Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:44:21
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dober večer! Mi smo pa zboleli.. ...no Avgustin že cel dan smrka da je joj,zdaj je še pa vročino fasal. Sma z Valentinom ravno prišla domov od maše. Prosim ne se smejat....že nisem bila v cerkvi 5 let. Ker hodi k verouku in je prebral določeno število knjig je imel danes podelitev Slomškovih bralnih priznanj. Ga moram res pohvalit ....je tako priden in sem zelo ponosna nanj!!! Bogi Avgustinček ...naj se čimprej pozdravi In priden Valentin Jst sem tud hodila verouku in najraje sem imela maj, ko so bile šmarnice pa si cel maj zbirala podobice, potem pa si dobila darilce? No nas je župnik tak podkupoval ja tud to...bolj je blo to da sem bila zaljubljena v ministranta in sem vsak večer komaj čakala da ga vidim kako ministrira . Pa še tolk fajn se nam je zdel k smo lahko bili malo dlje zunaj in smo šli še na poti iz cerke na sladoled...madona, res je bilo luštn ti ti ti nečiste misli so te vodile v božji hram..... hecam se
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:46:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica še dobro da si vsaj poplačana z novimi šuhci je vsaj malo pravice na tem svetu ja, res ... kawasakica, dej pridi kaj v Lj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:48:02
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica še dobro da si vsaj poplačana z novimi šuhci je vsaj malo pravice na tem svetu ja, res ... kawasakica, dej pridi kaj v Lj jutri mate dež - sem gledala vreme, evo drug teden ko bo pri vas sonček, pa se vam bo za družit pridem. Zmenjeno, samo navigatorja bom rabla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Evo zate Poopsika še malo več gladiatork: http://www.zurnal24.si/Gladiatorke-za-vroce-poletje/zstil/modalepota/48385 res ti čevlji so meni tako všeč!!Pa ne zato, ker so letos hit, že nekaj let nazaj sem si v Bati kupila ena take podobne samo s trakci...ampak ti so mi še pa bolj všeč!! hvala JORJA Oni od Gap-a so tolk dobri!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:49:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica še dobro da si vsaj poplačana z novimi šuhci je vsaj malo pravice na tem svetu ja, res ... kawasakica, dej pridi kaj v Lj jutri mate dež - sem gledala vreme, evo drug teden ko bo pri vas sonček, pa se vam bo za družit pridem. Zmenjeno, samo navigatorja bom rabla pa ne no jutr dež Wow, super , da boš res prišla Jst bi te bla tolk vesela . Navigacijo bomo že zrihtal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:49:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica ti ti ti nečiste misli so te vodile v božji hram..... hecam se kaj čem, če sem bla pa res zaljubljena pa me ni maral
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:51:48
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica ti ti ti nečiste misli so te vodile v božji hram..... hecam se kaj čem, če sem bla pa res zaljubljena pa me ni maral dobro za tebe da te ni, ampak če bi on vedel, kaj je spustil iz rok
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:53:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica ti ti ti nečiste misli so te vodile v božji hram..... hecam se kaj čem, če sem bla pa res zaljubljena pa me ni maral dobro za tebe da te ni, ampak če bi on vedel, kaj je spustil iz rok ja res, bi lahko bilo vse drugače...vse je za nekaj dobro . Ampak sem pa za njim tolk jokala hvala, res si prijazna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:54:16
|
|
|
|
kawasakica
|
moj je prišel iz squasha, se grem malo pomenit, sem ga zjutraj ob 7h nazadnje vidla. Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:54:57
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica ti ti ti nečiste misli so te vodile v božji hram..... hecam se kaj čem, če sem bla pa res zaljubljena pa me ni maral dobro za tebe da te ni, ampak če bi on vedel, kaj je spustil iz rok ja res, bi lahko bilo vse drugače...vse je za nekaj dobro . Ampak sem pa za njim tolk jokala hvala, res si prijazna bogica
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica moj je prišel iz squasha, se grem malo pomenit, sem ga zjutraj ob 7h nazadnje vidla. Lepo se imejte ojej..pol pa le pejt nočko!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:56:12
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ja tud to...bolj je blo to da sem bila zaljubljena v ministranta in sem vsak večer komaj čakala da ga vidim kako ministrira . Pa še tolk fajn se nam je zdel k smo lahko bili malo dlje zunaj in smo šli še na poti iz cerke na sladoled...madona, res je bilo luštn Ja sej Valentin tudi tako uživa, točno tako kot si ti! mi trije ga pa počakamo in gremo potem na sladoled. Najprej sploh ni hotel hoditi verouku, pa sma ga le prepričala...saj ne bo tam nič slabega izvedel, pa še nove prijatelje bo spoznal.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:56:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica ti ti ti nečiste misli so te vodile v božji hram..... hecam se kaj čem, če sem bla pa res zaljubljena pa me ni maral dobro za tebe da te ni, ampak če bi on vedel, kaj je spustil iz rok ja res, bi lahko bilo vse drugače...vse je za nekaj dobro . Ampak sem pa za njim tolk jokala hvala, res si prijazna bogica on je pa mojo takrat najboljšo prijateljico izbral, se z njo poročil in imata dva otroka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ja tud to...bolj je blo to da sem bila zaljubljena v ministranta in sem vsak večer komaj čakala da ga vidim kako ministrira . Pa še tolk fajn se nam je zdel k smo lahko bili malo dlje zunaj in smo šli še na poti iz cerke na sladoled...madona, res je bilo luštn Ja sej Valentin tudi tako uživa, točno tako kot si ti! mi trije ga pa počakamo in gremo potem na sladoled. Najprej sploh ni hotel hoditi verouku, pa sma ga le prepričala...saj ne bo tam nič slabega izvedel, pa še nove prijatelje bo spoznal. Ja, jst sem tudi veliko prijateljev spoznala pr verouku in mi je bilo všeč to druženje, pa duhovne vaje v Logarski dolini , se tolk spomnem kako smo peli,igrali igrice...luštn
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 20:58:30
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica ABC kje je zdaj omara? jE ŽE POLNA. Jo bom poslikala jutr.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:05:27
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica ABC kje je zdaj omara? jE ŽE POLNA. Jo bom poslikala jutr. Obljuba dela dolg!!! Pa saj si jo cel dan polnila...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Poopsika saj ne vem če sem ti že poslala tole: http://www.elle.si/ http://www.style.com/trends/ Je fajn videt novosti JORJA tenx Sem si ravnokar dala med priljubljene Tolk rada mal gledam to...men je drgač všeč tud. www.people.com
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:08:02
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Dober večer A ste me kaj pogrešale? Ziher ne....... Mi smo imeli danes pregled pri P...... Veliki 72cm, težki 8,3 kg........pa dva zobka imamo od 25.4.... oj oj pa kje se ti skrivaš? Kje se skrivam- nikjer......sam časa zmanjkuje za RR....... Lepi dnevi, službene obveznosti......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:08:53
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Kok pa je sedaj tole citiralo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:22:13
|
|
|
|
JORJA
|
Avgustovke uživajte še naprej..... Mi trije gremo spat, še prej pa knjige brat... ( kak se fajn rima) Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:24:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika JORJA tenx Sem si ravnokar dala med priljubljene Tolk rada mal gledam to...men je drgač všeč tud. www.people.com Jaz tudi!! No potem si pa poglej še tole: http://www.vogue.co.uk/ http://www.glamourmagazine.co.uk/ Zdej je pa dost....zaenkrat wow super!! sva si precej podobni ...jst prov uživam v branju teh spletnih modnih strani
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 15.5.2008 21:25:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Avgustovke uživajte še naprej..... Mi trije gremo spat, še prej pa knjige brat... ( kak se fajn rima) Lahko noč! jst pa grem en film gledat nočko!
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?