?ne, pr nas - jaz sem 15min v LJ drgač

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
15.5.2008 21:58:11   
Anonimen

ah, daj no...zakaj?vsak ma pravico, da dela kar če, da le ne krši zakonov v družbiuser posted image user posted image user posted image

je pa res, da sem že nekaj časa na RR prijavljena , saj malo v mojo obrambouser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
15.5.2008 21:59:37   
Anonimen

evo 7000user posted image and the winner is........................ POOPSIEuser posted image user posted image user posted image

ne, pr nas - jaz sem 15min v LJ drgač

user posted image user posted image po moje še dolgo ne bo nobenega meni blizuuser posted image , sej to je bolj žalostn k smešnuser posted image .

No jst upam, da prideš vsaj pokukat.

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
15.5.2008 22:04:19   
*lenc@*
Moj je pa zdele na letalu, se vračauser posted image user posted image user posted image
SEm ga dala na spekaer kadar je klical in tamala je sam gledala kje je, nič ji ni blo jasno, čist resna je ratala k ga ni blo od nikjer. Je pa čedalje bolj nora nanj, skoz hoče bit pr njemu pol pa mene gleda kje sem. Smešna je...

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
15.5.2008 22:08:41   
Anonimen

Moj je pa zdele na letalu, se vračauser posted image user posted image user posted image
SEm ga dala na spekaer kadar je klical in tamala je sam gledala kje je, nič ji ni blo jasno, čist resna je ratala k ga ni blo od nikjer. Je pa čedalje bolj nora nanj, skoz hoče bit pr njemu pol pa mene gleda kje sem. Smešna je...

superuser posted image user posted image user posted image user posted image

si kr predstavljam kako se veseliš, da prideuser posted image .Jst mojega zmeraj tolk pogrešamuser posted image

user posted image user posted image Lina je ista k Tjaša, če ji dam Simona na telefon ful gleda in ji nič jasnuser posted image

Tjaša je  tudi čist atijeva punčka, ful se smeji ko ga vidi in ko se hecata tolk vriskauser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
15.5.2008 22:09:21   
Anonimen
zdejem grem pa res stran od tega rač.user posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2596
15.5.2008 22:09:44   
*lenc@*

tud jaz, če le ne bom precrknjena po seminarju in plesnih - lepo od tebeuser posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
15.5.2008 22:11:01   
zalenka
čerko

brez zoba se javljam

verjetno vse že spite
saj jaz tud grem, sam pozdravit sem prišla in povedat da sem še živa

nisem brala za nazaj - prvič od kar sem se vam priključla. se počutim čist izgubljeno user posted image user posted image

no zdej sm brez zoba. je bolel ko user posted image user posted image user posted image ,ko mi je ruval. sam očitno mi spet ni injekcija tolk hitr prjela. ker pol po 2 urah je šele orng zagrabla k sem bla jest že doma. in to se mi je že enkrat zgodil k mi je moja dala injekcijo. očitno rabim dolg da prime. mah je za mano. zdele sem en tablet in sm ko prerojena user posted image user posted image user posted image

jutri grem pa k frizerju user posted image user posted image user posted image user posted image . sms e opogumla. pokažem jutri user posted image

< Sporočilo je popravil zalenka -- 15.5.2008 22:12:30 >

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
15.5.2008 22:15:23   
Anonimen

tud jaz, če le ne bom precrknjena po seminarju in plesnih - lepo od tebeuser posted image user posted image user posted image

no pressureuser posted image , če se boš prav počutila.
user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
15.5.2008 22:20:02   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

čerko

brez zoba se javljam

verjetno vse že spite
saj jaz tud grem, sam pozdravit sem prišla in povedat da sem še živa

nisem brala za nazaj - prvič od kar sem se vam priključla. se počutim čist izgubljeno user posted image user posted image

no zdej sm brez zoba. je bolel ko user posted image user posted image user posted image ,ko mi je ruval. sam očitno mi spet ni injekcija tolk hitr prjela. ker pol po 2 urah je šele orng zagrabla k sem bla jest že doma. in to se mi je že enkrat zgodil k mi je moja dala injekcijo. očitno rabim dolg da prime. mah je za mano. zdele sem en tablet in sm ko prerojena user posted image user posted image user posted image

jutri grem pa k frizerju user posted image user posted image user posted image user posted image . sms e opogumla. pokažem jutri user posted image

Zalenka, v ponedeljek grem z ruvanjem zoba za tabo. Drži pesti da me bo čim manj bolel.
A pa te zdej še boli a je kul?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?